Jump to content
Želimo vam puno sreće, zdravlja, uspjeha, lijepih trenutaka, pogođenih parova i dobitnih listića u novoj 2025. godini! Sretna nova godina! 🎅 🎄 ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

• Protest zbog ponude na igru over poena na utakmici Real Madrid vs Bayern, Euroleague Moram da protestvujem, jer ovo stvarno nema smisla. Kladionice su za igru over poena na utakmici Euroleague izmedju Real Madrida i Bayerna postavile granicu od 170,5 sto je za one kolege koje ne prate kosarku, kao kada bi kladionice na utakmici izmedju Bayerna i Psv-a bila postavljena granica od 4,5 gola i  vi treba da se odlucite da li ce biti vise od cetiri gola na utakmici, a ne mozete da odigrate under golova, jer imate utisak da ce vam se osusiti ruka. Po ovoj postavljenoj granici, da bi prosao over, rezultat bi morao da bude 86:85 za nekoga. Obe ekipe ovo mogu da predju za poluvreme, ali je granica stvarno bezobrazna, a u glavi ne mozete da odigrate under na ovakvim utakmicama. Bayern je druga napadacka ekipa Euroleague, i to samo zato sto imaju utakmicu manje od Monaca, a ove sezone su isli cetiri puta preko sto ubacenih poena (u svim takmicenjima), i cak petnaest puta preko 90 poena. Sa Parisom su odigrali 109:107 sa Albom 115:86 sa Barcellonom 100:78 a sa Efesom 90:101 dok je u prvoj utakmici u Munchenu rezultat bio 97:89 Real Madrid ove sezone nije efikasan kao prosle kada je sto puta isao preko sto ubacenih poena, ali svakako mogu da ubace koliko hoce, ali na papiru. Ne znam zasto sam ovo napisao, ali ovo je utakmica kao kada bi igrali Bayern i Psv, a kladionice postavile granicu overa golova od 4,5 pa vi kolege sada odlucite sta biste igrali.  Ja sam vam napisao analizu potpuno besplatno, a vi odlucite sta cete, dok ja samo protestvujem.  
    • U najtezem kolu svete Poslednje Sanse, i u ocajnoj ponudi, svi su pogodili svoje predloge, samo dva najbolja kockara na Forumu su promasili, nutrija i Leonardo. Kada mislite da je najgore, znajte da uvek moze biti gore, cak su i ovi @josip123 i @Iblaz93 pogodili svoje predloge, majko moja. Dvojica najgorih na Forumu preziveli najteze kolo, a dvojica najboljih pali …. ccccccccc  A ovaj @josip123 kada bi se pravila zbirna tabela prve i druge lige, ne bi bio medju prvih sto, i on pogodi svoj predlog, a nas dvojica najboljih, jedini promasimo. A tebi @nutrija u petom, poslednjem mesecu, cemo ti oduzeti ne pet pogodaka, vec deset, kada ti pada na pamet da predlazes gol Celtica, a oni imali 1 sut u okvir gola i xG 0,07, a nisu dali cak ni gol Dinamu, kojemu su cak i Banjole ugurale gol.    
    • Koga ja da tuzim  sto  sam dodao Celtic ( daje 1-3 gola @1.27) i promasio samo  taj par i "izgubio' dobitak  od 180 e??
    • I ne samo to. Posto sam znao da ce ponuda biti ocajna, za svoj prvobitni predlog sam potrosio deset sati da ga izaberem, i bio prezadovoljan, i onda ga promenio za sedam sekundi, nakon sto je ova drugoligaska neznalica postavila gol Celtica.  
    • IRAK Newroz - Diyala  više od 2,5 gola  kvota 2,15  bet365 Newroz u zadnjih pet utakmica kao domačin ima prosjek 3 gola po utakmici ( 3:1 , 1:2 , 1:3 , 1:0 , 2:1 ) Diyala kao gost ima isti prosjek po utakmici 3 gola ( 3:1 , 2:2 , 2:0 , 1:1 , 2:1 ) Newroz ima kao domačin više od 2,5 gola u 80% a Diyala kao gost u 60% utakmica    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use