Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Cetvrtak 01.12.2011

Vlatko

Recommended Posts

Nabrzina da napisem nesto sa posla :P

UNICS-Galata tip UNICS -6.5  koef 1.9

Gledao sam Galata sa Barsu i sa belgijce ova zadna koji su dobili u produzetke. U oba su gubili celi mec i nakraju su se izvukle (sa barsa su smanjili samo poraz, sa belgijce su pobedili). Nekako mi se cini da Galata nije toliko uigrani tim , nekoko igraju solo, prave puno pogresaka, i ako igraju kao zadne dve utakmice, mislim da ovde ce da izgube sa 10 tak poeni razlika najmanje.

72-61 ft

Aik - Linkopings tip x2 koef 1.55

Aik je slabija momcad od Linkoping, i po vozrast i po kvalitet. Od 2003 nisu im uspeli zabiti vise od 2 gola i danas koliko golova ce da bude ovisi samo od gosti jer su kvalitetniji. Po mene ovo je sigurna dvojka, ali pokrijam sa x kako bi se zastitio od eventualan X i pobjeda posle u produzetcima za Linkopinga

2-2

Schalke-Steaua tip 1 koef 1.3

Salke sa pobeda osigurava prolaz dalje, i u zadno kolo u izrael ce da ide relaksirano. Ako ovo ne pobjedi onda u posledno kolo mora da slavi u Izrael, a zato sto su kvalitetnija ekipa od Srteaue, zato sto zele da se iskupe za poraz od Dortmunda, i zato sto Steaua ima 3-4 ozljedenih igraca Schalke ovo mora dobiti.

2-1

cestito tko je ispratio

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use