Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

34. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 7.1. - 9.1. (Uto-Čet)

Recommended Posts

On 06. 01. 2025. at 18:23, pena29 said:

Potpuno se slažem  da nema dobrog trenutka za ispadanje. Prošle godine pao sam u trećem kolu na Milanu u sučevom.vremenu,a imao sam dvoznak.

Bojim se da je faktor sreće presudan koliko god se neki kleli u znanje.

Mislim da je sreca presudna u svemu,ne samo kladionici.Imao sam listic mislim 2015. za nekih cca 47 tis. kn (na dvije ulozene).Petnaest parova i jedini par koji me zeznuo je bio City vs Juventus.Igrao sam 1...City zgubio doma nakon sto je poveo...kaj je najbolje Juventus je sezonu poceo ocajno i bas odlucili proigrati tada😀 A da je jedini takav listic...vjerujem da imamo svi tu takvih prica...to je jednostavno tako,kao i kod vas taj nesretni Milan u sucevoj nadoknadi...jbg...sreca je k...a.😀

Nažalost, previše je  slučajevog jednog pada na listiću. U biti,kod iskusnih igrača to je skoro pravilo. Vječna dilema:koji je par krivi?Što bih trebao izbaciti?

Uglavnom bude po onoj:Izaberi jedan broj,sigurno ćeš pogriješiti!

prije 9 sati, Marko15 said:

Mislim da je sreca presudna u svemu,ne samo kladionici.Imao sam listic mislim 2015. za nekih cca 47 tis. kn (na dvije ulozene).Petnaest parova i jedini par koji me zeznuo je bio City vs Juventus.Igrao sam 1...City zgubio doma nakon sto je poveo...kaj je najbolje Juventus je sezonu poceo ocajno i bas odlucili proigrati tada😀 A da je jedini takav listic...vjerujem da imamo svi tu takvih prica...to je jednostavno tako,kao i kod vas taj nesretni Milan u sucevoj nadoknadi...jbg...sreca je k...a.😀

prije sat vremena, pena29 said:

Nažalost, previše je  slučajevog jednog pada na listiću. U biti,kod iskusnih igrača to je skoro pravilo. Vječna dilema:koji je par krivi?Što bih trebao izbaciti?

Uglavnom bude po onoj:Izaberi jedan broj,sigurno ćeš pogriješiti!

Sve ste dobro rekli,to je jednostavno tako.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use