Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 27.12.2024. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Screenshot_81.jpgScreenshot_85.jpg

(Koeficijenti 27.12. u 00:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Hej @mesrine

Samo nesto da te pitam, da potvrdim sam sa sobom. To kada Wolvsi daju gol u 90 plus devetom, i prodje ti predlog, to belezimo kao pogodak u tabeli, posto je sve po Pravilima, zar ne? Nasa Pravila predvidjaju da je 100-ti minut utakmice, regularno vreme, tako da je tvoj predlog potpuno regularan, cist kao suza i rezultat tvog znanja, zar ne? Po Pravilima je i da kolega @Fitoz vec sto puta promeni predlog, i umesto pobede ManCity u barem jednom poluvremenu, iskoristi sedam sekundi kada je William Hill podigao kvoticu na Real protiv Albe, i promeni predlog i prodje.

Znam da je sve po Pravilima, i rezultat vasih znanja, ali sam ipak hteo da mi to potvrdis, da je sve cisto kao suza, da bih mogao da spavam kao beba.

Moram, na zalost, i da kazem administratoru @IzudinB da je kolega @noja57 na zalost pogodio svoj predlog u poslednjem kolu svete Poslednje Sanse, a upisan mu je promasaj. To bi trebalo da mu se ispravi, a mozes i da mu ostavis promasaj, niko se nece naljutiti.

A kolegi @josip123 samo da kazem da po Pravilima svete Poslednje Sanse poslednjeplasirani ispada u drugu, amatersku a iskustvo nas uci da ko god je ispao iz prve, elitne nikada se vise nije vratio nazad.

Izasleeeeeeeeeeee su kvoteeeeeeeeee na jedinicuuuuuu na Arsenal protiv Dinamaaaaaaaa. Kvota na jedinicu je 1,11 i vec je pocela da padaaaaaaaaaaaa iako je do utakmice ostalo jos -26 dana.

Podizite kredite, rasprodajte svu imovinu, ne cekajte da kvota na jedinicu padne na 1,01 molim vas. 
Ko ima zenu, neka je natera da i ona podigne kredit, posto i Zvezdi dolazi Psv, a kalkulacije kazu da kada Dinamo nije uspeo da dobije Celtica u sred Zagreba, a Zvezda da izvuce barem bod protiv Benfice u Beogradu, ili onog krsa Milana, sada moraju da pobede Arsenala odnosno Psv-a.

Zivelo kladjenje, zivelaaaaaaaaa kocka, najzdravija stvar na svetu, zivela kvotica od 1,11 koja tek sto je postavljena, vec pada, ziveli Dinamo i Zvezda, najzdraviji klubovi na svetu.

Zivela sveta Premier League koja se igra i po snegu, i bez prekida, zivela Hnl koja je vec ohoooo-hooo na pauzi, pa ce Dinamo nakon pauze i dve prijateljske utakmice, u goste Arsenaluuuuuuuuu.

Postavljam ovde moj predlog za svetu Poslednju Sansu za +26 dana unapred, a to je da ce golman Arsenala dobiti upalu pluca na utakmici, ako mu ne dodaju cebe da se pokrije, kolika god da bude kvota

IMG_7255.thumb.jpeg.519351efe13f7bded5d3ef62de4e502f.jpeg

prije 3 sati, LeonardoDrugi said:

Hej @mesrine

Samo nesto da te pitam, da potvrdim sam sa sobom. To kada Wolvsi daju gol u 90 plus devetom, i prodje ti predlog, to belezimo kao pogodak u tabeli, posto je sve po Pravilima, zar ne? Nasa Pravila predvidjaju da je 100-ti minut utakmice, regularno vreme, tako da je tvoj predlog potpuno regularan, cist kao suza i rezultat tvog znanja, zar ne? Po Pravilima je i da kolega @Fitoz vec sto puta promeni predlog, i umesto pobede ManCity u barem jednom poluvremenu, iskoristi sedam sekundi kada je William Hill online kladionica" rel="external">William Hill podigao kvoticu na Real protiv Albe, i promeni predlog i prodje.

Znam da je sve po Pravilima, i rezultat vasih znanja, ali sam ipak hteo da mi to potvrdis, da je sve cisto kao suza, da bih mogao da spavam kao beba.

Moram, na zalost, i da kazem administratoru @IzudinB da je kolega @noja57 na zalost pogodio svoj predlog u poslednjem kolu svete Poslednje Sanse, a upisan mu je promasaj. To bi trebalo da mu se ispravi, a mozes i da mu ostavis promasaj, niko se nece naljutiti.

A kolegi @josip123 samo da kazem da po Pravilima svete Poslednje Sanse poslednjeplasirani ispada u drugu, amatersku a iskustvo nas uci da ko god je ispao iz prve, elitne nikada se vise nije vratio nazad.

Hej @LeonardoDrugi

Oprosti ali price o regularnosti, pravednosti i korektnosti ne vodim ni sa kime tko pa cak i kroz salu podrzava onog dokazanog okrivljenog i kaznjenog prevaranta, muljatora i lopova nutriju tj njegove cijelom forumu poznate aktivnosti. Zar ne :D

Bolje se roditi  bez tintilinića nego bez sreće... Nekog mazi,nekog gazi,nitko tu kriv nije,svako kolo netko plače,a netko se smije,tako bješe otkad svijeta i vijeka i tu nema lijeka. Mene je nekoliko puta oborila u sučevom vremenu,u ligaškom natjecanju,a još gore i u prvom kolu kupa gdje padoh na hendikepu Shahtar-Bayern 4-0,gdje sam nakon vodstva Shahtara već slavio prolaz u drugo kolo,a onda je Bayern utrpao 5komada, a gol koji je oborio moj prijedlog pao je doslovno u zadnjem napadu. No,čovjek se uvijek nada pa tako i ja koji zaostajem 4boda za prvim mjestom ,a pitanje je bih li uspio i da pogodim sve do kraja s obzirom da vodeći u skoro polovici natjecanja imaju tek po 2pada.

A već danas ne znam što bih odigrao,sve  mi se čini riskantno. A kad ne ide,da prepišem od vodećih iz 1.lige vjerojatno bi i oni pali. Da odigram vaterpolo "oba daju gol" ne bih bio potpuno miran.

Sretan imendan svim Ivanima i varijacijama tog imena!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Ja sam jedan od žrtava nepreciznosti napadača Arsenala. Bojao sam se tog para,da će upravo biti 1-0,njima dovoljno , a Overaše tko hebe. Već pripremio par na futsalu Dinamo-Rijeka,onda pogledao tablicu,Dinamo nema X,Rijeka nema pobjedu.Po zakonu brojeva mora i to nekad biti. Sad nije bilo sto je znak da statistika baš ne pomaže,jer nikad ne znaš kad će neki niz biti prekinut. Nadao sam se da će mi sučevo nešto vratiti,ali ništa od toga. Mnogi zbog tog gola manjka nisu dobili realan novac i  evo nas mnogih u Danu žalosti,a kolegi Leonardu hvala na razumijevanju.
    • 29.12. Nogomet EH 2:0 home team Tranmere Rovers - Barrow 1,21 22bet u 16 medjusobnih utakmica Tranmere nije izgubio s 2 ili vise gola razlike Tranmere kuci u zadnjih 12 ima 2 poraza s 2 gola razlika protiv jacih momcadi od Barrowa Barrow vani u zadnjih 12 nema niti jednu pobjedu s 2 ili vise gola razlike Cak stovise nema niti jednu pobjedu vani u zadnjih 10 utakmica  
    • /29.12/15.00/ Serie A.  Napoli vs Venezia over 1,5 goal   1,20.  William Hill
    • Analizu za jedinicu kao kuca na utakmici Partizan vs Cedevita, Aba League (ponedeljak) cu napisati sutra, kada prodje Dan Zalosti za mene i sve kolege koje su igrale u realnom kladjenju, ili predlozili u svetoj Poslednjoj Sansi, vise od jednog gola Arsenala Ipswichu. Od mene necete cesto cuti da mi je zao kolega koji padnu u Poslednjoj Sansi, ali da se padne tako sto Arsenal ne da vise od jednog gola jednom Ipswichu, to je stvarno za jedan lep i dug Dan Zalosti na Forumu.  Cim sam igrao u realnom kladjenju da ce Arsenal dati vise od jednog gola na utakmici, znaci da sam istovremeno igrao i over 1,5 gol na utakmici, jer da nisam, verovatno bih umro. Samo da kazem da je Ipswich na svakoj utakmici kod kuce ove sezone primio barem jedan gol (devet utakmica kod kuce), i da je u celoj sezoni od 17 ukupno odigranih utakmica, na sesnaest utakmica primio barem jedan gol, a da im samo Brighton nije ugurao gol. Da kazem i to, da su Ipswichu cetiri komada ugurali Brentford, West Ham, Newcastle i ManCity, a po dva gola su im dali cak i Evertoni i Bournemouthi. Da apsurd bude veci, Arsenal je dao i taj yebeni drugi gol na utakmici, ali je ponisten zbog offside-a, majko moja. Kolegama koji su igrali vise od gola Arsenala ili over 1,5 gol na utakmici, odnosno obe igre zajedno, bas kao i ja, imam da porucim dve stvari. Uz vas sam u ovoj tugi i bolu, ali samo da znate da postoje samo dva nacina da se izadje iz Dana Zalosti. Jedan je da se na svim sledecim utakmicama Arsenala igraju overi 1,5 gol na utakmici, a utakmica svakako nece nedostajati, jer ce Arsenal u narednih mesec dana odigrati deset utakmica, sto znaci da ce igrati na svaka dva-tri dana, i to sa Brentfordom, Brightonom, Newcastle, ManUtd, Tottenhamom, Aston Villom, Dinamom do kojeg je ostalo jos - 24 dana, Wolvsima, Gironom, ManCity .... A drugi nacin da izadjete iz Dana Zalosti jeste da i dalje nastavite da cekate, zajedno sa mnom, Romu da odigra nereseno, jer su stvarno preterali, pa vec na sest utakmica nemaju ni jedan X, a u nedelju idu Milanu.  
    • Lazio vs Atalanta – 2 (2.30) ili 2 i oba daju (4.20) bet365 Atalanta trenutno drži vrh ljestvice Serie A, s dva boda prednosti ispred drugoplasiranog Napolija. Bili su briljantni u posljednjih nekoliko mjeseci, nakon što su uspjeli ostvariti niz od jedanaest uzastopnih pobjeda. S druge strane, Lazio i u ovu utakmicu ulazi s velikim optimizmom. Nakon najgoreg poraza sezone uspjeli su se oporaviti i prošlog vikenda na gostovanju pobijedili Lecce 2-1. Junak momčadi bio je Adam Marušić koji je na kraju postigao pobjednički gol. Obje momčadi su nadmašile očekivanja ove sezone i trenutno se nalaze među četiri najbolje u Serie A nakon 17 odigranih kola. Ipak, Atalanta ostavlja jači dojam svojim nastupima, o čemu govori i njihov niz od jedanaest uzastopnih pobjeda. Lazio će biti oslabljen izostancima nekoliko ključnih igrača. Veznjak Matias Vecino, napadači Pedro i Tijjani Noslin neće biti na raspolaganju, dok je nastup Alessija Romagnolija pod upitnikom zbog problema s koljenom. Ako Romagnoli bude spreman, domaćini bi mogli zadržati istu početnu postavu koja je prošlog vikenda pobijedila Lecce. Atalanta, unatoč nekoliko problema s ozljedama, dolazi spremna na ovaj izazov. Gianluca Scamacca i Mateo Retegui ostaju izvan terena zbog ozljeda, no Gian Piero Gasperini može računati na Ademolu Lookmana i Charlesa De Ketelaerea. Dobre vijesti za Atalantu su povratak kapetana Martena de Roona nakon suspenzije, dok se očeuje da će na klupi biti i Giorgio Scalvini. Lazio: Provedel; Marušić, Gila, Romagnoli, Tavares; Guendouzi, Rovella; Isaksen, Dia, Zaccagni; Castellanos Atalanta: Carnesecchi; Kossounou, Hien, Kolašinac; Bellanova, De Roon, Ederson, Ruggeri; Pašalić, Lookman; De Ketelaere Očekujem pobjedu Atalante (koeficijent 2.30 bet365), a kao alternativnu okladu predlažem obje momčadi daju gol (koeficijent 1.61 bet365), s obzirom na to da su četiri od posljednjih šest utakmica Atalante završile s golovima na obje strane. (Koeficijenti 27.12. u 20:25 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use