Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

31. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 27.12. - 30.12. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 31. kolo Posljednje Šanse za period od 27.12. do 30.12.

KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William HillBetfair, pinnacleSuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

TABLICA

Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE!

Screenshot_80.jpg

Futsal, Hrvatska liga

petak 18:00

Dinamo - Rijeka 1

1.20 - supersport

Mislim da sam statistički najviše padao na futsalu, pa idemo još jednom past ako treba.

Tablica sve govori, Rijeka bez pobjede, ali bili su i Šibenčani dok ih ja nisam stavio u PŠ pa od onda ne znaju za poraz.
Dinamo standardna forma kroz sezonu kao i inače,, ovakve utakmice se jednostavno moraju dobijat.

image.png.e3daacd914d7cd532e1439398f767b2d.png

prije 1 minutu, Iblaz93 said:

Hej @LeonardoDrugi gle tablicu, nisam zadnji. Božićno čudo! 🎄🎆

Premiership 

Tottenham - Wolverhampton

Raspon golova 2-6 

Kvota 1.20 

Screenshot_20241227_223815_com_android_chrome_WebappActivity.jpg

Nisi zadnji samo zato sto ima gorih od tebe, a ne zato sto se razumes u kockanje.

Inace, predlog ti je Top, odlican izbor, gotovo sigurno cu ga odigrati u realnom kladjenju.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use