Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 01.11.2011 (Listić dana)

_Ivan_j

Recommended Posts

A evo i analiza:

Milan je po meni momčad u usponu. Iako su imali loš start u prvenstvu ali vratili su se u pobjedničke staze, imali par uvjerljivih pobjeda čak ako se sjećate i onaj ludi preokret protiv Lecce-a gdje nisam gledao bolji Milan u posljednjih nekoliko sezona.

Imaju napadački kadar, široku klupu kvalitetnih i iskusnih igrača za razliku od Bate-a. Ove se postave očekuju danas:

vijja0.jpg

Od domačina kao jedinu sigurnu prijetnju bih istaknuo Kezmana, dok kad malo bolje pogledamo Milan tu stoji ubojiti napadački trojac.

Ibrahimović i Robinho u vrhu potpomognuti Kevinom Prince-om Boatengom koji me se prilično dojmio svojom igrom u zadnjih par utakmica Milana.

Napominjem također da Milan je u grupi sa Barcelonom te da pobjeda protiv Bate-a bi uvelike dosta značila, a i vidno Milan je puno kvalitetnija momčad i iskreno ne vidim razlog zašto ne bi slavili u ovom ogledu večeras.

TIP: pobjeda Milana (1,65) Sve osim pobjede bi bilo iznenađenje, tako da ovaj par ide na moje listiće sigurno. Pozz i sretno

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use