Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

6.10.2011

karabaj123

Recommended Posts

20:30 Hrvatska(21)-Španjolska(21) f+2 @ 2.15

Danas su na rasporedu kvalifikacije do 21 godine.U utakmici 3 kola naši mladi dočekuju u Osijeku aktualne prvake Europe reprezentaciju Španjolske.Naši su svoju sudbinu več odredili u prva dva kola gdje su doživjeli 2 poraza uz 0:5 gol razliku te se nalaze na zadnjem mjestu u skupini.Po meni našima ni čudo više nemože pomoći da se kvalificiraju na EP.Ne vjerujem da naši mogu iznenaditi favorizirane Španjolce koji su u ovom uzrastu klasa za sebe. Izbornik hrvatskih nogometaša Ivo Šušak otkrio je kako su iz konkurencije otpali Antonini Čulina i Petar Slišković, a od nastupa je oslobodio i Mateja Delača pred kojim su klupske obveze.Španjolci su u prve dvije utakmice ostvarili 2 pobjede uz 9:2 gol razliku.Svladali su 2 puta Gruziju.U gostima su je dobili sa 7:2,a kod kuće 2:0. I španjolski izbornik objavio je popis igrača za utakmicu, a svakako najveća zvijezda s popisa je vratar Manchester Uniteda David De Gea (ljetos iz madridoskog Reala preša u Manchester United za odštetu od 20 milijuna eura). Uz De Geu, najveće zvijezde mlade španjolske reprezentacije su napadač Valencije Sergio Canales, branič Chelseaja Oriol Romeu (stigao ljetos iz Barcelone) te velika nada španjolskog nogometa, 19-godišnji igrač Athletic Bilbaoa Iker Muniain.Po meni pobjeda Španjolaca nebi trebala doći u pitanje,a sad oče dobit sa hendikepom to čemo još vidjeti.

Samo da te ispravim De Gea je stigao iz madridskog Atletica.. ;D.

Moj odabir za danas je

Hrvat/Španj/dng-Hrvat(21) daje @ 1.60 (jedino što vrijedi u našoj mladoj repki je napad, pa se nadam da bi mogla biti efikasna tekma, a u tome nadam se da naši mogu zabiti barem taj jedan gol, bilo bi lijepo da Španjolsi nešto i poklone)

KarpOulu(5,5)-Tappara Tam. više @ 2.10 (ovo igram jedino na temelju njihovih međusobnih ogleda,bilo bi lijepo kada bi nastavili tradiciju)

Sretno svima,

- iako sam čest posjetioc ovdje već 2 godine, evo sada sam se i registrirao, pohvale svima ovdje, a ponajviše rekao bih majstoru Goksimu... 8)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use