Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 13.12.2024. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Petak1.jpgScreenshot_2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Petak3.jpgScreenshot_3.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak5.jpgScreenshot_4.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak6.jpgScreenshot_5.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Petak7.jpgScreenshot_6.jpg

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 12.12. u 20:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Freiburg - Wolfsburg – GG3+ (2.20) bet365

Obje momčadi traže ključne bodove u borbi za vrh tablice. Wolfsburg dolazi u Freiburg u fenomenalnoj formi, s četiri uzastopne pobjede u ligi.

Prošlog su vikenda protiv Mainza preokrenuli rezultat tri puta i osigurali pobjedu od 4-3 zahvaljujući pogotku Jonasa Winda u sudačkoj nadoknadi. Momčad Ralpha Hasenhuttla time se probila među top pet na ljestvici i želi nastaviti ovaj niz pobjeda.

Freiburg je nakon remija od 1-1 protiv Hoffenheima prošlog vikenda pao na sedmo mjesto na tablici. Unatoč solidnoj igri, forma Freiburga u posljednje vrijeme nije na zavidnoj razini – u posljednjih šest utakmica imaju samo jednu pobjedu. Međutim, momčad Christiana Streicha igra bolje pred domaćom publikom, s četiri pobjede, jednim remijem i jednim porazom na Europa-Park Stadionu.

Domaćini su suočeni s nekoliko važnih izostanaka. Napadač Chukwubuike Adamu neće biti dostupan zbog suspenzije. Veznjak Daniel-Kofi Kyereh i dalje je izvan terena zbog ozljede i njegov povratak očekuje se tek 2025. godine.

Gosti imaju značajno duži popis izostanaka. Među odsutnima su Niklas Klinger, Sebastiaan Bornauw i Rogerio. Napadačke opcije također su ograničene zbog izostanka Kevina Paredesa, Bartosza Białeka i Lovre Majera.

Freiburg: Atubolu; Kubler, Ginter, Lienhart, Gunter; Eggestein, Hofler; Doan, Rohl, Grifo; Gregoritsch

Wolfsburg: Grabara; Fischer, Vavro, Koulierakis, Maehle; Dardai, Arnold; Baku, Wind, Tomas; Amoura

Obje momčadi mogu se pohvaliti svojim napadomu  posljednje vrijeme. Wolfsburg je u posljednjih pet utakmica postigao barem tri pogotka, dok je Freiburg ove sezone na domaćem terenu zabio 16 golova. Očekuje nas otvorena i uzbudljiva utakmica u kojoj bi obje momčadi mogle postići gol, dok očekujem i više od 2.5 gola na utakmici po ukupnojkvoti 2.20 u bet365 kladionici.

Screenshot_10.jpg

(Koeficijenti 12.12. u 23:52 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Hej @IzudinB

Kada bih mogao da biram, ja bih najvise voleo da ti, kao administrator, vec danas upises ovom kolegi @noja57 sve promasaje do kraja sezone u svetoj Poslednjoj Sansi. Kolega je u poslednjem, 26-om kolu Poslednje Sanse, na zalost pogodio svoj predlog, a ti si mu upisao predlog kao promasen. Kolega je igrao duplu sansu X2 na Sporting, ali utakmicu mladih timova, sto je Sporting, na zalost, i dobio. Ti si verovatno mislio da su u pitanju prvi timovi Club Brugges-a i Sportinga koji su domacini dobili, pa si mu verovatno zbog toga upisao promasaj.

Kada neko od mojih neprijatelja iz prve lige pogodi svoj predlog, ja uvek izgubim deset najboljih godina svog zivota, a verujem i da kada oni nesto pogode, barem jedan kladionicar u svetu, napusti kockanje. Pa ipak, meni nije potrebno da ubedljivo osvojim svetu Poslednju Sansu, tako sto ce tokom sezone biti administrativnih gresaka mojim neprijateljima. Meni je potrebno da ubedljivo pobedim, a da oni tokom sezone pate, mnogo da pate. Upisi mu pogodak umesto promasaja, ionako mu to nista nece znaciti na kraju sezone.

Sto se tice realnog kladjenja, danas bih predlozio neki ekstremni klizni handicap na Olympiacos u gostima protiv Crvene Zvezde, kao sto je na primer onaj od +6,5 po kvotici od 1,16 a da ne govorim o handicapu od +10,5 po kvotici od 1,09 sve kod velikog bet365

Iako i jedni i drugi "saraju" sa rezultatima, plus imaju problema sa povredama, uopsteno gledano, Olympiacos svakako ima bolji roster od Zvezde, kada bi se igralo na papiru, a ne na parketu. Ne bih danas predlozio kladjenje na Olympiacos (klizni handicap na njih, znaci samo da nece biti potopljeni) samo na osnovu papira, odnosno kvaliteta rostera, vec pre svega zbog trenutka u kojem dolazi ovaj mec, a pre svega zbog povreda koje uslovljavaju ovaj mec. 

Zvezda veceras igra protiv Olympiacosa bez centarske linije, posto Petrusev koji je bitan igrac po njih, ne igra jer ima klauzulu u ugovoru da ne moze da igra protiv tima koji ga je pozajmio Zvezdi. Osim toga, vec dugo su bez takodje bitnog centra Bolomboya, koji bi bas ovih dana trebalo da se vrati, mozda cak i veceras. Ne bih da kazem da su ova dva igraca kljucni razlog zasto mislim da bih Olympiacos veceras mogao cak i da pobedi, vec mislim da kada bih ja sedeo na klupi Olympiacosa, ovo bih veoma lako iskoristio. I Olympiacos ima problema sa povredama, ali ipak igraju sa Vezenkovim i Milutinovim pod kosem. 

Meni je neki klizni handicap na Olympiacos izuzetno privlacan i zbog cinjenice da Zvezda nikako ne moze dobiti pod kosem, vec iskljucivo sutevima spolja za sta imaju odlicnu ekipu. To bi znacilo da bi vecu minutazu danas morali da imaju Teodosic, Giedraitis, nadajmo se i Nedovic, a to su vec tri igraca manje u odbrani.

Ovaj mec je tezak za kladjenje i zbog toga sto je u Euroleague moguce da Zvezda dobije Fenerbahce u sred Istanbula, ili da dobiju Monaco u gostima, a onda izgube od Armanija, Asvela ili Partizana kod kuce sa 12 razlike.

Meni je klizni handicap od +6,5 na Olympiacos po kvotici od 1,16 odlican izbor koji sam vezao sa pobedom Arsenala u kornerima nad Evertonom (sutra) takodje po kvotici od 1,16 a po ukupnoj kvotici od 1,35.

A sto se tice kolege @noja57 pre tri dana stvarno nije promasio, pa neka mu se upise pogodak. Promasice danas, pa smo na istom.

Hej @Marko15 hej @mesrine

Vas dvojica sigurno imate srece u ljubavi, jer se kaze da ko nema srece u kocki, sigurno je ima u ljubavi.

U proslom, 26-om kolu svete Poslednje Sanse, svi drugoligasi koji su postavili predloge su pogodili, osim vas dvojice. 
Obojica ste postavili igru over 1,5 gol na utakmici, i obojici je dosao konacni rezultat 1:0.

28 postavljenih predloga, 26 pogodaka i dva promasaja

prije 8 minute, LeonardoDrugi said:

Vas dvojica sigurno imate srece u ljubavi, jer se kaze da ko nema srece u kocki, sigurno je ima u ljubavi.

U proslom, 26-om kolu svete Poslednje Sanse, svi drugoligasi koji su postavili predloge su pogodili, osim vas dvojice. 
Obojica ste postavili igru over 1,5 gol na utakmici, i obojici je dosao konacni rezultat 1:0.

Postovani kolega,za razliku od kladenja koje mi ide zadnje vrijeme budibogsnama😀 dobro je kaj sam u sretnom braku jer da mi zena jos da "crveni karton" zaista ne znam kaj bi.Ovak bar kad zeznem na kladi,vas razveselim pa sam onda sretan i ja😀Nek ste vi meni zivi,zdravi i gay(veseli😀)

prije sat vremena, LeonardoDrugi said:

Obzirom na cemu sam pao, nije mi zao uopce, i opet bih postavio isto iako znam da cu pasti. Toliko.

prije 27 minute, Fitoz said:

Postovani kolega, reci nam kako ti vidis sutrasnju utakmicu Lokomotive i Dinama, hoce li to Dinamo dobiti ako bi igrali i bez nogu ili..

A mislim da ide konacno pobjeda Dinama, teska, ali pobjeda i 3 boda. Lokomotiva je opcenito u vecem problemu nego Dinamo, a i trener Cabraja kojem stalno prodaju igrace a ne nalaze adekvatne zamjene vec nekoliko kola izmedu redova najavljuje odlazak na zimu, a svoju zasicenost koja je ocita i slabu energiju prenosi na ekipu, i zato Lokomotiva ne lici na sebe. Dinamu je pobjeda pod muss, i mislim da ce do nje doci, a ne bi me iznenadilo da im se konacno i otvori pa bude 3-4 razlike, jer ovi su u stanju to primiti, stvar je samo do Dinama, iako kazem, ocekujem malo golova, sto zbog razine realizacije obje ekipe, sto zbog hladnoce, sto zbog jako loseg travnjaka.

Ali da, prilicno vjerujem u pobjedu, i to ne toliko zbog Dinama koliko zbog Lokomotive koja je neprepoznatljiva.

Sretno

prije 9 minute, mesrine said:

A mislim da ide konacno pobjeda Dinama, teska, ali pobjeda i 3 boda. Lokomotiva je opcenito u vecem problemu nego Dinamo, a i trener Cabraja kojem stalno prodaju igrace a ne nalaze adekvatne zamjene vec nekoliko kola izmedu redova najavljuje odlazak na zimu, a svoju zasicenost koja je ocita i slabu energiju prenosi na ekipu, i zato Lokomotiva ne lici na sebe. Dinamu je pobjeda pod muss, i mislim da ce do nje doci, a ne bi me iznenadilo da im se konacno i otvori pa bude 3-4 razlike, jer ovi su u stanju to primiti, stvar je samo do Dinama, iako kazem, ocekujem malo golova, sto zbog razine realizacije obje ekipe, sto zbog hladnoce, sto zbog jako loseg travnjaka.

Ali da, prilicno vjerujem u pobjedu, i to ne toliko zbog Dinama koliko zbog Lokomotive koja je neprepoznatljiva.

Sretno

To sam htio cuti, hvala ti kolega

prije 15 sati, LeonardoDrugi said:

Hej @IzudinB

Kada bih mogao da biram, ja bih najvise voleo da ti, kao administrator, vec danas upises ovom kolegi @noja57 sve promasaje do kraja sezone u svetoj Poslednjoj Sansi. Kolega je u poslednjem, 26-om kolu Poslednje Sanse, na zalost pogodio svoj predlog, a ti si mu upisao predlog kao promasen. Kolega je igrao duplu sansu X2 na Sporting, ali utakmicu mladih timova, sto je Sporting, na zalost, i dobio. Ti si verovatno mislio da su u pitanju prvi timovi Club Brugges-a i Sportinga koji su domacini dobili, pa si mu verovatno zbog toga upisao promasaj.

Kada neko od mojih neprijatelja iz prve lige pogodi svoj predlog, ja uvek izgubim deset najboljih godina svog zivota, a verujem i da kada oni nesto pogode, barem jedan kladionicar u svetu, napusti kockanje. Pa ipak, meni nije potrebno da ubedljivo osvojim svetu Poslednju Sansu, tako sto ce tokom sezone biti administrativnih gresaka mojim neprijateljima. Meni je potrebno da ubedljivo pobedim, a da oni tokom sezone pate, mnogo da pate. Upisi mu pogodak umesto promasaja, ionako mu to nista nece znaciti na kraju sezone.

Sto se tice realnog kladjenja, danas bih predlozio neki ekstremni klizni handicap na Olympiacos u gostima protiv Crvene Zvezde, kao sto je na primer onaj od +6,5 po kvotici od 1,16 a da ne govorim o handicapu od +10,5 po kvotici od 1,09 sve kod velikog bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Iako i jedni i drugi "saraju" sa rezultatima, plus imaju problema sa povredama, uopsteno gledano, Olympiacos svakako ima bolji roster od Zvezde, kada bi se igralo na papiru, a ne na parketu. Ne bih danas predlozio kladjenje na Olympiacos (klizni handicap na njih, znaci samo da nece biti potopljeni) samo na osnovu papira, odnosno kvaliteta rostera, vec pre svega zbog trenutka u kojem dolazi ovaj mec, a pre svega zbog povreda koje uslovljavaju ovaj mec. 

Zvezda veceras igra protiv Olympiacosa bez centarske linije, posto Petrusev koji je bitan igrac po njih, ne igra jer ima klauzulu u ugovoru da ne moze da igra protiv tima koji ga je pozajmio Zvezdi. Osim toga, vec dugo su bez takodje bitnog centra Bolomboya, koji bi bas ovih dana trebalo da se vrati, mozda cak i veceras. Ne bih da kazem da su ova dva igraca kljucni razlog zasto mislim da bih Olympiacos veceras mogao cak i da pobedi, vec mislim da kada bih ja sedeo na klupi Olympiacosa, ovo bih veoma lako iskoristio. I Olympiacos ima problema sa povredama, ali ipak igraju sa Vezenkovim i Milutinovim pod kosem. 

Meni je neki klizni handicap na Olympiacos izuzetno privlacan i zbog cinjenice da Zvezda nikako ne moze dobiti pod kosem, vec iskljucivo sutevima spolja za sta imaju odlicnu ekipu. To bi znacilo da bi vecu minutazu danas morali da imaju Teodosic, Giedraitis, nadajmo se i Nedovic, a to su vec tri igraca manje u odbrani.

Ovaj mec je tezak za kladjenje i zbog toga sto je u Euroleague moguce da Zvezda dobije Fenerbahce u sred Istanbula, ili da dobiju Monaco u gostima, a onda izgube od Armanija, Asvela ili Partizana kod kuce sa 12 razlike.

Meni je klizni handicap od +6,5 na Olympiacos po kvotici od 1,16 odlican izbor koji sam vezao sa pobedom Arsenala u kornerima nad Evertonom (sutra) takodje po kvotici od 1,16 a po ukupnoj kvotici od 1,35.

A sto se tice kolege @noja57 pre tri dana stvarno nije promasio, pa neka mu se upise pogodak. Promasice danas, pa smo na istom.

Ispravljeno je. Hvala ti. Mislio sam da su prvi timovi nisam obratio pažnju na J.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use