Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 3.1.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Serie A

P2.jpg33.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

P5.jpg55.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 2.1. u 17:06 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

IRAK

Newroz - Diyala  više od 2,5 gola  kvota 2,15  bet365

Newroz u zadnjih pet utakmica kao domačin ima prosjek 3 gola po utakmici ( 3:1 , 1:2 , 1:3 , 1:0 , 2:1 )

Diyala kao gost ima isti prosjek po utakmici 3 gola ( 3:1 , 2:2 , 2:0 , 1:1 , 2:1 )

Newroz ima kao domačin više od 2,5 gola u 80% a Diyala kao gost u 60% utakmica

U najtezem kolu svete Poslednje Sanse, i u ocajnoj ponudi, svi su pogodili svoje predloge, samo dva najbolja kockara na Forumu su promasili, nutrija i Leonardo.

Kada mislite da je najgore, znajte da uvek moze biti gore, cak su i ovi @josip123 i @Iblaz93 pogodili svoje predloge, majko moja.

Dvojica najgorih na Forumu preziveli najteze kolo, a dvojica najboljih pali …. ccccccccc 

A ovaj @josip123 kada bi se pravila zbirna tabela prve i druge lige, ne bi bio medju prvih sto, i on pogodi svoj predlog, a nas dvojica najboljih, jedini promasimo.

A tebi @nutrija u petom, poslednjem mesecu, cemo ti oduzeti ne pet pogodaka, vec deset, kada ti pada na pamet da predlazes gol Celtica, a oni imali 1 sut u okvir gola i xG 0,07, a nisu dali cak ni gol Dinamu, kojemu su cak i Banjole ugurale gol.

IMG_7305.thumb.jpeg.73601a56f03bf68a15429906904dcf0b.jpeg

IMG_7306.thumb.jpeg.062a61f401355989eafba348a80fa4fd.jpeg

Protest zbog ponude na igru over poena na utakmici Real Madrid vs Bayern, Euroleague

Moram da protestvujem, jer ovo stvarno nema smisla. Kladionice su za igru over poena na utakmici Euroleague izmedju Real Madrida i Bayerna postavile granicu od 170,5 sto je za one kolege koje ne prate kosarku, kao kada bi kladionice na utakmici izmedju Bayerna i Psv-a bila postavljena granica od 4,5 gola i  vi treba da se odlucite da li ce biti vise od cetiri gola na utakmici, a ne mozete da odigrate under golova, jer imate utisak da ce vam se osusiti ruka.

Po ovoj postavljenoj granici, da bi prosao over, rezultat bi morao da bude 86:85 za nekoga. Obe ekipe ovo mogu da predju za poluvreme, ali je granica stvarno bezobrazna, a u glavi ne mozete da odigrate under na ovakvim utakmicama. Bayern je druga napadacka ekipa Euroleague, i to samo zato sto imaju utakmicu manje od Monaca, a ove sezone su isli cetiri puta preko sto ubacenih poena (u svim takmicenjima), i cak petnaest puta preko 90 poena. Sa Parisom su odigrali 109:107 sa Albom 115:86 sa Barcellonom 100:78 a sa Efesom 90:101 dok je u prvoj utakmici u Munchenu rezultat bio 97:89

Real Madrid ove sezone nije efikasan kao prosle kada je sto puta isao preko sto ubacenih poena, ali svakako mogu da ubace koliko hoce, ali na papiru.

Ne znam zasto sam ovo napisao, ali ovo je utakmica kao kada bi igrali Bayern i Psv, a kladionice postavile granicu overa golova od 4,5 pa vi kolege sada odlucite sta biste igrali. 
Ja sam vam napisao analizu potpuno besplatno, a vi odlucite sta cete, dok ja samo protestvujem.

prije 2 sati, LeonardoDrugi said:

U najtezem kolu svete Poslednje Sanse, i u ocajnoj ponudi, svi su pogodili svoje predloge, samo dva najbolja kockara na Forumu su promasili, nutrija i Leonardo.

Kada mislite da je najgore, znajte da uvek moze biti gore, cak su i ovi @josip123 i @Iblaz93 pogodili svoje predloge, majko moja.

Dvojica najgorih na Forumu preziveli najteze kolo, a dvojica najboljih pali …. ccccccccc 

A ovaj @josip123 kada bi se pravila zbirna tabela prve i druge lige, ne bi bio medju prvih sto, i on pogodi svoj predlog, a nas dvojica najboljih, jedini promasimo.

A tebi @nutrija u petom, poslednjem mesecu, cemo ti oduzeti ne pet pogodaka, vec deset, kada ti pada na pamet da predlazes gol Celtica, a oni imali 1 sut u okvir gola i xG 0,07, a nisu dali cak ni gol Dinamu, kojemu su cak i Banjole ugurale gol.

IMG_7305.thumb.jpeg.73601a56f03bf68a15429906904dcf0b.jpeg

IMG_7306.thumb.jpeg.062a61f401355989eafba348a80fa4fd.jpeg

Ubila me ova beogradska govna u prvih 30 i neš kola, ali zato ove godine idemo jako, jučer Zvezda prošla, danas idemo jako sa Partizanom.. 😂

Valencia vs Real Madrid - oba daju i Mbappe daje gol (3.25) bet365

Valencia nastavlja borbu za izlazak iz krize, nakon razočaravajućeg remija 2-2 protiv Alavesa u prošlom kolu. Ovaj rezultat produžio je njihov niz bez pobjede na četiri utakmice, što je dovelo do smjene trenera Rubena Baraje. Na njegovo mjesto stigao je Carlos Corberan, kojemu će utakmica protiv aktualnih prvaka biti prvi izazov na klupi.

Real Madrid dolazi na Mestallu u odličnoj formi nakon uvjerljive pobjede 4-2 protiv Seville, kojom su produžili niz bez poraza na tri utakmice i zauzeli drugo mjesto na ljestvici, s bodom zaostatka iza vodećeg Atletico Madrida.

Valencija će imati značajnih problema s ozljedama uoči ovog susreta. Kapetan Jose Gaya, Mouctar Diakhaby i Thierry Correia su izvan terena, dok je Fran Perez pod upitnikom. Vratar Giorgi Mamardashvili možda će ponovno biti van terena, što znači da će Stole Dimitrievski vjerojatno čuvati mrežu domaćina.

S druge strane, Vinicius Junior vraća se nakon suspenzije i trebao bi zauzeti mjesto u početnih 11, dok su David Alaba, Eder Militao i Dani Carvajal jedini izostanci. Alaba se oporavlja od dugotrajne ozljede koljena, ali ovaj susret dolazi prerano za njega. Carlo Ancelotti planira dvije promjene u odnosu na momčad koja je svladala Sevillu. Fran Garcia i Vinicius Junior trebali bi zauzeti mjesta Danija Ceballosa i Brahima Diaza.

Valencia: Dimitrievski; Foulquier, Mosquera, Gasiorowski, Rioja; Barrenechea, Guerra; D Gomez, Almeida, D Lopez; Duro

Real Madrid: Courtois; Vazquez, Tchouameni, Rudiger, F Garcia; Camavinga, Valverde; Rodrygo, Bellingham, Vinicius; Mbappe

Valencia nije pobijedila Real Madrid od 2023., a Los Blancosi su dobili tri od posljednjih pet susreta. Razlika u kvaliteti između dvije momčadi je očita, a teško je očekivati bilo što osim pobjede gostiju. Ipak, Realova obrana pokazala je ranjivost u posljednjim utakmicama, što otvara mogućnost za golove na obje strane. Opcija “oba tima daju gol” čini se razumnim odabirom (kofeicijent 1.80 – bet365), dok je Mbappeova forma dobra osnova za okladu na strijelca (koeficijent 1.95 u bet365 kladionici). Ukupna kvota ove kombinacije 3.25!

Screenshot_128.jpg?x40641

(Koeficijenti 03.01. u 13:18 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Rodez - Red Star FC 93 više od 9,5 kornera  kvota 1,72  bet 365

Rodez doma od deset utakmica ima 10 , 10 , 12 , 6 , 11 , 7 , 16 kornera ( prosjek po utakmici 10 kornera )

Red Star u gostima od osam utakmica ima 9 , 12 , 16 , 10 , 8 , 10 , 16 , 8 kornera ( prosjek po utakmici 11 kornera )

Juventus vs Milan - oba daju (1.80) ili točan rezultat 1-1 (6.00) bet365

Iako Juventus ove sezone u Serie A nije poražen u 18 utakmica, momčad trenera Thiaga Motte nije u najboljoj formi. Sa čak 13 bodova zaostatka za vodećom Atalantom, pritisak na Mottu sve je veći. Prošle godine Bianconeri su završili s čak 21 remijem, čime su bili na korak od rekorda koji drži Perugia. Osvajanje trofeja na početku 2025. godine moglo bi pružiti prijeko potrebnu injekciju samopouzdanja.

Milan u Rijad dolazi s novim trenerom Sergiom Conceicaom koji je na klupi zamijenio Paula Fonsecu. Nakon razočaravajućeg remija s Romom i slabih rezultata u Serie A, vlasnici kluba odlučili su se na drastičan potez. Milan trenutno zaostaje pet bodova za Juventusom, a Conceicao će debitirati u ovoj utakmici. 

Juventus ulazi u 2025. godinu s ohrabrujućim vijestima iz liječničkog tima. Iako su Arkadiusz Milik, Bremer i Juan Cabal još uvijek izvan terena, Timothy Weah i Jonas Rouhi ponovno treniraju, dok se Douglas Luiz oporavio od posljednje ozljede.

Međutim, momčad trenera Thiaga Motte neće računati na bivšeg kapetana Danila, koji se približava transferu u Napoli. U napadu će glavna prijetnja biti najbolji strijelac Dušan Vlahović koji bi mogao surađivati s Franciscom Conceicaom.

Juventus: Di Gregorio; Savona, Kalulu, Gatti, McKennie; Locatelli, Thuram; Conceicao, Koopmeiners, Yildiz; Vlahović

Milan: Maignan; Emerson, Gabbia, Thiaw, Hernandez; Fofana, Bennacer; Pulišić, Reijnders, Jimenez; Morata

Obje momčadi ulaze u susret s problemima. Juventusova obrana pokazuje slabosti, primivši dva ili više golova u tri od posljednje četiri ligaške utakmice. S druge strane, Milan se muči u napadu zbog ozljede svog najboljeg strijelca, Christiana Pulišića. Moj prijedlog je da obje momčadi postižu gol, po koeficijentu 1.80 (bet365). Oni hrabriji mogli bi se odlučiti za remi 1-1, koji se nudi po kvoti 6.00 (bet365).

Screenshot_127.jpg?x40641

(Koeficijenti 03.01. u 11:52 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 1 minutu, mesrine said:

Kolega @furyshaa(obzirom da si igrao pol ili kraj 2) i ostale kolege, gleda li tko Real? Kakvi su dojmovi nakon prvog poluvremena i vodstva Valencie 1-0? Vidim da mi je Vinicus za tip u posljednjoj sansi prosao, a nisam bio u mogucnosti gledati pa me zanima pravo stanje na terenu, da vidim hocu li sto igrati ozbiljnije.

Po meni ima velike šanse da ovo Real uzme jer odbrana Valencie je katastrofalna (moje skromno mišljenje). Imao je Real par veoma solidnih prilika i mislim da čim uđe jedna, ulazi i druga.

prije sat vremena, furyshaa said:

Po meni ima velike šanse da ovo Real uzme jer odbrana Valencie je katastrofalna (moje skromno mišljenje). Imao je Real par veoma solidnih prilika i mislim da čim uđe jedna, ulazi i druga.

E bas mi je drago sto je ovako proslo kako je, i neka si pogodio na PS. Ja sam naplatio da daju gol, a vec sam mislio da sam zakasnio kad je suden penal. Srecom tu je legendarni Luka Modric, i okrece se sve s igracem manje. Jos jednom hvala za potvrdu misljenja, pogurao si me ka okladi koju sam planirao, zivio forum sto bi rekao prvi glas foruma haha. Uzivaj u ostatku veceri : D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • ANGERS - BREST btts  kvota 1, 95  bet365 Angers je u zadnjih pet domačih utakmica zabio 8 golova ( samou jednoj nije zabio gol ) i prosjek mu iznosi 1,6 po utakmici. U tih pet utakmica je primio 13 golova i prosjek mu iznosi 2,6 Brest je u zadnjih pet gostujučih utakmica zabio 6 golova ( u jednoj nije zabio i prosjek mu iznosi 1,2 po utakmici. u tih pet utakmica je primio je 13 golova i prosjek mu iznosi 2,6 Od početka prvenstva Angers doma ima AVG 3,86 po utakmici dok Brestu u gostima AVG iznosi 3,57
    • Liverpool - Man United 1 i Salah daje gol (2.25) bet365 Liverpool je ove sezone u izvanrednoj formi, s šest bodova prednosti na vrhu ljestvice i utakmicom manje od ostatka konkurencije. Momčad Arnea Slota završila je 2024. godinu impresivnom pobjedom od 5-0 protiv West Hama na London Stadionu, a Mohamed Salah ponovno je bio ključna figura s golom i dvije asistencije. Egipatska zvijezda već ima nevjerojatnih 30 doprinosa golovima u Premier ligi ove sezone, s 17 postignutih golova i 13 asistencija. Salah i suigrači imaju izvrsnu priliku nastaviti pobjednički niz protiv Manchester Uniteda koji prolazi kroz tešku fazu. Gosti su pali na 14. mjesto ljestvice nakon trećeg uzastopnog poraza u Premier ligi, uključujući nedavni poraz od Newcastlea rezultatom 0-2 na Old Traffordu. Liverpool je u posljednje četiri utakmice u svim natjecanjima postigao čak 14 golova, uključujući impresivnu pobjedu od 6-3 protiv Tottenhama. S druge strane, Manchester United primio je barem dva gola u posljednje četiri utakmice i nije uspio postići pogodak u tri uzastopna susreta Premier lige. Očekuje se da će ovo biti jednosmjerna utakmica, s obzirom na formu obje momčadi. Liverpool je veliki favorit i svi pogledi bit će usmjereni na Mohameda Salaha, koji ima priliku dodatno povećati svoj nevjerojatan učinak ove sezone. Liverpool bi trebao slaviti , a Salah ima velike šanse upisati svoje ime među strijelce sa ukupnom kvotom od 2.25 na ovu kombinaciju u bet365 kladionici. Sretno svima. (Koeficijenti 5.1. u 13:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
    • Lecce - Genoa  ukupna zaleđa više od 2,5 i Lecce dobiva više od 1,5 kartona  ukupna kvota 2,53  Boabet Što se tice zaleđa Lecce u zadnjih 5 domačih utakmica ima prosjek 1,8 ( 1 , 4 , 1 , 1 , 2 ) i Genoa isto toliko ( 1 , 2 , 4 , 2 , 0 ) tako da vjerujem da ce biti barem tri zaleđa na utakmici. Što se tice kartona u zadnjih pet domačih utakmica im je 1,6 ( 5 , 1 , 1 , 0 ,1 ) Sudac je Livio Marinelli i solidan je što se tice kartona
    • po ozbiljnosti je definitivno br. 1 pinnacle. Možeš dizat 20 000 mjesecno boli ih kifla
    • Lille - Nantes  btts  kvota 2,05  bet365 Lille je u svakoj od pet zadnjih domači utakmica postigao gol ( prosjek zabijenih je 2 ) a primio je šest ( samo u jednoj nije primio gol i prosjek primljenih golova je 1,2 ) Nantes je u zadnjih pet gostujučih utakmica zabio pet golova ( samo u jednoj nije zabio i prosjek zabijenih je 1 gol po utakmici ) a primio je u svakoj od tih pet i prosjek primljenih golova je 2,6
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use