-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
29. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 20.12. - 23.12. (Pet-Pon)
-
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Najvise volim da budem prvi na Forumu sa cestitkama. Bozic stize za tri dana, Boxing Day za pet, a Nova Godina za devet dana. Za sve ove praznike vam zelim da nikada ne napustite sveto kockanje, najzdraviju stvar na svetu. Uvek mozete da napustite posao, skolu, zenu, porodicu, zemlju, bordel ili prijatelje, ali kockanje ..... nikada. Ne mozete napustiti kockanje, bas sada, pred Boxing Day, sada je vreme za uzivanje u svetoj Premier League, najboljoj ligi na svetu. Poslednje sto vam treba je da bas sada, samo pet dana pred Boxing Day kazete sebi bye-bye kockanju. Sada vam je potrebno da se izljubite sa svojim najdrazima, potrebni su vam ekseri da zakucate sobu da niko ne moze da udje i da vam smeta, potreban vam je dobar kablovski operater, i potreban vam je novac prosecne svajcarske banke. I ne zaboravite, vec sto puta sam napisao na ovom smesnom Forumu, kladjenje, kao i masturbacija nije stetno. Stetno je kada se lose radi. Ucesnicima svete Poslednje Sanse zelim da vam svi predlozi padnu, da svi ispadnete u trecu ligu, da vam svaki propali predlog iskida nerve, zelim vam da svaki propali predlog i dalje unistava vase zivote, i da vam se nakon pada zivot uvek skrati za deset godina. Zelim vam da sto cesce stavljate Dinamo u svojim predlozima, zelim vam sto vise Partizana u Euroleague, i Crvene Zvezde i Dinama u Ligi Prvaka, a zelim vam i da u svakom kolu svete Poslednje Sanse postavite kao vase predloge pobede srpske reprezentacije u fudbalu. Nasim administratorima zelim da nista ne menjaju u svom nacinu postavljanja predloga u svetoj Poslednjoj Sansi, super ste, samo tako nastavite, a ti kolega @IzudinB kako postavljas predloge, jos i odlicno stojis na tabeli. Inter vs Como, Serie A (sutra) jedinica (X) Ako sutra na ovom mecu ne dodje jedinica, bolnice i ludnice ce morati da pustaju kucama lakse slucajeve, da bi bilo mesta za teze slucajeve Ponekad imam privilegiju da pogledam koliko se uplacuje na najigranije parove, a ova jedinica na Inter je toliko uplacena da deluje da sutra vise nece biti kockanja. Atalanta i Napoli ne misle da stanu, Lazio igra kao dopingovan, i iako se niko u Interu ni ne seca kada su ove sezone bili prvi na tabeli, po kladionicama je sve jasno ko je najveci favorit za scudetto. Po kladionicama, favorit za titulu je samo jedan, a ostale mozete da poredjate kako hocete. (Inter 1,80 Atalanta 3,25 Napoli 4,75 a Lazio je favorit kao da je Makarska, kvotirani su sa 34,00). Ne znam kako se kladionice ne boje nicega, ja sam bio siguran u Inter prva dva meseca i uplacivao na njih kao pobednike Serie A, a nakon samo dva meseca vec sam morao da se branim Napolijem, a kako sada stvari stoje, uplaticu na jos sedamnaest klubova, samo da se dovucem do pozitivne nule. Ne bih mogao da se setim neke sezone u Serie A da su u periodu oko Bozica, ovoliko ekipa bile "zive". Atalante se stvarno ne bojim. Njih voli ceo svet, prosto je neverovatno koliko oni izazivaju simpatija i pozitivnih emocija. Cak se ide toliko daleko da se Gasperini proglasava najpotcenjenijim trenerom u ligama petice. Ja se naravno nista ne slazem sa vecinom, za mene ce Atalanta zauvek ostati provincijski klub, a ne mogu ni zaboraviti da je Gasperini bio trener u Interu neverovatnih 73 dana nakon sto su ga najurili kao pocetnika. Atalanta je sezonu pocela katastrofalno, izgubili su od Torina i Intera, cak ih je i Como dobio u sred Bergama, da bi od tog poraza (24.09) zaredjali cak certnaest utakmica bez poraza (dvanaest pobeda i dva neresena ishoda), pa ih je dobio Real, pa su opet dve utakmice pobedili. Atalanta u Serie A ima deset uzastopnih pobeda, sto ne bih mogao da se setim koja je to ekipa poslednji put imala u Italiji. Ko Atalantu ne voli, bas kao i ja, uzece samo ono sto mu odgovara za analizu, pa ce reci da su dobijali ipak krseve od ekipa, Veneziju, Genou, Veronu, Monzu, Udinese, Parmu i Cagliari, dok ce oni koji ih vole, takodje uzeti ono sto im odgovara. Dobili su Napoli u sred Napulja i Romu u sred Rima, a i Milan su dobili kod kuce. Ko voli Atalantu uvek moze da kaze, pa kada je toliko lako dobijati krseve od tima, sto Dinamo nije dobio Slaven, Goricu ili Lokomotivu, zar ne? Za mene ostaju provincijski tim, za mene Gasperini ostaje trener koji moze da radi samo u sredinama poput Genoe ili Atalante, za mene Atalanta nema dovoljno siroki roster da igra uporedo Ligu Prvaka i Serie A, i na kraju za mene ce Atalanta uvek biti jedan od onih klubova koji ce se na prolece raspasti sami od sebe, protivnik im uopste nece biti potreban. Napolija se vec bojim. Jesu juznjaci, ali i Conte je Conte. Plus igraju jednu utakmicu sedmicno, sto je idealno za vojno lice kakav je Conte. Inter prakticno i nije bio na prvom mestu Serie A u ovoj sezoni, ali kladionice od prvog dana ne podizu kvote na njih kao pobednike Serie A. 1,80 i tacka. Malo je skocila kvota na njih u devetom mesecu, nakon sto ih je Milan dobio u derby-ju, ali je od tada kvota uvek ista 1,80 i tacka. Inter ove sezone deluje kao trenerska knjiga. Po trenerskim knjigama, slabi protivnici moraju da se pobedjuju, a sa nesto tezim ekipa ne bi smelo da se gubi, i titula je u dzepu. Inter kod kuce nije dobio ni Milan, ni Juventus ni Napoli, ali Veneziju, Lecce, Torino i Parmu jeste, dok u gostima nijednu utakmicu nisu izgubili. Meni Inter izgleda bas kako treba da izgleda jedna sampionska ekipa. Odlicno su popunjeni na svim pozicijama, nemaju u rosteru budale koji bi mogli da otruju svlacionicu, Martineza drze na lancu, jer bi on mogao biti ta budala, na svakoj utakmici kod kuce stadion je popunjen, a sto je najvaznije ne gube. imaju cak pet neresenih ishoda, a za mene je to jedan od znakova sampionske ekipe. Mislim da bi njihov problem mogao da bude Liga Prvaka, posebno me brine sto imaju velike ambicije tampo, jer se ne slazem sa njihovim procenama gde im je domet u Ligi Prvaka. Inter dosta podseca na "onaj" Juventus, igraju dosta prakticno, i prilicno lako izlaze iz situacija na terenu, kada su u problemima. O Comu me sada malo mrzi da napisem post na deset stranica teksta. Teoretski, oni bi mogli da sutra syebu Inter i mozda uzmu bod, ali prakticno sve ipak zavisi od Intera. Como je slika i prilika italijanskog pogleda na fudbal. Uz porodjajne muke su usli u Serie A, a onda sastavili roster bas kako u Italiji novi prvoligasi sastavljaju rostere. kupili su sve sto su mogli da kupe od iskusnih i proverenih igraca, pa ako uspe, bice u sredini tabele, a ako ne uspe, za cetiri godine ce igrati neku italijansku seosku ligu, nakon sto bankrotiraju. Za sada, u prvenstvu trineset utakmica nisu pobedili (porazi i nesereni ishodi), a tri puta jesu, Veronu, Atalantu u gostima, i Romu, yebem li im majku, gde sam cekao X na mecu, gde su golovi pali u 90 plus trecem i 90 plus sedmom minutu, majko moja. Como je idealna italijanska ekipa za cekanje X-a, na njihovim utakmicama, vec ih imaju sest, a do kraja sezone ce verovatno imati jos 66. Como je idealna ekipa da sutra syebe Inter, Como je prakticno predgradje Milana, a seljacke ekipe se gotovo uvek "loze" protiv ovakvih favorita. Ne znam da li znate da u Comu igraju Pepe Reina, Belotti, Sergi Roberto, Kempf i Alberto Moreno. Znaci, ako sve zavisi samo od Intera, onda idemo zajedno sa celim svetom, jedinica kao kuca, pa ako padnemo, necemo pasti sami. Ni na jednom paru iz bilo koje lige u Evropi, nije ovoliko uplacivano kao sto je slucaj sa ovom jedinicom na Inter. Ko je jedinicu sa Interom vezivao na vise od sto tiketa, kao ja, onda se poneki X podrazumeva, da bi u utorak imali sta da jedemo za dorucak. Inter je u poslednje dve sedmice imao izuzetno zgusnut raspored, igrali su na svaka tri-cetiri dana, i dobro su se izvukli, prosli su u Kupu, razmontirali Lazio u gostima sa 6:0, jedino su izgubili od Leverkusena u Ligi prvaka. Tottenham vs Liverpool, nesto u vezi golova Za mene je ovo utakmica potpuno istog tipa kao ona utakmica iz nemackog Kupa kada su u sred Munchena igrali Bayern i Leverkusen. Jedna od onih utakmica za koje se kaze, ako ovde ne bude golova, onda stvarno neka ide i zivot i kockanje u qurac. Svako za sebe moze da proveri kako igra i sa koliko golova po mecu igraju Tottenham i Liverpool, a ja cu samo napisati kvote kladionica za golove na mecu. Kvote da ce na utakmici pasti barem jedan gol su izmedju 1,00 i 1,01 u zavisnosti od kladionice, da ce biti vise od jednog gola, kvote su od 1,04 do 1,07 a da ce biti vise od dva gola, najveca kvota je kod velikog bet365 gde je trenutno 1,30. Neka svako za sebe odluci da li ce na ovoj utakmici biti golova, ili ce utakmica biti tvrda, zatvorena i sa jednim ili nijednim golom. Jedino sto treba da znate kod kladjenja na ovom mecu jeste da je utakmica izmedju Bayerna i Leverkusena zavrsena tacnim rezultatom 0:1 a cinilo se, bas kao i danas, da je nemoguce da bude malo golova. Psv vs Feyenoord Ko ne bude gledao ovu utakmicu, neka svima nama na Forumu objasni koji je razlog za to, i sta ima vaznije da se radi nedeljom u 14.30. Posto Psv ima gol razliku u plusu 43 gola, morao sam malo da pogledam kako stoje najefikasnije ekipe na svetu sa gol razlikom u svojim prvenstvima. Bayern je najbolji sa gol razlikom u plusu od +34, Barcellona ima plus 29, Inter plus 25, Atalanta plus 22, Real Madrid plus 21, dok je Liverpool najzatvorenija i najnefikasnija ekipa na svetu za bednih +18 golova. Ako saberete gol razlike Real Madrida i Liverpoola sa gol razlikom Psv, deluje da se strelci Reala i Liverpoola poradjaju prilikom postizanja golova. Slazem se da nije isto igrati sa Getafeom ili holandskim krsevima, ali 43 gola u plusu .... Psv je ove sezone odigrao 23 utakmice u svim takmicenjima, i samo na dve utakmice nije postigao barem jedan gol, i to bas na poslednje dve utakmice u gostima, kod Bresta u Ligi Prvaka i kod Heerenveena. Dakle, od 04.08. kada je Psv odigrao prvu zvanicnu utakmicu u sezoni, pa do 10.12. Psv je na svakoj utakmici dao barem jedan gol, a ove sezone je u svim takmicenjima postigao vec 74 gola. Feyenoord u poredjenju sa Psv-om kada je u pitanju gol razlika u plusu, deluje kao prava seoska ekipa sa samo + 22 gola, a oni su zapravo u tom segmentu bolji i od Liverpoola, i od Atalante, i od Real Madrida. Feyenoord je na strani jos efikasniji nego kod kuce, kod kuce su na 11 utakmica u svim takmicenjima postigli 22 gola, a na strani 34. Feyenoord na strani od 12 utakmica nijednom nije odigrao 0-1 gola, devet puta su igrali teske overe 2,5 gola na utakmici i tri puta"ukupno dva gola na utakmici". Iako deluje da u Evropi ne postoji ekipa koja igra spektakularnije od Psv-a, Feyenoord ipak ima manje poraza od Psv-a u holandskom prvenstvu. Feyenoord je izgubio samo jednom, od Ajaxa, dok je Psv izgubio dva puta od Ajaxa i Heerenveena. Ja stvarno ne znam kako bi bilo moguce, i sta treba da se desi da bi se ovakva utakmica zavrsila tacnim rezultatom 0:0. Jedinu mogucnost vidim u onoj teoriji kada na primer, namazete komad hleba/kruha sa marmeladom, pa vam komad ispadne iz ruku, i po pravilu uvek padne na pod na strani na kojoj je marmelada. Znaci postoji mogucnost da danas odigramo nesto u vezi golova, i da bas danas dodje tacan rezultat 0:0, a da na narednim njihovim utakmica padne po sto golova. Mozda golovi i ne dodju zato sto sam slavio pad kolege @nuki01 i cestitao svima koji slave, pa sada kada odigram golove na ovom mecu, Bog, karma, sreca ili sudbina me namerno sruse jer sam zao. Mozda na oprez poziva i cinjenica da je over 1,5 gola na utakmici Tottenham vs Liverpool kvotirana sa 1,04 dok je isti taj over na utakmici Psv vs Feyenoord kvotiran sa 1,13 Neka svako odigra sta misli da treba na ovom spektaklu, moje je bilo da napisem teorijsku prognozu za ovaj mec, kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu. Treba da znate i vremensku prognozu za Eindhovem, koju sam potpuno besplatno proverio samo za vas. Vreme u Eindhovenu je idealno za kolege koji vole nedeljom da i ne pomisljaju da ustaju iz kreveta, a svi znamo sta se radi u krevetu. Vreme je pravo pasje, hladno, kisa pada ceo dan, a u vremenu odigravanja utakmice ce biti pravi potop, trenutno je 6 stepeni, a vlaznost vazduha je 88% a prognozira se da ce se vreme u toku dana pogorsati. Sretan vam Bozic, sretan vam Boxing Day, sretna vam Nova Godina, i ne zaboravite, kockanje i masturbacija nisu stetni, stetno je kada se kladi lose i masturbira lose. -
Od frane · Objavljeno
Vidim nema objava pa nece skoditi jedna moja zanilmljiva i dobra analiza koja i nije analiza al je dobro poslozeno. Arsenal crystal palace havertz daje gol , jesus daje 2gola sarr daje gol trossard daje gol uz to sam jos nadoda oba daju gol poluvrijeme kraj iz 2/2 zbroj golova 3.5+ kartona 4.5+ ovo nam daje kvotu 700 i jos smo spojili sa jednim parom da se osiguramo barcelona atletico poluvrijeme kraj X/X 2.5- golova kartona 4.5+ Sretno ko isprati sreca prati hrabre ukupna kvota 7127 sretno i pocastite se za bozic ovo je poslozeno nakon dugotrajnih i visesatnih visednevnih analiza Da napomenem ovo nikako pojedinacno igrati samo zajedno jer nemoze jedno bez drugog -
Od Kiks77 · Objavljeno
Inter - Como 1 1,25 bet365 -
Od tome1993 · Objavljeno
Ide ispravak nema više bet bildera. Idemo sa igokeom koja je u puno boljoj formi nego Fmp koji je isto tako imo teško putovanje u tursku -
Od tome1993 · Objavljeno
Statistika čista, prolazi redovno pa se nadam i ovaj put. 21.12 16:00 bet364
-
-
Teme
Recommended Posts