Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

21.10.2011.

storm

Recommended Posts

England » Blue Square Premier

20:45 Cambridge Utd - Lincoln

-----------------------------------------------

Na pocetku sezone predvidjanja su bila da ce Cambridge biti kandidat za playoff sto trenutni rezultati i pokazuju. Na samoj su granici playoff zone, ali nece im biti lako jer se mnogo klubova tu naguzvalo i razlika je samo par bodova. Imaju odlicne rezultate, od 17 odigranih utakmica, samo 3 izgubljene, te osvojenih 30 bodova. Zadnju utakmicu su gostovali kod neugodnog protivnika Yorka, koji je imao strasan posjed lopte 65%, no unatoc tome, Cambridge je dobro odigrao, cak je mogao upisati tri boda da nije bilo gola za izjednacenje na samom kraju tekme. Pri tome su ostali bez kapetana James Jenningsa (def) koji danas nece igrati zbog crvenog kartona. Umjesto njega ce nastupiti Peter Winn.

U goste im dolazi novopridosli Lincoln koji pokusava izaci iz zone ispadanja. Imaju veoma lose rezultate, u 17 utakmica su osvojili 16 bodova. Trener Grant Brown ima problem sto mu se igraci vise oporavljaju od ozljeda nego sto su na travnjaku; danasnji izostanci: Josh Gowling (def), Jamie Taylor (att), Josh O'Keefe (mid), Simon Russell (mid), Francis Laurent (att), Andy Hutchinson (att). Grant Brown je morao posegnuti za posudbom, te ce se na mjesec dana Lincolnu pridruziti osamnaestogodisnji vezni Curtis Thompson (Notts County).

Ova dva kluba se poznaju od prije, kada su se susretali od '02/'03 do '04/'05 sezone u 3. ligi. Zanimljivo je da ih Cambridge nikad nije pobjedio, ali to nema nikakvog utjecaja na danasnju tekmu bez obzira kako zavrsilo. Trenutne ambicije i rezultati dovoljno govore koji je cilj Cambridgea i protiv ovako oslabljenih ekipa ne bi smjeli ispustati bodove (i to jos na domacem terenu). Zato preporucam pobjedu domacina po kvoti koja je realno postavljena.. Cambridge @ 1.73 (pinnacle)

2-0 FT

England » Blue Square Premier

20:45 Grimsby - Luton

----------------------------------------------

Grimsby je osrednja ekipa koja trenutno bezbrizno pluta sredinom tabele. Imaju 5 bodova prednosti nad zonom ispadanja, no ne bi se smjeli zabrinjavati, jer svako malo uzmu koji bod, makar na svom terenu gdje su neugodan protivnik. Tesko ih je uhvatit za rep, tj. rezultat, ali jedno je sigurno, protiv jakih ekipa ne prolaze dobro. u zadnje tri tekme zabiljezili su pobjedu protiv Barrowa s 5-2, te dva gostujuca poraza 2-1 kod Yorka, te 3-1 kod Ebbsfleeta.

Luton se nada da ce ponoviti proslu sezonu i uci u playoff, sto su do sada pokazali rezultatima, pogotovo od kad su im se vratili kapetan George Pilkington (def) i Shane Blackett (def). Predzadnju utakmicu Luton je na domacem terenu rastavio Gateshead s 5-1, da bi zadnju tekmu isto na domacem terenu izgubio od Wrexhama s 0-1. (Gosti su isli da ne izgube i zatvorili se, a uz frustraciju i gresku Lutona, zasluzeno osvojili 3 boda). Trener Lutona, Gary Brabin je preuzeo odgovornost za poraz i najavio da moraju ici sa pozitivnim stavom u utakmicu. Svjesni su da moraju pobjedjivati ako zele osigurati playoff. Za danas ce nedostajati Amari Morgan-Smith (att), Alex Lawless (mid), Ed Asafu-Adjaye (def), Dan Gleeson (def) i Freddie Murray (def). Danas ce ovo biti zadnja utakmica Janos Kovacsa (def) koji se vraca sa posudbe u Hereford.

Bez obzira na poraz od Wrexhama, vjerujem da je Luton sposoban uzeti tri boda, pogotovo sto su ucvrstili obranu povratkom dva vazna igraca. Grimsby je neugodan protivnik doma, sto se u medjusobnim susretima i pokazalo, ali Luton je u ovom trenutku za klasu bolji i uz motivaciju da ostanu u playoff zoni, ponudjenu kvotu vrijedi uzeti.. Luton @ 2.32 (pinnacle)

0-1 FT

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Nadam se da ste ispratili poklon kladionice😊
    • Sanja svinja kukuruz…. Gdje ti ovdje vidis hendikep ja neznam… ja value vidim bas u kvoti za Slovenija 3.0 kvota je za svekako za uzet… ovdje imas kandidate koji cejo najvjerovatnije nastupit za Slovenijo (https://www.rokometna-zveza.si/si/novice/2025/03/11575-Slovenski-rokometasi-v-pricakovanju-peklenskega-vzdusja). Sami kvalitetni igracije… jedi i hendikep je to da su skupa napravili samo jedan trening… ali svejedno… individualna kvaliteta sam siguran da je na Slovenskoj strani… Ja uzimam pobjedu za Slovenijo. LP.
    • https://www.mozzartsport.com/ostalo/vesti/balkanski-derbi-u-skoplju-slovence-boli-glava-od-otkaza-makedonci-trljaju-ruke/507167
    • Odlican post. Postoje padovi koji nemaju nikakve veze sa onim ko se kladi. Postoje padovi na koje kockar uopste ne moze da utice. Problem je kako sacuvati nerve posle ovakvih padova. A ove recenice “… uspijem postaviti oba prijedloga sa kojima sam bas prezadivoljan…” i “… ne bih ih mijenjao ni da znam da cu oba pasti …” treba uvesti u sve knjige o kockanju. Samo napred kolega, pad jeste bolan, zaboravio sam da kazem da sam golove na Liverpoolu protiv Psg-a igrao i ja u realnom kladjenju, ali je sada najvaznije sacuvati mir i razum. Ja te podrzavam, iako ni sam ne mogu da verujem sta govorim, samo napred, padace i ove kolege iznad tebe, u to budu siguran, a ne zaboravi da imas i kraljicu fore. Neka pocivaju u miru sve opklade na golove na utakmici izmedju Liverpoola i Psg-a  
    • Prije bih rekao da bacas uroke  jer ovaj pad over 1.5 jucer na Liverpool-Psg je meni u rangu onog fenomenalnog makedonskog rusenja Italije, i odlazak Makedonije na prvenstvo. Ali iskreno i osjecao sam da necu proci oba tipa, ali ne bi ih mjenjao ni da znam da cu oba pasti, sta se tu ima mjenjati, a pri tome da dodam da se 1.20 na over 1.5 Liv-Psg  jucer nije moglo naci nigdje, jedino da se zbroje kvote iz 2-3 kladionice majko moja milosna, a stopostotnih sansi je bilo koliko na nekim utakmicama nema ni dodavanja, bas tuzno. Al ko me yebe, i ko mi je kriv sto stavim Barcelonu, a njima umre klupski lijecnik (pokoj mu dusi) i odgode utakmicu, pa ti biraj dva para. I to uspijem postaviti oba s kojima sam bas prezadovoljan, ali sta da se radi sada, idemo dalje, a ti uroke bacaj po ovima oko mene, mene pusti
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use