Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 29.11.2011

Vlatko

Recommended Posts

Argon - Atlrtiko Madrit tip Argon +6.5 koef 1.77

Spanjolska prva liga Rukomet.

Atletiko vodi mrtva trka sa Barselona i obe ekipe iaju po 11 pobjeda dosada sa time sto Barsa ima nesto bolju gol razliku i zato je na prvo mesto pred Atletiko . Atletkio je favorit, ali mislim da normalna granica koja je postavljena od +5.5 na Argon je prevelika (ja se kladim u balkanbet city i tamo mozes da kupujes hendikep za manji koeficient pa tako ja cu da  kupim hendikepa pa tako da igracu ili +6.5 ili + 7.5). Prosla sezona Atletiko je ovde izgubio i tako je izgubio naslov. Nece im i sada biti lesno jer Argon kod kuce ima 5-0-0 i je veoma snazan domacin.

24:26 ft

Blues- Lahti tip 1x koef 1.43

Hokej Finska

Pre nekoliko dana sam pisao o susretu HIFK - Lahti i pogodio, onda nisam napisao al samo igrao Lahti-HIFK . Mlada Lahtieva momcad je izgubila obe utakmice od "bogati" HIFK. Zanimlivo je da je na ona druga utakmica bila velika tuca, pa tako da lahti ovde dolazi bez 3-4 vrlo vazni igraci koji su suspendovani zbog ta tucnja. Prve dve utakmice ova sezona je dobio Espo kad su lahti bili kompletni tako da i danas ce dobiti, a ja igram sa 1x , kako oni mozda bi opet dobili ali u produzetcima..

6:6 u produzetcima 7:6

Cestiti ko je ispratio, a ja... ne znam zasto u posledni moment dodao i Pau Orthez i pao :(

England » Blue Square Premier

20:45 Barrow - Alfreton

--------------------------------------------

Barrow solidno napreduje ove sezone, imaju 30 bodova i drze se oko sredine tabele. Ono sto bih naglasio je malo cudno s obzirom da su na 14. mjestu, ali Barrow je drugi najbolji domacin lige sa gol razlikom 20:10, domaci teren im je najveci adut gdje su padali puno bolji timovi kao Fleetwood, Wrexham, Kidderminster.

U goste im dolazi Alfreton, kojeg ocekuje dugo putovanje do Barrowa; nalaze se na predzadnjem mjestu tabele sa 14. bodova. Imaju jako lose rezultate, no u zadnje dvije utakmice skupili su cak 4 boda; na domacem terenu remizirali sa Gatesheadom 1-1, te isto tako na domacem terenu pobjedili slabi Hayes sa 3-2. Gostovanja im nisu jaca strana, upravo suprotno, drugi su najlosiji gost lige sa gol razlikom 9:25.

Za danasnju utakmicu nedostajat ce tri obrambena igraca, Matt Wilson, Adie Hawes, Leigh Franks, te krilo Jamie Mullan. Dobra vijest je da ce zaigrati napadac Paul Clayton.

Ova dva tima susrela su se jednom ove sezone gdje je Alfreton pobjedio na domacem terenu s 2-1. Misljenja sam da ce danas domaci uzeti tri boda, prvenstveno jer su prejaki na domacem travnjaku, dok se Alfreton ne moze pohvaliti rezultatima, pogotovo gostujucim.. Barrow @ 1.80 (WillHill)

1-0 FT

20:45 Cambridge - Bath

Ostvarila su se predvidjanja sa pocetka sezone, Cambridge ostvaruje odlicne rezultate, nalaze se u playoff zoni (4. mjesto), najbolji su domacin lige i u 21 odigranoj tekmi imaju samo 3 poraza. Na danasnjoj utakmici nece zaigrati obrambeni Charlie Clough.

U goste im dolazi Bath City, koji je cista suprotnost; nalaze se na zadnjem mjestu tabele sa 9 bodova, te najlosiji su gost lige sa gol razlikom 8:22.

Cambridge je zadnje dvije utakmice remizirao protiv jacih ekipa, Lutona i Kidderminstera. Danas im dolazi po mom misljenju poklon kola, te bi trebali bez problema uzeti sva tri boda, pogotovo ako misle ostati u utrci za playoff. U prosloj sezoni Bath je u obje utakmice pobjedio protiv Cambridgea, ali tada je Cambridge bio uzasno los, te je sezonu zavrsio na 17. mjestu. Ova sezona je potpuno druga prica, Cambridge je pobjedio u gostima Bath s 3-4, a danas to isto ocekujem. Predlazem Cambridge (-1) @ 2.07 (pinnacle) .. i .. Over 2.5 @ 1.80 (pinnacle)

1-1 FT

20:45 Fleetwood - Kettering

Za Fleetwood se nema sto posebno pisati; masina koja melje sve pred sobom, nalaze se na drugom mjestu tabele, bodovno izjednaceni s prvim Wrexhamom.

Cini se da im je Bozic stigao ranije, u goste im dolazi Kettering koji je u velikim financijskim problemima i suoceni su sa odlaskom igraca koji nisu primili place. Napadaci Moses Ashikodi i Adam Cunnington su napustili klub, a nece igrati ni golman Laurie Walker, obrambeni Jamie Navarro (suspenzija), napadac Leon McKenzie, obrambeni Phil Ifill. Upitni su jos vezni Steve Meecham i obrambeni Djoumin Sangare.

Ovo bi trebala biti neupitna pobjeda Fleetwooda, imaju priliku da uzmu najlaksa tri boda i ocekujem uvjerljivu pobjedu s dosta golova.. Over 3.5 @ 2.15 (pinnacle)

3-0 FT

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use