Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 07.10.2011. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Grčka - Hrvatska

Očekuje nas zanimljiv susret, susret koji će vjerojatno odlučiti tko će ići direktno na EP2012, a tko će nastup na tom velikom natjecanju pokušati izboriti kroz dodatne kvalifikacije...

Od ponedjeljka čekma da neka kladionica stavi granice za kartone, a dodatno me je obradovala činjenica da je za ovu utakmicu delegiran Howard Webb, sudac kojeg inace ne obožavam, te koji ponekad ima čudan kriterij, ali unatoc tome spada među suce koji daju dosta žutih kartona.

Imamo sve preduvjete za puno žutih kartona. Niti Hrvatska niti Grčka reprezentacija nisu baš ogledni primjer fair playa. Atmosfera će biti užarena, pritisak i nervoza veliki. Ulog je golem, kartoni se ne prenose na EP, te očekujem da ćemo gledati utakmicu sa jako puno prekšaja, žutih kartona, te startova kojima se nece birati sredstva da se zaustavi protivnika u nekim polukontrama i prodorima.

Inace, Webb je poznat i kao sudac koji voli davati crvene kartone, te sam kod Unibeta uplatio da ć biti crveni karton na utakmici dok je bio koef. 4,50. Jednostavno, koeficijent je bio previsok što su potvrdili i bookmaker smanjivši koef.

Zadnjih 10 minuta očekujem svašta, buduci da ce jednoj ekipi rezultat ici na ruku, te ce zadržavati koliko god može, za što bi također lako mogla biti nagražena žutim kartonom...

Nažalost, samo SuperSport je stavio granicu na žute kartone za ovu utakmicu, i granica je dosta visoka, 5,5 mežutim mislim da ce i ta granica biti pređena. Koef. na 6 i više žutih kartona je 1,95 i to je, uz Salzburg protiv Medveščaka (1), moj glavni bet danas...

Americki Dev. Ostrovi- Haiti 2 1.15 2-2 1.45 DP2 1.65

Ovo je susret u CONCACAF kvalifikacije.

Kod kuci je Haiti savladao danasni protivnik sa 6:0 , i Curcao sa 4:2 , dok je reprezentacija Americkih Dev. Ostrova osven taj poraz od Haitija upisala jos jedan od 1:8 od Antigua&Barbuda. Kod ova utakmica se zna da ce pobjednik biti Haiti medzutim pitanje je koliko. Oni ce se sa ekipom Antigua boriti za prvo mesto u grupi koj vodi u dodatne kvalifikacije, pa tako da obe dve ekipe dana na gostovanje ce se potruditi sto vise napuniti mreze protivnike. Milim da tip 2 sa 1.15 koef je premal, pa zato je pametno igrati ht/ft 2 ili dupla pobjeda 2 sto je po meni i najbolje i najbolji je koeficient.

Drugi par od ovo natecatenje je Saint Lucia - Canada

Canada je veliki favorit no za 2 koef. je samo 1.1, tako da po meni tu bi trebalo 2-2 1.35. Kanada je favorit u ova grupa sa 6 poeni od 2 utakmice, a S. Lucija je zadna bez poeni.

Sretno

Obe utakmice su zavrsile sa 0-7

Evo jedne vece, ali i sigurnije kombinacije koju cu ja odigrati veceras :

Portugal-Islad 1 1.08 -Island bez prvog napadaca Kolbeinn Sigþórsson, Portugal jos ima utakmicu protiv Danske i vjerujem da ce sve rjesiti veceras.

Grcka-Hrvatska X2 1.47- mozda je malo navijacki, ali ocekujem veceras dobru predstavu nasih.

BiH-Luxemburg 1-1 1.25-  ofenzivna taktika, sa Ibisevicem i Dzekom u napadu, Pjanicem, Misimovicem, Rahimicem, Medunjaninom u veznom redu i Spahicem, Papcom u obrani. Ide se na gol od prve minute.

Finska-Svedska X2 1.14 - Uz Ibrahimovica i Melberga koji se vratio u napadu je i Elmander nije klasa kao Ibrahimovic, ali ostace mu dovoljno prostora da zabije gol sto je u stanju.

Slovacka-Rusija X2 1.41- Rusi bolji u gostima nego kod kuce. I Slovaci i Rusi idu na pobjedu, ali dok Slovaci moraju pobjediti ocekujem da ce Rusi preko kontri doci do pobjede.

Samo kratko...

Webber - Alonso 1 1,50 (kvalifikacije) SuperSport

Na netu je koef. na ovaj bet 1,30. Ova staza je kao stvorena za Red Bull, pogotovo prvi sektor koji se sastoji od nekoliko brzih zavoja. Jedino Red Bull može te zavoje odvoziti sa ukljucenim DRSom, naravno gdje je dozvoljeno, te na tom sektoru stvaraju vecu prednost. Evo i Alonsove izjave:

"Znamo da će Red Bull sutra biti vrlo jak, takvi su uvijek subotom. Na ovom tipu staze potpuno normalno je očekivati prvo i drugo mjesto za Red Bull, što znači da se mi s McLarenom trebamo boriti za treće mjesto," objasnio je.

http://www.f1racing.com.hr/formula-1/alonso-postolje-je-najvise-cemu-se-ferrari-moze-nadati

Kvalifikacije se voze sutra rano ujutro, u 7:00

Samo kratko...

Na netu je koef. na ovaj bet 1,30. Ova staza je kao stvorena za Red Bull, pogotovo prvi sektor koji se sastoji od nekoliko brzih zavoja. Jedino Red Bull može te zavoje odvoziti sa ukljucenim DRSom, naravno gdje je dozvoljeno, te na tom sektoru stvaraju vecu prednost. Evo i Alonsove izjave:

"Znamo da će Red Bull sutra biti vrlo jak, takvi su uvijek subotom. Na ovom tipu staze potpuno normalno je očekivati prvo i drugo mjesto za Red Bull, što znači da se mi s McLarenom trebamo boriti za treće mjesto," objasnio je.

http://www.f1racing.com.hr/formula-1/alonso-postolje-je-najvise-cemu-se-ferrari-moze-nadati

ako je tako... onda Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt daje:

Webber- Buton 1 1,40

Webber- Hamilton 1 1,60

sretno nam bilo...:)

Samo kratko...

ako je tako... onda Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt daje:

Webber- Buton 1 1,40

Webber- Hamilton 1 1,60

sretno nam bilo...:)

a supersport

Weber- Hamilton 1 1,80

weber- buton 1 1,60

vetel- hamilton 1 1,30

Samo kratko...

Kada smo već kod toga vrijedi pokušati i

M.Webber-PP Japana 1.-2. @ 3.20 (Supersport)

Grčka - Hrvatska

Očekuje nas zanimljiv susret, susret koji će vjerojatno odlučiti tko će ići direktno na EP2012, a tko će nastup na tom velikom natjecanju pokušati izboriti kroz dodatne kvalifikacije...

Od ponedjeljka čekma da neka kladionica stavi granice za kartone, a dodatno me je obradovala činjenica da je za ovu utakmicu delegiran Howard Webb, sudac kojeg inace ne obožavam, te koji ponekad ima čudan kriterij, ali unatoc tome spada među suce koji daju dosta žutih kartona.

Imamo sve preduvjete za puno žutih kartona. Niti Hrvatska niti Grčka reprezentacija nisu baš ogledni primjer fair playa. Atmosfera će biti užarena, pritisak i nervoza veliki. Ulog je golem, kartoni se ne prenose na EP, te očekujem da ćemo gledati utakmicu sa jako puno prekšaja, žutih kartona, te startova kojima se nece birati sredstva da se zaustavi protivnika u nekim polukontrama i prodorima.

Inace, Webb je poznat i kao sudac koji voli davati crvene kartone, te sam kod Unibeta uplatio da ć biti crveni karton na utakmici dok je bio koef. 4,50. Jednostavno, koeficijent je bio previsok što su potvrdili i bookmaker smanjivši koef.

Zadnjih 10 minuta očekujem svašta, buduci da ce jednoj ekipi rezultat ici na ruku, te ce zadržavati koliko god može, za što bi također lako mogla biti nagražena žutim kartonom...

Nažalost, samo SuperSport je stavio granicu na žute kartone za ovu utakmicu, i granica je dosta visoka, 5,5 mežutim mislim da ce i ta granica biti pređena. Koef. na 6 i više žutih kartona je 1,95 i to je, uz Salzburg protiv Medveščaka (1), moj glavni bet danas...

Kakva drama na utakmici salzburga, ali ipak je proslo, bravo!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use