-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
-
Od Iblaz93 · Objavljeno
Hej @LeonardoDrugi sviđa mi se kako si shvatio da su ti postovi predugi i prezahtjevni za prosječnog člana ovog foruma, pa si počeo ubacivati slike, vizualno i estetski privlačnih mladih dama... U potpunosti te podržavam 👏👏 -
Od noja57 · Objavljeno
Posle onakvog "extremizma" "strucnjaka za sistem 5/7 "tesko je nesto i napisati i predloziti , Primetio sm da je City skroz izgubio poverenje kod kladionicara pa i kod nas u PS. Ja sam ga nesto odigrao kod Maxbet-a za sicu jer verujem da mora razbiti maler . A kad krene dobijace redom po min. tri gola razlike. -
Od fran · Objavljeno
Irak premijer liga Newroz - Duhok btts kvota 2,05 BOABET ( bivši unibet ) Newroz kao domačin do sada odigrao četiri utakmice ( 1:2 , 1:3 , 1:0 , 2:1 ) Duhok kao gost u četiri utakmice ima 0:0 , 1:4 , 2:2 , 0:1 Newroz ima doma XG 1,24 ( očekivani broj golova ) a XGA 1,41 (očekivani broj primljenih golova ) Duhok u gostima ima XG 1,58 a XGA ima 1,87 Kvota na neriješeno je 2,70 što sugerira da bi utakmica mogla završiti bez pobjednika a opet sumnjam da ce završiti 0:0 Uglavnom kvota je dobra pa se isplati probati -
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Partizan vs Cedevita, Aba League, jedinica, kvota 1,10 (sutra) Nesto iz ponude sa meca Napoli vs Venezia po kvotici od 1,20 Brentford vs Arsenal, over 1,5 gol na mecu, kvota 1,18 (sreda, 01.01) Ukupna kvota 1,56 Pre nego sto napisem analizu, samo da kazem svim svojim neprijateljima iz svete Poslednje Sanse da se dobro spremnite za sledece, 32 kolo Poslednje Sanse, ciji se Topic otvara sutra, a gde cete predloge postavljati iz ponude za 31.12. 01.01 i 02.01. sto znaci da cete svoje predloge morati da trazite iz iranske lige, nacionalne lige Mauritanije, Somalije i Sierra Leone. U ponudi za sledeci medjuweekend imate utakmicu Brentford vs Arsenal, engleski Championship, skotsku ligu (Rangers vs Celtic), cetiri utakmice Euroleague, nesto utakmica EuroCupa, sasvim dovoljno utakmica Nba i nesto malo novogodisnjeg tenisa. Iako bih najvise voleo da svi padnete u 32-om kolu zbog izuzetno slabe ponude, ipak cu vam reci, da ce sutra biti najvaznije ne da pogodite svoj predlog, vec samo da prezivite kako god znate i umete 32 kolo Poslednje Sanse. Ko ima najbrzi internet na Forumu, uopste ne mora da se brine, dovoljno je samo da u 15.00 casova i pola sekunde postavite over 1,5 gola na utakmici izmedju Brentforda i Arsenala, i mozete da spavate kao bebe. Kladionica je sve manje, koje ispunjavaju pravilo o minimalnoj kvoti za ovaj predlog, ali ko je od kolega sa Foruma spreman da ode u Aziju po svoj predlog, sigurno ce pronaci dovoljno cigansku kladionicu gde je over 1,5 gol na utakmici moguc po kvoti od 1,20. Partizan vs Cedevita, jedinica (sutra) Ko od kolega sa Foruma nikada nije bio u Republici Srbiji, pa makar i samo na jedan dan, uopste ne treba da zali zbog toga. Dovoljno je samo da pogleda barem jednom u zivotu samo jednu utakmicu Partizana u Euroleague, i razumecete kakva je Srbija zemlja, ne morate uopste da idete tamo. Pre samo sest dana je odigran derby izmedju beogradskih govana u okviru Aba League, gde je Partizan izgubio sa 84:89. Na toj utakmici se prvi put u istoriji srpskog derbija desilo, a sto ce vecno ostati zapisano, da u jednoj srpskoj ekipi, Partizanu, nijedan srpski kosarkas nije postigao nijedan kos. 84 ubacenih poena su rasporedjeni ovako ; Jones 19, Brown 18,Davies 15, Mike 15, Washington 8, Jones 7, Bonga 2 .... ccccccccc. Hajde sto nijedan srpski igrac nije ubacio ni jedan kos, nego nijedan belac u sred Srbije, u sred Beograda nije ubacio nijedan poen, majko moja. U sred Srbije, zemlje kosarke, vicesampiona sveta i najbolje zemlje za zivot na svetu, gde ce za samo koju godinu iznad Beograda leteti automobili. A kako da ubaci, kada belci u Partizanu sluze samo da Obradovica ne bude sramota da igra bez belaca. Jedino je Koprivica usao dva minuta, cisto da se kaze da u Partizanu ima i srpskih igraca. Utisak veceri sa derbija beogradskih govana je svakako bio trenutak kada je Obradovic uveo u igru Koprivicu i to na samo dva minuta, a svi navijaci Crvene Zvezde se digli na noge i ovacijama cinicno poceli da skandiraju Srbijaaaaaa, Srbijaaaaaa. I ne samo to, prosto je neverovatno sta sve sebi dozvoljava jedan trener poput Obradovica. Pred utakmicu sa Fenerbahceom, on mrtav-hladan izjavi kako je Partizan desetkovan jer su povredjeni Nakic, Bosnjakovic i Marinkovic, te kako ritam Euroleague nije human jer se igra na svaka dva-tri dana. Ko nikada nije bio u Srbiji, ne mora ni da ode. Eto, to vam je Srbija, upravo ste je upoznali, a da niste ni izasli iz sobe. U Republici Srbiji se upravo ovih dana desavaju studentski protesti gde mladi i obrazovani ljudi protestvuju. To su jedni od pet najmasovnijih protesta u istoriji te zemlje, i to izgleda ovako: Posto Psiho zna kakvi ljudi zive u Srbiji i ko su njegovi glasaci, on spava po srpskim televizijama, i tri puta dnevno objasnjava svojim glasacima, kako su ti buduci akademski gradjani Srbije mala grupica stranih placenika koja rusi jednu divnu i bogatu zemlju poput Srbije, a placeni su, od koga bi drugo, nego od hrvata. Dakle, ciljano napada mozak svojih biraca, znajuci kome se obraca, a to su nezaposleni, ljudi sa periferija velikih gradova, gradjani over 70 godina, Romi i seljaci. Ciljano najbolji deo svakog drustva, a to je akademska zajednica, proglasava stranim placenicima. E isto tako je i Obradovic, bas kao i Psiho, ubedio svoju sektu da su njegove tri prethodne sezone u Partizanu izuzetno uspesne, da trofeji i titule uopste nisu bitni, ubedio ih je da ce Partizan prestati da postoji ako on ode, ubedio je sektu da Partizan zasluzuje euroleagasku licencu zato sto odlicno rade sa mladim srpskim igracima, a ne zato sto je direktor Euroleague srbin, ubedio je sektu da je sasvim normalno da nakon tri godine debakla i fijaska, promenite ceo tim, a ne trenera, ubedio je sektu da Partizan zivi od prodaje ulaznica i dresova, ubedio je sektu da su njegovi trofeji sa bivsim klubovima, vazniji od rezultata sa Partizanom. I na kraju, Zeljku Obradovicu treba zaista dati medalju, bas kao i Psihu, kada je u stanju da polupismenu rulju ubedi da ono sto vide svojim ocima uopste nije tacno. Partizan tradicionalno yebe Cedevitu u Beogradu i ne vadi, bas kao sto i Cedevita yebe Partizana i ne vadi u Ljubljani. Ako se utakmica bude igrala na papiru, ovde ne postoji nikakva sansa da se padne, jer Partizan cak i da izvede najgoru petorku iz rostera, svakako ce imati bolji tim na parketu od Cedevite. Jedini nacin da se padne na sutrasnjoj utakmici jeste ako se bude igralo na parketu, a ne na papiru, jer je u Srbiji trenutno proces u punom zamahu da se srusi Aba League po svaku cenu. Rusitelj je srbin, bas kao i sto su srbi sve do sada srusili, zove se Svetislav Pesic, srpski selektor koji ima 75 godina, dakle najgora kategorija svakog drustva over 70 godina, dok su u Srbiji gradjani akademske zajednice strani placenici. Znaci, ako padnete na ovoj jedinici, niste pali sami od sebe, vec vas je srusio Zeljko Obradovic koji svakodnevno truje da Aba League nema nikakvog smisla, a zajedno sa Pesicem ima 140 godina. Napoli vs Venezia, najava meca (danas) Doslo je vreme da i ja hvalim neku ekipu sa juga, majko moja. To su prave muke, sa jedne strane imate jug koji bih ukinuo da postoji, ili bih celu Skandinaviju preselio na jug, dok sa druge strane imamo oci i ne mozemo da ne verujemo ono sto vidimo svojim ocima. A svojim ocima mozemo da vidimo da Napoli stvarno dobro izgleda. Ali dobro izgledaju i Atalanta i Inter, a prvak moze biti samo jedan. Atalanta ima igru, Inter ima roster, a Napoli ima Contea, dok sa druge strane Inter igra uporedo i Ligu Prvaka gde se "loze" da mogu nesto uraditi, Atalanta takodje igra Ligu prvaka, ali je i provincijska ekipa, dok Napoli igra samo jednu utakmicu sedmicno, ali su i juznjaci. Za Napoli je idealno sto ima trenera poput Contea, plus sto je za kombinaciju Napoli-Conte idealno sto igraju samo jednu utakmicu sedmicno, jer rad takvog trenera donosi rezultate samo kada imate prostora za treninge, a ne za utakmice. Problem je jedino sto nisam bas najsigurniji da je Napoli i sredina poput Napulja idealno mesto za Contea. U svakom slucaju, za Napoli je izuzetno veliki pomak i to se takodje moze videti sopstvenim ocima da na strani uopste ne gube. U ovoj sezoni su odigrali deset utakmica na strani, i samo su jednu utakmicu izgubili, od Lazia u italijanskom kupu. Dobili su Cagliari, Empoli, Torino, Udinese i Genou, sto je jako vazno da dobijaju krseve, a nisu izgubili na strani ni od Intera, ni od Juventusa, ni od Milana. I kod kuce su sve dobijali, ali samo do dvanaestog meseca, i to takodje nakon sto su dobijali sve same krseve od timova, Como, Monzu, Lecce, pa i Parmu i Bolognu, ali cim su naleteli na Atalantu i Lazio, ne samo da nisu pobedili ili remizirali, vec cak nisu dosli ni do gola. Za Veneziju ne bih bas mogao da kazem da je krs, ili najgora ekipa Serie A, ali jedna od najgorih je svakako. Pre bih rekao da je nefunkcionalna ekipa, ili ekipa bez balansa u rosteru. Ali, osim rostera, jednostavno moram nesto da kazem o treneru Eusebiu Di Francescu, inace cu umreti. Di Francesco je jedan od grupe italijanskih trenera mladje generacije, kao na primer De Zerbi, ex Brighton. Poceo je kao trener, bas kako treba sa dna, od italijanskih seoskih klubova, pa veoma brzo dosao do Pescare, Lecce-a i vec nakon cetiri godine trenerskog posla osvojio Serie B sa Sassuolom. Sa Sassuolom je pravio cuda, usao u grupu najperspektivnijih italijanskih trenera, bio je cak i jedan od kandidata za klupu Juventusa, da bi ipak presao u Romu, gde je takodje nastavio sa cudima. Sada me mrzi da se secam da li je sa Romom igrao polufinale ili samo cetvrtfinale Lige Prvaka, ali je svakako u Romi dosao do vrha svoje karijere. Ono sto sigurno znam jeste da se trenerskim poslom poceo baviti 2008-e godine, a da je vec tamo negde 2018/2019 postao milioner. Postao je milioner baveci se trenerskim poslom, dakle zaradio je svoj prvi milion, a teorija kaze da je to najteze. Pozitivno je sto je zaradio svoj prvi milion, a jos pozitivnije je sto je imao dobre finansijske savetnike koji su ga savetovali da novac nista ne vredi ako se ne ulaze. Di Francesco je jedan od retkih likova u sportu koji je to razumeo, pa je poceo da ulaze svoj novac u hotele, kupovao ih je ili uzimao u zakup. Problem je nastao kada je business poceo da se razvija, a on trebao da se odluci da li ce biti trener ili preduzetnik. I tu se sjebao, odlucio je da ce biti i jedno i drugo istovremeno, a sve trenerske i business knjige kazu da to nije moguce. Kada je Di Francesco odlucio da ce biti istovremeno trener i preduzetnik, trenerska karijera je pocela da propada kao Kyrgios u tenisu ili Neymar u fudbalu. Iz Rome u Sampdoriju, iz Sampdorije u Cagliari, iz Cagliarija u Veronu, iz Verone u Frosinone, iz Frosinonea u Veneziju, a izmedju toga otkazi, ispadanja iz liga i dve godine bez posla. Zapravo sam hteo da kazem da, ako ja na primer, provedem deset sati dnevno na ovom smesnom Forumu i napisem skoro 2000 analiza, a kolega @unkdy dodje na Forum sedam sekundi sedmicno, pri tome objavi jednu analizu godisnje i svi padnemo na toj jednoj, kako onda on moze na kraju sezone da bude bolji od mene? Kako Di Francesco moze da dobije Contea kada za vreme utakmice misli o tome da li su peskiri u njegovim hotelima oprani, dok Conte nece da se igra sa svojom cerkicom jer je poceo neocekivano da gubi u kompjuterskoj igrici sa sopstvenom cerkom. I evo nas kod analize za danasnji mec izmedju Napolija i Venezije, a ja nemam pojma sta da predlozim, jer bih igrao sve iz ponude. Naravno da bih igrao jedinicu, ali ako je igram, onda bih morao i poneki X, za svaki slucaj. Igrao bih i over 1,5 gol na utakmici, ali sta da radim kada sam isto mislio i sa utakmicama Bayern vs Leverkusen ili Arsenal vs Ipswich? Venezia ima katastrofalnu odbranu, potpuno atipicnu za italijanske ekipe koje se bore za opstanak. Iako je Verona zvanicno ekipa sa najgorom odbranom u Serie A, oni su ipak primili sest komada od Atalante, pa im je to podiglo prosek primljenih golova, ali Venezia ipak na osamnaest utakmica u sezoni, samo dva puta nije primila gol, kod kuce od Genoe, i u gostima od Fiorentine, a da ne znam kako je to moguce. Veneziji su svi davali golove, i Como, i Lecce i Cagliari, i Parma i Udinese, i Monza i Verona, cak im je i Brescia koja ne znam ni u kojoj ligi igra, u italijanskom kupu dala tri komada. Ne mogu da razumem kako mogu da budu tako glupi i da opstanak traze kroz otvorenu igru, kada na deset utakmica na strani, u svim takmicenjima imaju cak osam overa 2,5 gola na utakmici. Venezia je u sezoni primila 33 gola u svim takmicenjima i cak cetrnaest puta igrala over 1,5 gol na utakmici i jos hoce da se spasu ispadanja ... cccccccccc. Osim jedinice (sa ponekim X-om) i overa 1,5 gola, igrao bih i neki klizni over kornera, pa barem jedan gol u drugom poluvremenu, pa nesto u vezi sa kartonima, iako ni ne znam ko sudi, pa bih igrao ovo, pa ono ... zapravo bih igrao sve iz ponude, a ne mogu da se odlucim sta. Vazno je da sam vam napisao analizu od koje mozete imati koristi, i to potpuno besplatno, pa neka svako izabere za sebe sta hoce. Brentford vs Arsenal, over 1,5 gol na utakmici (sreda) Dok se Dinamo odmara ne znam od cega, i ko zna o cemu misli, Arsenal ce svoju utakmicu Premier League igrati 01.01. a ja sam nasao kladionicu koja je na spisku dozvoljenih koja dozvoljava igru over 1,5 gol na utakmici po kvotici od 1,20. Vec sam napravio i screenshot kao kolega @nutrija u svojim najboljim danima, pa je ostalo samo da cekam da prodje vreme. Ostaju samo jos molitve da imam brzi internet od kolege @Joker93 sto ce ici malo teze. Sto se tice analize, nemam sta da analiziram, osim sto cu da napisem da Arsenal ne bi smeo da odigra under 0-1 gola do kraja zivota, da bih bio dosao do pozitivne nule u kladjenju na igru "vise od jednog gola Arsenala na utakmici". Do utakmice Arsenal vs Dinamo je ostalo jos -24 dana, kvota na dvojku moze da se nadje cak i po 22,00 ili 23,00 a ako neko voli iznenadjenja na Forumu, moze i meni da uplati, a ja cu vas isplatiti ako pogodite. Posto je nedelja, evo malo i Georgine da nam ulepsa dan. -
Od mesrine · Objavljeno
Krivo. Samo nisam u stanju niti sam imao vremena traziti par a ovo mi se cinilo vrlo izgledno.
-
-
Teme