Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 15.10.2011, (Listić dana)

zekoslav0mrkva

Recommended Posts

Catania-Inter M. 2 2,20

Catanije na svom terenu dočekuje Inter koji mi je ove sezone rak rana..O ovoj utakmici ne želim previše trošiti riječi jer to ne zaslužuju ni jedni ni drugi.Catania se nalazi u sredini tablice točnije na 11 jestu sa 6 osvojenih bodova,dok je Inter u totalnoj banani i nalaze se tek na 17 mjestu sa samo 4 osvojena boda iz 5 kola.Stvarno užasno igraju ove sezone,ali i mora njih negdje krenut jer imaju jako dobru ekipu pa ne vidim razloga za njivu tako lošu igru.Kad su ostvarili pobjedu u gostima kod Bologne mislio sam da su se probudili i kad tome dodamo još pobjedu u Ligi Prvaka kod CSKA Moskve sa 3:2 reko evo konačno su proigrali,ali onda je uslijedio šok na domaćem terenu gdje su doživjeli poraz od Napolia koji ih je razmontirao sa 3:0.Inter u gostima prima skoro 3 gola po susretu što je za takvu momčad malo previše,a daju ajmo reći isto toliko golova.Smiješno je da na svom terenu jošnisu uspijeli zabiti gol.O Cataniji ne želim trošiti riječi jer Inter je favorit,ali oće to pokazati na terenu to ćemo tek vidjeti.Zaostaju več velikih 7 bodova za vodečim Juventusom i krajnje je vrijeme da se probude i dignu si samopouzdanje za naredne utakmice i da napokon osvoje velika 3 boda.

Evo za danas igram:

Man.City - A.Villa  1 @ 1,45

Hajduk - Osijek 1 @ 1,35

Bayern - Hertha h1 @ 1,60

Chelsea - Everton 3+ @ 1,60 (Koliko vidim susreti ove dvije momčadi kada se igra u londonu često su završavali s dosta golova i everton se pokaza kao težak protivnik,s obzirom na ono što san vidi od chelsea igraju jedan lijep nogomet pod vodstvom novog trenera a i everton nije dobar kao prije zbog toga igram na više golova)

Lyon - Nancy 1 @ 1,35 (Bez nekog posebnog objašnjenja)

Kvota 6,75

Ulog 150

Drugi tiket

Napoli - Parma 1 @1,50

Barcelona - Racing S. - gp3+(prvonavedeni tim daje minimalno 3 gola na utakmici) @ 1,45

Granada - Atletico Madrid zp1+ + izd1+(dakle minimalno upada 1 gol u prvom i jedan u drugom poluvremenu) @ 1,65

PSV - Ultrecht 1i3+ (Pobjeda ultrechta i upada minimalno 3 gola na utakmici) @1,35

Primorac - POŠK 1 @1,5O (ovo smatram poklonom s obzirom na to koliko je pošk loš)

Kvota 7,25

Ulog 150

moj tip dana je da će biti crveni karton na utakmici Liverpool- Man Utd.. Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt ima kvotu 2,75... za ostale kladionice neznam.. moguće je da je negdje više kvota.. goksim će to znati sigurno...

uglavnom šta reči o ovoj utakmici a da se nezna.. najveći derbi engleskog nogometa i uvijek su tenzije visoke na ovoj utakmici kao i ulog... pobjeda u ovoj utakmici sigurno jako puno znači..

u zadnjih 7 međusobnih utakmica bilo je podjeljeno 5 crvenih kartona. danas sudi Andre Marriner koji voli pokazati crveni karton. prošle je sezone u 37 utakmica pokazao 10 crvenih kartona.. Ove je sezone u svim natjecanjima sudio samo 5 puta i još nije pokazao crveni karton. prosjek žutih mu je ove sezone 3,4 po utakmici...

ako Goksim nađe neku kladionicu gdje je ova kvota viša od 3,00 isplati se sigurno probati jer jako puno toga ide u prilog crvenom kartonu danas...

sretno

Mancester City- Aston Vila - X 4.2

Uvek volim kada trazim neke kiksevi na favorite po biltenu, i kad mislim da sam pronasao neki pa da se opkladim. U redovima Cityja situacija je napeta oko Teveza, klub je zabranio sekakve izjave oko negove pozicije u ovaj klub, Mancini i sam ne zna sta ce, jedan put kaze da Tevez nikad nece zaigrati, posle kaze da ne zna.. Mislim da je sve to narusilo atmosferi u klub, ima neke tenzije, a to ce se danas odraziti na rezultat. Iako City ima sjajne igrace, Aston Vila nije klub koj se treba potceniti jer i oni imaju odlican sastav. Kako i da je ja mislim da 1.4 na Cityja je premalo, i nekako je postavljeno da prelaze oni igrace koji igraju na velike sume na pare.. Od mene danas ta utakmica je cisti X..

Milan- Palermo 1 1.5

Trener Milana je izjavio da po svaku cenu mora da dobije ovaj susret, jer Milan nije na ona pozicija koja voli , nego je na 15 mjesto sa samo 5 bodova ili 6 zad Juventus. Milan ova sezona ima odlican sastav, iako ima nekih ozljedeni igaci, mislim da ce tu proci veoma lesno, jer Milan kad mora igra dobro..

England » Blue Square Premier

16:00 Wrexham - Stockport

------------------------------------

Za Wrexham nemam sta posebno pisati, nakon nestabilnih rezultata, zabiljezili su tri uzastopne pobjede (Ebbsfleet, Gateshead, Hayes) i zasjeli na prvo mjesto tabele. Nadaju se da ce danas nastaviti niz i time napraviti vecu bodovnu razliku.

U goste im dolazi neugodni Stockport, ciji je manager Didi Hamann nezadovljan igrom i trazi od svojih igraca da napokon zabiljeze tri boda. Naime, u odigrnaih 15 utakmica, Stockport ima samo 2 pobjede, 4 poraza i 9 nerijesenih utakmica. Treba napomenuti da kao gosti igraju puno bolje i nemaju niti jedan poraz, a sto je najsmijesnije, sva gostovanja su remizirali. Danas im se vraca sa suspenzije Carl Piergianni (def), te ce Didi imati na raspolaganju citavu momcad.

Trenutno je Wrexham bolji na papiru, ali Stockport ima iskusne igrace i ocekujem da krenu skupljati bodove. Inace se ova dva kluba poznaju jos iz 2.Engleske lige. Trenutna kvota na pobjedu Wrexhama mi nema vrijednost i zato idem na to da gosti nece izgubiti.. Stockport (+0.5) @ 2.24 (pinnacle)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use