Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda, 30.11.2011

zekoslav0mrkva

Recommended Posts

Panathin(h-20,5)-KK Zagreb 2 @ 1.85 (istina da su grci daleko kvalitetnija ekipa, no večeras očekujem konačno jednu od boljih tekmi Zagreba...Zagreb se polako diže u formi, istina da ne nižu pobjede za redom, no sama igra je postala kvalitetnija, pa biram H2...)

Gospic(kž)-Rivas Ecópolis 2 @ 1.50 (ova kvota me pomalo iznenadila, košarkašice Rivasa po meni su daleko kvalitetnije pa samim time me i kvota iznenadila,jer realno bi trebala po meni biti max 1.30, ili gosti dolaze u šarenom sastavu, nebih znao,u svakom slučaju igram 2...)

Sretno...

>Wrexham FC(pk)-Darlington 2/X @ 16.0<

-u posljednje vrijeme pomalo se igram sa čudnim prelazima za mini ulog...pa evo jedan i za večeras...:-))

U svakom slučaju čudan prelaz... ;D

England » Blue Square Premier

20:45 Wrexham - Darlington

--------------------------------------------

Nakon upitnog opstanka kluba, dugih pregovora i tenzija zbog financijske situacije, F.A. je napokon odobrio da Wrexham u potpunosti preuzmu navijaci Wrexham Supporters' Trust. Sada svi mogu odahnuti i okrenuti se u potpunosti borbi za prvo mjesto. Wrexham igra zadnju utakmicu ovog kola na domacem terenu i ako zeli ostati na prvom mjestu, mora nastaviti pobjedjivati. Inace su uz Fleetwood po meni najjaca ekipa u Blue Square Premiere. Devet utakmica za redom ne znaju za poraz, no ono sto je zabrinjavajuce su tri remija u zadnje cetiri utakmice.

U goste im dolazi Darlington, koji ima financijskih problema; prije mjesec dana zbog toga je odstupio manager Mark Cooper, a privremeno ga zamijenio Craig Liddle. U tom periodu Darlington je napustilo sest igraca, no dogodilo se cudo, trener Richard Dryden poslozio je ekipu koja je prvi put ove sezone pobjedila tri utakmice za redom.

Mislim da u ovom trenutku bez obzira na tri remija, Wrexham ima puno vise motivacije za igru, pogotovo sto se rijesila situacija oko kluba. Smatram ih najboljim timom konferencije, u zadnjih 7 utakmica nisu primili niti jedan gol. Darlington je u nizu od 3 pobjede, ocito je da financijski problemi nisu toliko utjecali na raspolozenje i motivaciju, ali danas nemaju sto traziti u gostima kod ekipa koja se bori za prvo mjesto.. Wrexham (-1) @ 2.13 (SBObet)

2-1 FT

20.45    Brose Baskets    - CSKA      7,5:0    2    1.85  21.00    Panathinaikos    - Zagreb  0:21,5    2    1.85

Ako Brose gubi od Giessen sa 3, od Zagreba sa 12, od albe sa 6 razlike i to zaredom, znaci nesto ne stima...Ako CSKA dobiva stalno s najmanje 11 razlike, i to Uniks Kazan, Zalgiris, Samara, Unicaja, Zagreb da i ne spominjem... Zasto ne bi namazali ove svabe bar sa 10 razlike. Po meni najjaca ekipa u Evropi.

Sto se tice Zagreba ovo je navijacka prognoza. Kad bi Pan htjeo moglo bi bit lako 20 razlike vec na poluvremenu. Zagrebova igra je u usponu a svidja mi se i zalaganje na zadnjim utakmicama.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use