Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 17.1.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Petak2.jpgScreenshot_75.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Petak3.jpgScreenshot_76.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak4.jpgScreenshot_77.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak5.jpgScreenshot_78.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 16.1. u 20:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Samo da kazem dve stvari. Danas je tacno polovina svete Poslednje Sanse, i jos uvek svako moze biti pobednik svakog takmicenja u kojem ucestvuje, pod uslovom da ne promasi nijednom do kraja sezone, cak i ovoliko losi igraci poput ovog kolege @pena29

Druga stvar je da je do utakmice Arsenal vs Dinamo ostalo - 4 dana pa ostavite meni da napisem analizu za taj mec, jer cu umreti ako ne budem prvi.

prije 23 minute, LeonardoDrugi said:

Samo da kazem dve stvari. Danas je tacno polovina svete Poslednje Sanse, i jos uvek svako moze biti pobednik svakog takmicenja u kojem ucestvuje, pod uslovom da ne promasi nijednom do kraja sezone, cak i ovoliko losi igraci poput ovog kolege @pena29

Druga stvar je da je do utakmice Arsenal vs Dinamo ostalo - 4 dana pa ostavite meni da napisem analizu za taj mec, jer cu umreti ako ne budem prvi.

O Partizanu ni slova dobri moj @LeonardoDrugi? Da barem imam 12g :D

prije 19 minute, mesrine said:

O Partizanu ni slova dobri moj @LeonardoDrugi? Da barem imam 12g :D

Kod Partizana i Zvezde je najvaznije da ne udju u doigravanje Euroleague, sto im od srca svi zelimo. A ako uz ta dva dogadjaja jos i Zvezda i Dinamo ne prodju dalje u Ligi Prvaka, ova 2025-ta godina ce biti najlepsa godina u nasim zivotima

Teško da će vodeći u obje lige toliko pasti u drugom dijelu sezone da bi oni izvan Top 5  u plasmanu imali ikakve šanse. Vodeći drugoligaš pao je samo 2x u 36 pokušaja,teško da će pasti više od 5puta u drugom dijelu sezone. Ja sam se ostavio svake nade jer Nada na španjolskom znači Ništa. Zanimljivo je da vodeći drugoligaš ima više bodova od vodećeg prvoligaša,a svi biramo iz istog rezervoara ponude što znači da i blato nije što je nekad bilo.

A ja kao loš igrač imam samo bod manje od nekih pobjednika Lige,a bod više od osvajača Kupa prošle godine. Tako da je znanje relativan pojam pri klađenju. Imam dojam da svi više padamo na parovima koje dobro znamo ,a pogodimo neke lijeve parove. Ja sam osobno popadao na Cityju i Bayernu te Realu ,o kojima svi skoro sve znamo. Otkad su kladuše postale sponzori klubova ne bi ni baba Vanga imala više bodova od Nukija i Fitoza da je još živa,a Nostradamus bi se borio da ne bude zadnji u prvoj ligi.

prije 28 minute, pena29 said:

Teško da će vodeći u obje lige toliko pasti u drugom dijelu sezone da bi oni izvan Top 5  u plasmanu imali ikakve šanse. Vodeći drugoligaš pao je samo 2x u 36 pokušaja,teško da će pasti više od 5puta u drugom dijelu sezone. Ja sam se ostavio svake nade jer Nada na španjolskom znači Ništa. Zanimljivo je da vodeći drugoligaš ima više bodova od vodećeg prvoligaša,a svi biramo iz istog rezervoara ponude što znači da i blato nije što je nekad bilo.

A ja kao loš igrač imam samo bod manje od nekih pobjednika Lige,a bod više od osvajača Kupa prošle godine. Tako da je znanje relativan pojam pri klađenju. Imam dojam da svi više padamo na parovima koje dobro znamo ,a pogodimo neke lijeve parove. Ja sam osobno popadao na Cityju i Bayernu te Realu ,o kojima svi skoro sve znamo. Otkad su kladuše postale sponzori klubova ne bi ni baba Vanga imala više bodova od Nukija i Fitoza da je još živa,a Nostradamus bi se borio da ne bude zadnji u prvoj ligi.

A evo i moje racunice, zapravo mog motivacionog govora, koji se inace svugde naplacuje.

Ti kolega @pena29 imas sedam pogodaka manje od prvoplasiranog, i sest pogodaka manje od mesta, koje vodi u prvu, elitnu. 
Prvoplasirani i drugoplasirani u drugoligaskom blatu trenutno imaju dva, odnosno tri promasaja za polusezonu.

Ja mislim da njih dvojica nisu od celika, vec od krvi i mesa. A mislim i da ih se niko normalan na Forumu ne boji, a ne znam i zasto i cega bi se bojali. 
Ako su zaista od krvi i mesa, a ne od celika, pretpostavimo da ce u drugom delu sezone, promasiti barem isto toliko koliko i u prvom delu sezone. Dakle, racunajmo samo jos dva promasaja prvoplasiranom i tri promasaja drugoplasiranom. 
Ja im dodajem jos dva ili tri promasaja na koje niko ne moze da utice, bez obzira na znanje ili reputaciju. To su oni padovi kada Dortmund nije u stanju da dobije Meinz kod kuce u borbi za titulu tada ili nikada vise, ili kada Italija izgubi od Severne Makedonije u sred Palerma.

Znaci, ako njima dodamo cetiri, pet ili sest promasaja, jer nisu od celika, vec od krvi i mesa, a ti nijednom ne promasis do kraja sezone, ti si u igri za prvo ili drugo mesto.

Ostaje jos samo pitanje, da li si u stanju da nijednom ne promasis do kraja sezone.

E pa zato se ovo i zove motivacioni govor, jer je sveta Poslednja Sansa imala u svojoj istoriji kolegu koji je imao 49 uzastopnih pogodaka.

Odmah da se razumemo, motivacioni govor sam napisao samo tebi, a ne ovima drugima, koje sve smatram neprijateljima.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use