Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

29. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 20.12. - 23.12. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

prije 12 minute, Fitoz said:

Hey kolega,

E jesu te urekli ovaj @LeonardoDrugi i ostali, pa to je strasno, u 35 min su bila vec dva kartona  i niti jedan vise do kraja utakmice.... cccccc 

Nevjerojatan pad, stvarno. Ali zelim ovim putem cestitati svima koji ga slave uz nadu da ce vec iduce kolo biti novi, a kolegi nakon ovakvog pada zelim da sacuva zivce i zdravlje jer to je najbitnije u ovoj nasoj kanalizacijskoj ligi.

prije 39 minute, mesrine said:

Nevjerojatan pad, stvarno. Ali zelim ovim putem cestitati svima koji ga slave uz nadu da ce vec iduce kolo biti novi, a kolegi nakon ovakvog pada zelim da sacuva zivce i zdravlje jer to je najbitnije u ovoj nasoj kanalizacijskoj ligi.

Dovoljno je samo da udjete u Dnevni Topic od juce. Za to vam treba manje od sedam sekundi. Lepo sam napisao da moj talenat za predvidjanje buducnosti kaze da kolega @nuki01 nece uci u prvu ligu. 
Jednostavno vidim ono sto niko drugi ne moze da vidi. Kolegu nikada nisam niti video, niti upoznao, niti razmenio jednu recenicu, ali sam nadprirodno talentovan da znam da takvi tipovi kockara ne mogu osvojiti drugu ligu.

On je odlican kockar, ima barem deset pozitivnih osobina, a najbolja stvar mu je doslednost, odnosno to sto se drzi kartona i tacka.

Ali deset pozitivnih osobina nije dovoljno ako nemate onu jednu, najvazniju, a to je da ste zli, da ste zla, losa i negativna osoba. Kolega je previse soft, i tako se kladi, a tako se ne ulazi u prvu ligu.

Ko hoce da udje u prvu ligu, mora da bude zao, prevarant i negativna osoba, da koristi Pravila do granica apsurda, da prepisuje tudje predloge, da manipulise sa kvotama, da ima spreman predlog u 15.00 casova i pola sekunde, da ide u Aziju po minimalnu kvotu, da rusi sve pred sobom, da ne salje poljubce ostalim kolegama, da ne prijavljuje greske administratora na svoju stetu, da ne zeli sve najbolje ostalim kolegama, da se svadja sa svima, da protestvuje, da se raduje tudjim padovima, da prijavljuje ostale kolege ako varaju … ima jos ohooo-hooo, ali je dovoljno samo da pogledate ko je sve i na koji nacin usao u prvu ligu. Sve najgore osobe sa Foruma.

U svakom slucaju, cestitamo svima koji slave ovaj paddddddddddd kolege, neka i on malo vidi kako je kada se pada, a ako je stvarno dobar, neka se podigne. Nece mu nista faliti ako shvati da je i on od krvi i mesa, a ne celika.

A to sto mu posle 35-og minuta nije dosao nijedan karton, me je toliko potreslo, da cu odustati od kockanja do kraja zivota.

Cestatajmo svima koji slave ovaj pad kolege, a meni svaka cast na nadprirodnim mocima da predvidjam buducnost.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use