Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 08.10.2011. (Listić dana)

la50

Recommended Posts

Danas moj listić ovako glasi...

CH Sacramento

21:00 Karlović I.-Querrey S. 1.set zbroj gemova 9,5    više 1,55

Igra se chanalger u Sacramentu na betonu.Jedan polufinalni par je navedeni.Dvoboj između dva servera,koji zadnja tri dana imaju prosjek aseva 16 po meču,daju malo break lopti protivnicima a te iste spašavaju odličnom servom ako ne asem onda servis winnerom.Niti jedan ni drugi nemaju igru u polju tako da su šanse da će se iskoristit break lopta jako male,pogotovo ako upadne prvi servis.Sastali su se 3 puta i odigrali 7 setova pri čemu ih je 6 bilo u overu(10,5) i jedan under.Od toga prvi setovi u tri meča tri overa.

ATP Tokyo

07:00 Nadal R.-Murray A.   1   1,55

Ovakvu dobru kvotu na Nadala neću propustit.Nadal ove godine pored Đokovića ajmo reć malo toga osvojio iako je osvojio RG,Monte Carlo i Real Madrid no tamo Noleta nije bilo(osim u RG ali tamo je u polufinalu Federer pokazao Novaku zašto je "najbolji").Na samom početku sam se uhvatio Đokovića zato jer je on razlog zašto Nadalu samopouzdanje i pobjednički mentalitet pada te je on trenutno još veća inspiracija Nadalu da se dokaže ponajprije samom sebi.Vjerujem da Nadal osvaja turnir jer ima igru za pobjedit Murraya po 14 put u svojoj karijeri.Susreli su se znači 18 puta od toga 13-5 u korist Nadala.Mislim da više riječi nije trošit na ovaj dvoboj i uzimam ovu odličnu kvotu bez ikakve sumnje.

ukupna kvota:2,325

Ja imam još jedan par kojeg budem igrao

Berdych T.-Čilić M. 1   1,65

Odlična kvota koju nude za pobjedu Berdycha koji po svakom segmentu igre bolji od čilića,istina je da je čilića ako ništa danas serva išla ali za pobjediti čeha trebat će mu jako dobar dan ne samo na servi(ne kažem da je ljubo lak zalogaj ali taj meč mi je bio nekako premlak za polufinale,kao da je ljubo odigrao bez nekog velikog interesa u tom meču).Gledao sam danas meč Berdycha i Tsonge koji je uzeo "titulu" blagog favorita no to baš i nije pokazao u meču u kojem je čeha sve polazilo za rukom(bez obzira na neiskorištene 2 break lopte na samom početku meča te na izugbljeni drugi set).To je drugi njegov meč na ovom turniru kojeg sam gledao(prvi protiv Verdasca kojeg je u četvrfinalu doslovno uništio) i drugi put me čovjek uvjerio da se potpuno oporavio od ozljede te da je spreman osvojit ovaj turnir.

Čak štoviše uvjeren sam u pobjedu Berdycha sa hendikepom 3,5(4 i više razlike) za lijepih 2,2.

Teško,ali prošlo... :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use