Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja, 02.10.2011. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Evo jedne greške kladionice...

Dakle, radi se o utakmici Bolton - Chelsea. Granica na žute kartone se svugdje krece 3,5 te je koef. da će biti 4 žuta i više oko 1,80.

Unibet je napravio grešku te su umjesto 30,5 kaznenih bodova, kao granicu stavili 20,5 kaznenih bodova. Dakle, dovoljan je jedan crveni karton da bet prođe, ili 3 žuta kartona...

unibetbolche.jpg

Sudi Peter Walton koji je sudac koji, nažalost, ne spada među one koji su brzi na kartonima. ali ima prosjek od oko 3 žuta po utakmici. Na "disciplinary list" Chelsea i Bolton su pri dnu sa prosjekom od prosjecno oko 2 žuta po utakmici...

Bio bi puno sretniji da sudi neki drugi sudac koji je nešto brži na kartonima, međutim unatoc tome, mislim da se ovdje isplati odgriati da će biti kaznenih bodova jer je granica stvarno premala i jasno je da se radi o grešci (istu granicu su stavili i samo za ekipu Boltona...)

Evo jedne greške kladionice...

Dakle, radi se o utakmici Bolton - Chelsea. Granica na žute kartone se svugdje krece 3,5 te je koef. da će biti 4 žuta i više oko 1,80.

Unibet je napravio grešku te su umjesto 30,5 kaznenih bodova, kao granicu stavili 20,5 kaznenih bodova. Dakle, dovoljan je jedan crveni karton da bet prođe, ili 3 žuta kartona...

unibetbolche.jpg

Sudi Peter Walton koji je sudac koji, nažalost, ne spada među one koji su brzi na kartonima. ali ima prosjek od oko 3 žuta po utakmici. Na "disciplinary list" Chelsea i Bolton su pri dnu sa prosjekom od prosjecno oko 2 žuta po utakmici...

<script language="javascript" src="http://adserving.unibet.com/ad.aspx?pid=11064&bid=13809"></script>

Bio bi puno sretniji da sudi neki drugi sudac koji je nešto brži na kartonima, međutim unatoc tome, mislim da se ovdje isplati odgriati da će biti kaznenih bodova jer je granica stvarno premala i jasno je da se radi o grešci (istu granicu su stavili i samo za ekipu Boltona...)

Jel ima jos taj par u ponudi, posto ga ja nemogu nac

15.00     cesena - chievo  1    2.40

zasto?  

simpatizer sam chieva i volio bih da ne izgubi. razlog zasto cu stavit keca na cesenu je taj sto domacin ima sinteticku podlogu na terenu. dodatni razlog je da je chievo bas  jucer navecer trenirao  u nasem selu koji ima isto takav teren(novi). trenutna forma ekipa ne ide u prilog mojoj prognozi . statistike i postoje zato da se sruse...

p.s.  sasa bjelanovic je jucer opet zabio za veronu :)

zavrsilo 0:0 , sretan zbog chieva a nesretan zbog pogresnog tipa...

Srbija- Njemačka 2 2,00

finale odbojke... po meni totalno promašen izbor kvota na obje ekipe.. Njemačka odigrala ovo prvenstvo puno sigurnije i bolje od Srbije.. Da li zbog domačinstva ili čega već su ovakve kvote neznam, ali to se mora uzet jednostavno.. već su igrale na prvenstvu i Njemice su lako dobile sa 3-1. U zadnjih 2 godine igrale su ukupno 3 utakmice međusobno i sve tri su dobile Njemice... Stvarno neznam zašto ovakva kvota.

Za ziheraše

Srbija- Njemačka(+1,5) 2 1,55

kasnije stavim analize za bejzbol.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use