Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 14.12.2024. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Subota1.jpgScreenshot_1.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Subota2.jpgScreenshot_2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Subota3.jpgScreenshot_3.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Subota4.jpgScreenshot_4.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Subota5.jpgScreenshot_5.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Subota6.jpgScreenshot_6.jpg

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 12.12. u 20:12 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Arsenal - Everton – 1 i 3+ (1.80) bet365

Nakon što je njihov niz od četiri uzastopne pobjede prekinut remijem 1-1 protiv gradskog rivala Fulhama na Craven Cottageu, Arsenal se vraća na domaći teren s ciljem povratka na pobjedničke staze. U posljednjoj utakmici Topnici su dominirali, ali nisu uspjeli iskoristiti prilike i značajno su ugrozili svoje ambicije za naslov. Trenutno zaostaju šest bodova za Liverpoolom, koji ima utakmicu manje.

Everton, s druge strane, dolazi na Emirates Stadium nakon uvjerljive pobjede od 4-0 protiv Wolvesa. Bila je to prva pobjeda momčadi Seana Dychea nakon pet utakmica. Iako su napokon pokazali učinkovitost u napadu, njihova ofenzivna forma na gostovanjima ostaje vrlo slaba sa samo pet postignutih golova u sedam utakmica ove sezone.

Arsenal se suočava s velikim problemima u obrani zbog brojnih ozljeda, ali unatoč tome, trener Mikel Arteta ima razloga za optimizam. Thomas Partey i Jurrien Timber vratili su se treninzima i očekuje se da će obojica biti spremni za nastup protiv Evertona. Međutim, Arsenal i dalje ne može računati na Riccarda Calafiorija, Oleksandra Zinchenka, Bena Whitea i Takehira Tomiyasua zbog ozljeda.

Everton dolazi na Emirates osvježen nakon pauze i uvjerljive pobjede nad Wolvesima. Sean Dyche sada ima više opcija na raspolaganju, a u momčad bi se mogao vratiti Michael Keane. Ipak, Chermiti, James Garner i Tim Iroegbunam i dalje su izvan terena. Unatoč tome, Everton vjerojatno neće mijenjati pobjedničku postavu iz posljednje utakmice.

Arsenal je favorit za pobjedu, a moj prijedlog je pobjeda Topnika s više od 2.5 golova na utakmici po kvoti od 1.80 u bet365 kladionici.

Screenshot_17.jpg

(Koeficijenti 13.12. u 20:17 CET)

Rayo Vallecano - Real Madrid – 2 i  3+ (2.50) bet365

Nakon uvjerljive pobjede od 0-3 protiv Girone u posljednjem kolu La Lige, Real Madrid uspješno se oporavio od poraza 2-1 protiv Athletic Bilbaa. Sada žele nastaviti pozitivan niz, a večeras će gostovati kod Rayo Vallecana.

Rayo Vallecano dolazi u ovaj susret nakon minimalne pobjede od 0-1 protiv Valencije, kojom su prekinuli niz od tri uzastopna poraza u ligi. Iako je ta pobjeda donijela prijeko potrebnu dozu samopouzdanja, domaćini su svjesni težine izazova koji ih očekuje protiv favoriziranih gostiju.

Trener Rayo Vallecana Inigo Perez može računati na većinu svojih ključnih igrača, iako će Pelayo Fernandez i Raul de Tomas izostati zbog ozljeda. Usprkos izostancima, očekuje se da će domaćin ponovno postaviti isti sastav koji je donio pobjedu u prošlom kolu.

Real Madrid dolazi nakon pobjede nad Gironom (0-3) u La Ligi, ali i s nekoliko značajnih izostanaka. Kylian Mbappe neće biti na raspolaganju zbog ozljede, dok su Ferland Mendy, Eder Militao, Dani Carvajal i David Alaba također van konkurencije. Ipak, povratak Viniciusa Juniora i Rodryga nakon ozljeda donosi dodatnu snagu Kraljevskom klubu.

Rayo Vallecano: Batalla; Ratiu, Lejeune, Mumin, Chavarria; Ciss, Valentin; De Frutos, Palazon, A Garcia; Nteka

Real Madrid: Courtois; Vazquez, Tchouameni, Rudiger, F Garcia; Ceballos, Valverde; Brahim, Bellingham, Vinicius; Rodrygo

Rayo Vallecano je u posljednje vrijeme pokazao neuvjerljivu formu na domaćem terenu, za razliku od Real Madrida koji je dobio četiri od zadnjih šest gostujućih utakmica u svim natjecanjima. Očekujem dinamičan susret s golovima na obje strane. Dodatno, posljednje dvije domaće utakmice Vallecana završile su s više od 2.5 gola, što je i moja preporuka uz pobjedu Real Madrida po kvoti od u 2.50 bet365.

rayo-vallecano-vs-real-madrid.png

(Koeficijenti 13.12. u 21:37 CET)

prije 17 minute, furyshaa said:

Šta vi mislite kolege? Šta vi igrate danas ?

IMG_5079.png

Kolega ovako na prvu sugerirao bih cistu jedinicu na Liverpool,jer realno bez Basseya i Cairneya, i skupocjenog pojacanja Andersena ta zadnja linija tj stoperski duo je tuga, i po meni tu komotno kec i visa kvota, a izbaciti onda mozda neki drugi par po tvom izboru. Ove nizeligase i grke ne znam situaciju pa necu pricati, a u svakom slucaju odlican listic, kazem jedino bih isao sa cistim Liverpoolom. Sretno kako god

Ja cu za danas ovako:

@nuki01 prepisujem od kolege tip(ide mu jako dobro u PŠ) pa stavljam to i na svoj listic

Kolege @LeonardoDrugi i @nutrija njihov tip  isto prepisujem i stavljam u realno kladenje

Feyenoord pobjeda i Atalanta golovi su mi bili uzi izbor za PŠ(odbarao sam Ajax na kraju za to) ali stavljam ih u realno klađenje ovdje

iiii Dinamo hhmmm..pao sam dosta puta na njega...al idem opet i to sa cistom pobjedom..kao sto je kolega @mesrine pisao..ocekujem da dinamo danas minimalno pobjedi, al po meni je moguca da u utakmice bude i vise golova..bez obzira sto je u Zagrebu vrijeme lose(lagana kisa i snjeg su padali ) i teren sigurno nece biti najidelani..al svejedno po meni je moguce da bude i 3 i vise golova

ja igram 2 na dinamo

Screenshot_20241214_121912_bet365.jpg

prije 5 minute, furyshaa said:

@mesrine za Liverpool ću te poslušati ali Dinamo a-a, previše puta sam pao na njima a mora se samo umrijeti.

IMG_5084.png

Haha nisam ja sada ni sugerirao Dinamo, ne stavlja se to na ovakav listic kolega, iako sam rekao jucer sta ocekujem.

Mozda napisem koju o toj utakmici dok izadu sastavi. Sretno svima! 

Hej @Fitoz

Vidim da nisi primetio da je kolega @nutrija promenio svoj izbor i prepisao moj predlog. To ne vidis, zar ne?

Nema veze. Kada ti dodje @nutrija u prvu ligu, nece nam ni trebati specijalne odbijenice koje sam nameravao da predlozim u Pravilima za sledecu sezonu. 
Planirao sam da uvedemo specijalne odbijenice cime bi ispravljali eventualne greske, ako bismo negde pogresili u proceni kome bi trebalo da idu specijalne pozivnice.

U tvom slucaju, ako kolega @nutrija udje u prvu ligu, specijalne odbijenice nece biti potrebne. Sam od sebe ces ispasti, nece biti potrebno nista da diramo.

prije 2 sati, LeonardoDrugi said:

Hej @Fitoz

Vidim da nisi primetio da je kolega @nutrija promenio svoj izbor i prepisao moj predlog. To ne vidis, zar ne?

Nema veze. Kada ti dodje @nutrija u prvu ligu, nece nam ni trebati specijalne odbijenice koje sam nameravao da predlozim u Pravilima za sledecu sezonu. 
Planirao sam da uvedemo specijalne odbijenice cime bi ispravljali eventualne greske, ako bismo negde pogresili u proceni kome bi trebalo da idu specijalne pozivnice.

U tvom slucaju, ako kolega @nutrija udje u prvu ligu, specijalne odbijenice nece biti potrebne. Sam od sebe ces ispasti, nece biti potrebno nista da diramo.

Hahaha.. kada kolega @nutrija udje u prvu ligu, bice mi cast da igram sa njim dok ces ti da se davis u drugoligaskom blatu..

prije 52 minute, Fitoz said:

Kada ti najgora ekipa prvenstva gurne tri komada u prvom poluvremu, onda se stvari moraju zvati pravim imenom, dugo nisam gledao ovakav blago receno KRS od ekipe kakav je Dinamo..

Evo ja sam pao i u PŠ i u realnom klađenju na Dinamu. Bilo je od toga da mi uopće nisu u igri barem za PŠ do toga da sam ih na kraju iz inata gurao i u PŠ i što je gore za novac. No, kad vidim i ostale rezultate sav taj nogomet je postao toliko nepredvidljiv da je to strašno. Sve veći broj utakmica, sve više svakakvih rezultata.  Svaka čast onima koji se sa nogometom mogu držati u nekom plusu. Ja ga eto i dalje forsiram, to dovoljno govori koliko neozbiljno trenutno igram. Imam sa druge strane rukomet koji mi je debelo ispred po pogođenim parovima pa opet lupam po nogometu.

Da doprinesem napokon i u dnevnoj temi:

Chelsea - Brentford - Dvije najbolje napadačke momđadi (uz Liverpool i Tottenham) nije ni čudo da je na over 2,5 koeficijent samo 1,33. Očekujem preko 3 gola. Cole Palmer je u velikoj formi.

Brighton - Crystal Palace - za 1,25 mislim da obe momđadi mogu i primit i dat više od jednog gola tako da mi je ovo zicer.

Southampton - Tottenham - gosti igraju toplo hladno, očekujem njihovu pobijedu. Sveci zabija do 1 gola po utakmici. Under 5,5 je oko 1,25, ali me namamila ova lijep kvota na under 4,5

Atletico - Getafe - Atletico bi se izjednačio pobijedom sa Barcom na vrhu tablice imaju najbolju formu u ligi te su pobijedili zadnjih 8 utakmica (LP i liga) a u zadnjih 5 su zabili minmalno 3 gola

Heidenheim - Stuttgart - Heidenheim konstatno gubi među kojima su porazi i od Leverkuzena i Bayern gdje su im zabili po dva gola, Stuttgart uvijek igra za gol više, ali i često prime. Vjerujem i u preko 2,5.

Borussia D. - Hoffenheim - di god igra Hoffenheim uvik vidim golove u obe mreže. Borussia je idealan suparnik za to

Leipzig - Frankfurt - rijetko koja utakmica koje igraju ove dvije momđadi ostane under 2,5.

image.png.ca351abfeb65cfa7ed3b209140f8126e.png

Roma i X, neresni ishodi

Post sam napisao samom sebi, ne morate cak ni da ga procitate, a kamoli da cekate sa mnom X na utakmici Rome. Pre samo sedam dana pozvao sam kolege sa Foruma da svi zajedno cekamo X na utakmicama Rome, iskljucivo u singlu, i uz postepeno povecavanje uloga. To svakako nije kladjenje, vec obicno cekanje, ali moze biti isplativo, ako se ne ceka dugo.

Nisam bas izabrao najbolji moguci trenutak za cekanje X-a na utakmicama Rome, jer je utakmica sa Cagliarijem u Rimu bila prva utakmica sa novim trenerom, a samo cetiri dana nakon te utakmice su igrali evropsku utakmicu sa Bragom gde spasavaju sezonu, posto u italijanskom prvenstvu nemaju sta da traze.

Roma je na dvanaestom mestu, i jako tesko da ce tokom sezone imati vise pobeda nego neresenih ishoda i poraza zajedno. Imaju sasvim prosecnu ekipu, barem osam timova ima bolji roster od njih, nemaju mir unutar tima, vlasnici kluba su ameri koji ne znaju ni sa koliko lopti se igra fudbal. Roma je promenila vec cetiri trenera u jako kratkom vremenu, i ne verujem da mogu izvuci sezonu, zapravo ne znam gde bi mogli da spasavaju sezonu. 

Atalantu od koje imaju 21 bodova manje, necu ni da spominjem, od cetvrtog mesta koje vodi u Ligu prvaka takodje, jer su u zaostatku 15 bodova, a Juventusa, koji nije ni medju prvih pet ekipa u Italiji, mogu da uhvate, ali za qurac. Za tri dana igraju kup utakmicu sa Sampdorijom, gde bi mozda mogli da traze spas sezone, ali ako prodju Sampdoriju, idu Milanu u italijanskom Kupu.

Mislim da je Romina realnost da se gura negde oko sredine tabele sa Bolognom, Torinom ili Parmom, a to zvakako znaci i dosta X-eva, neresenih ishoda. Za cekanje X-a, neresenog ishoda na utakmicama Rome, najbolja vest je sto ce Roma igrati puno utakmica u zgusnutom vremenu. danas igraju sa Comom, pa im za tri dana dolazi Sampdorija u Kupu, pa im za cetiri dana dolazi Parma u prvenstvu, pa idu Milanu, pa im dolazi Lazio. Prakticno ce za dvadesetak dana igrati pet utakmica, a ako tu ne dodje barem jednom X. onda i treba da bankrotiramo.

Sta tek reci za Como, majko moja. Kada bi njih trebao da predstavim u jednoj reci, to bi svakako bila rec porodjaj. Uz porodjajne muke su usli u Serie A, uz porodjajne muke igraju italijansko prvenstvo, a ako i izbore opstanak, to mogu ostvariti samo uz porodjajne muke. Poslednji put su nekoga pobedili jos u devetom mesecu (Veronu), a pre toga, necete verovati Atalantu u gostima, sto su im i jedine dve pobede u sezoni. 

Ja ne znam koga Como moze pobediti u prvenstvu, mislim da jedino mogu da se izvuku neresenim ishodima, pod uslovom da ostali krsevi samo gube. Uostalom u poslednjih devet utakmica Como ima pet poraza i cetiri X-a.

A pogledajte tek raspored Coma koji ih ocekuje, majko moja. Danas im dolazi Roma, pa idu Interu, pa im dolazi Lecce u borbi za zivot ili smrt, pa idu Laziju, pa im dolazi Milan.

Ko nece sa mnom da ceka X na utakmicama Rome, a upravo sam odlucio  da cu cekati i X na utakmicama Coma, ne mora. Ionako sam post napisao samome sebi, ali samo da znate, da je i X isto tako kladionicarski znak, i isto sluzi za kladjenje, bas kao i jedinica.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Olympiacos vs Virtus, Euroleague, jedinica, kvota 1,12 Bayern vs Leipzig, over 1,5 gol, kvota 1,12 (petak)  Inter vs Como, jedinica, kvota 1,25 (ponedeljak) Ukyona kvota 1,57 Ovo je vise osvetnicko, ili impulsivno kladjenje, pa ako neko sa ovog smesnog Foruma hoce da ide sa mnom, treba svakako da zna da impulsivno kladjenje nije najpametniji izbor. Prosle sedmice sam predlozio i odigrao ekstremni handicap na Olympiacos u gostima protiv Zvezde. U tom postu sam napisao da je Zvezda bila desetkovana pod kosem, da je igrala prakticno bez unutrasnje linije, dok je Okympiacos imao Vezenkova i Milutinova pod kosem. Isto tako sam napisao, sto se moze proveriti za sedam sekundi da je Zvezdina jedina sansa da ubrza igru i da pokusa sutevima da potopi Okympiacos nikako ne dozvoljavajuci da se igra poziciona kosarka. Isto tako sam napisao da kada bih ja vodio Olympiacos da bi to bila prava decja igra da se pobedi, jer bih ja uvek pre izabrao da igram sah sa Zvezdom u sred Beigrada, nego da igram brzu kosarku. Olympiacos je izabrao da pokusa da ih dobije sutem, i to bas najveci kamenjari u timu, Vildoza i Dorsey, a rezultat takvog razmisljanja jeste da je jedna od najboljih odbranbenih ekipa u Evropi primila 87 laganih poena i izgubila 14 razlike iako je protivnik igrao bez centara. Posto mi na Forumu imamo sjajan obicaj da proglasimo kolegu koji promasi analizu za prvu budalu Foruma, ja danas moram samome sebi da dokazem da analiza moze biti odlicna cak i ako ne prodje. Danas idem sa jedinicom, a ako treba da padnem, neka padnem, uvek cu moci da kazem da sam bio trostruki pobednik svete Poslednje Sanse i da sam jedini clan Foruma koji nikada nije krocio u drugoligasko blato. Beyern je ove sezone cak pet puta odigrao 0-1 gola na utakmici a meni je uspelo da sve te teske undere uhvatim u realnom kladjenju. Uhvatim u prenosnom znacenju, igrao sam overe 1,5 gol na utakmici, a uhvatio sam ih za qurac. Ti overi nisu dosli ne zato sto je Bayern igrao protiv Atletico Madrida vec nisu dosli u utakmicama sa Leverkusenom, Psg-om, St. Paulijem, Benficom i Aston Villom. Znaci, ovde nema sta da se analizira, vec Bayern ne bi smeo da odigra under 0-1 gola na utakmicama u narednih sto godina, da bih ja dosao na pozitivnu nulu kada je u pitanju kladjenje na sveti Bayern.  A ovu jedinicu na Inter protiv Coma ko ne odigra neka svima na Forumu objasni koji je razlog za to. Samo jos da kazem da ce Inter od 10.12. do 28.12. imati cak pet utakmica od kojih se ne zna koja je vaznija.  
    • Jedan od ljepsih mi i drazih pogodaka u PS. Lijepih 3-0 u 31.minuti. Gledam utakmicu i s nestrpljenjem iscekujem vikend derbi u Nizozemskoj pa nek izgori sve.
    • Scotland Division 3 Utorak 20:45h Elgin - Clyde  2+  @1.25  Mozzart
    • Evroliga nezahvalna ove sezone za prognoziranje. Samo  po  10- tak   evra pa dok  ne docekamo  pravi momenat.Za danas ovako:
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use