Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 11.12.2024. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Liga Prvaka

SRIJEDA11.jpg11.jpg22.jpg

(Koeficijenti 9.12. u 15:35 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Milan vs Crvena Zvezda, over 1,5 gol na utakmici, kvotica 1,15

Alba vs Partizan, dvojka sada ili nikada vise, kvota 1,28 (cetvrtak)

Ukupna kvota 1,47

Iako niko nije pljuvao po Crvenoj Zvezdi kao ja, ipak jos uvek moze da se proveri na ovom smesnom Forumu da sam za Zvezdu napisao da ima jedan od najboljih i najskupljih timova u svojoj istoriji, ako ne racunamo onaj roster kada je postala prvak Evrope i sveta. Isto tako sam napisao da Zvezda u ovom trenutku ima najbolji roster koja je mogla da sastavi u uslovima kakva je Srbija kao zemlja. Za manje od sedam sekundi moze takodje da se proveri da sam procenio, a posebno napisao na Forumu da bi Zvezda mogla da ima vise od cetiri boda na kraju grupnog dela Lige Prvaka. Gledajuci raspored Zvezde, procenio sam da bi u poslednjem kolu mogli da razmontiraju Young Boyse, zapravo sam siguran da ce ih Zvezda potopiti u sred Berna. Teorijski, trebalo je da nadjemo gde bi Zvezda mogla da uzme taj jedan bod, ali o tome cemo kasnije. Desila se pobeda, zapravo ne pobeda, nego masakr Stuttgarda, i sada Zvezda ako dobije Young Boyse, moze imati sest bodova i "jos nesto" moze traziti u susretima sa Milanom i Psv-om.

Da pocnemo analizu od onog istorijskog posta kolege @mesrine koji mi je nakon potopa Stuttgarda porucio: "... koliko stranica je ispisano, a nesto slabo vidim da stavljas prijedloge kontra Zvezde i Dinama u Poslednjoj Sansi ha-ha, mozda ipak nisi toliko siguran nego te preuzmu emocije pa popljujes i vise nego sto treba. Red je bar koje slovo o sinocnem potapanju, i pet komada jednom bundesligasu, ma kakav on bio, jer ako se zna kuditi, treba znati i pohvaliti. Usput cestitam na pobjedi forumasima zvezdasima i ostalima kojima znaci ta velika pobjeda ..."

Bas tako. Pobeda Zvezde nad Stuttgardom je bila velika i istorijska, delovalo je kao da je Zvezda nemacki, a Stuttgard srpski klub. Odlicna je i ova recenica da Zvezdinim navijacima ova pobeda puno znaci. A ja bih dodao i reci trenera Zvezde na konferenciji za stampu, koji kao da je sa ledja skinuo teret od sto tona, a koji kao da je meni, umesto novinarima govorio: "... nije primereno koliko je negativnosti oko nas, svi jedva cekaju da nas omalovazavaju i vredjaju, govore nam da smo drzavni klub, da smo zalutali u Ligi Prvaka i da nam tamo nije mesto ... dosta toga je nepravednog prema nama, to mi smeta, ja to ne prihvatam, to je bezobrazluk. Mi smo ekipa iz Srbije, igramo za nas klub, predstavljamo Srbiju i Beograd, igramo nesto najlepse, a to je Liga Prvaka, a toliko je negativnosti oko nas. Verovatno se ni ova pobeda nece vaziti, posto kada mi nekoga pobedimo to se nista ne vazi jer smo drzavni projekat ..."

Milojevic je nakon utakmice reagovao pre svega kao covek, a tek onda kao trener, jer nije bilo lako izlaziti na konferencije za stampu i slusati pitanja novinara nakon 1:5 od Monaca, 2:5 od Barcellone, 0:4 od Intera i 1:2 od Benfice. Da sam na mestu trenera Milojevica ja bih samo jos dodao, videli bi zagrebackog Dinama da je morao da igra sa Barcellonom ili Interom umesto sa Slovanom i Salcburgom.

Ali, sta sada da radimo mi koji smo pljuvali po Zvezdi nakon sto je potopila Stuttgarda sa 5:1? Pa nista, ako na Forumu ne postoje apsolutne slobode, onda treba da cutimo i da se vratimo u misje rupe. A ako postoje, onda jedva cekam da napisem analizu za danasnji mec izmedju Milana i Zvezde.

Ja sam stvarno mislio, i potpuno sam ozbiljan da bi teoretski Zvezda mogla onaj jedan bod da uzme mnogo lakse Milanu nego bilo kojoj drugoj ekipi. Procenio sam da ako bi Zvezda na kraju imala cetiri boda, tri bi uzela Young Boysima, a jedan bi mozda mogli da ukradu Milanu. Procenio sam da je Zvezdi uvek lakse da igra sa na primer Juventusom ili recimo Socijedadom nego sa ekipama poput Psv-a.

Hocu da kazem, da sam kojim slucajem Psiho i da toliko volim Zvezdu kao Predsednik, i da joj umesto zla zelim sve najbolje, ja bih Zvezdu po svaku cenu ugurao u fudbalsku Aba League, i to odmah i po svaku cenu. Mislim da bi za Zvezdu jedini lek da postane zdrav klub bio da idu malo do Splita, Zagreba, Osijeka i da uzivo vide koliko ih se neko boji ili postuje, a i Predsednik bi mogao da vidi koliko je Srbija postovana u regionu. Hteo sam da kazem da bi i Dinamu i Zvezdi bilo korisnije da idu na noz po Beogradu i Splitu, a ne da igraju sa Rudesima i Tekstilcima iz Odzaka. Zvezda kada igra u Srbiji, cak i sudije uplacuju tikete na Zvezdu, jer ne postoji jednostavniji nacin da se novac zaradi. Na njihovim utakmicama se igra na jedan gol, Zvezda ima posed od 90%, igraci Zvezde postizu golove iz peterca, a onda izadju van granica Srbije i desi im se sve suprotno. Protivnici igraju u ritmu, intezitetu, niko ne drzi loptu duze od pola sekunde, lopta ide kao po sinama, i potpuno je jasno da ce drvosece iz odbrane da se sudaraju medjusobno.

Ako uporedite srpski basket i srpski fudbal, videcete da u evropskim kosarkaskim okvirima srba ima svugde. Bodiroga je najvisi kosarkaski funkcioner, direktor Euroleague, srpskih trenera ima na sve strane, cak i u Nba, o srpskim igracima da i ne govorimo, a i srpski sudija Belosevic je jedan od najboljih u Euroleague. A pogledajte srpske funkcionere, srpske sudije, srpske trenere, ili igrace u fudbalskim evropskim okvirima, nema ih nigde. Postojao je srpski sudija Mazic koji sada sudi u Kini, i Vlahovic u Juventusu, i tacka. Hocu da kazem da se u Srbiji katastrofalno radi kada je fudbal u pitanju, da je tamo sve pogresno i da sve ide na gore. Pocev od rada sa mladim igracima, sa mladim trenerima, a o lopovskom prvenstvu da i ne govorim, a da su rezultati takvog stanja igre srpskih klubova u evropskim takmicenjima.

Ja cu svakako pristati da cutim ako mora, nakon sto je Zvezda potopila Stuttgard, ali ako ne mora, onda cu da kazem nesto i o obrazovanju. Da biste promenili ljude, vi najpre morate da ulozite u obrazovanje. Znac,i mislim da bi deca morala u skoli da uce kako da se snadju u sumi, a ne kada je bila neka bitka pre petsto godina. Ali, da biste videli rezultate ulaganja u obrazovanje, vi morate da cekate barem pedeset godina, prakticno rezultate necete videti vi, vec vasa deca. A koji Predsednik na svetu bi pristao da toliko ceka, zar ne?

Znaci, hteo sam da kazem da su srpska i hrvatska prvenstva pravi krs i zlo, i da nicemu ne pomazu Dinamu i Zvezdi, vec samo odmazu, a da nedostatak novca nije nikakav izgovor. Ni Brighton nema novca kao ManUtd, pa je vec sto godina ispred njih na tabeli. Ako na Forumu postoje apsolutne slobode, napisacu da je Zvezda pravi krs u evropskim okvirima i da ce to ostati u narednih sto godina, jer niko nije u Srbiji spreman da se menja na bolje, pogotovo ako ce to dati rezultate nekim drugim generacijama, a ne odmah. Mene 0:4 sa Interom 2:5 sa Barcellonom ili 1:5 sa Monacom uopste ne cudi, ali me cudi 5:1 sa Stuttgardom. Cudi me, ali odgovor sam nasao u tome da je Zvezda dobila i Liverpoola, a Srbija Nemacku na jednom Svetskom Prvenstvu, pa su svejedno i jedni i drugi na kraju bili poslednji u grupi.

Ja mislim da Zvezda lakse moze da igra sa Milanom, nego sa Psv-om, dok mislim da sa Bayernom, Barcellonom ili Realom uopste ne moze da se igra, i uvek bih radije predao utakmicu i izgubio za zelenim stolom 0:3. I kladionice misle da je sa Milanom lakse igrati, jer je kvota na Inter protiv Zvezde bila 1,20-1,22 dok je jedinica na Milan 1,27-1,28-1,30. Mislim da Zvezda uopste nije u stanju da igra protiv timova koji puno trce, brzo se oslobadjaju lopte, i koji su tehnicki savrseni, i mislim da nece moci da igraju protiv takvih timova u narednih sto godina. Milan nije takav tim, iako igraju mnogo ofanzivnije nego prosecni italijanski klubovi. 

Danas predlazem golove na mecu, pre svega over 1,5 gol na utakmici po kvotici od 1,15 a golove sam predlozio i na utakmici protiv Stuttgarda, sto mozete proveriti za samo sedam sekundi. Da vodim Zvezdu na klupi, igracima bih rekao da je bolje da protiv Milana pokusamo da izvucemo bod, nego da to ocekujemo kod kuce protiv Psv.a

Alba vs Partizan, dvojka sada ili nikada vise.

Kada bi Andrea Trinchieri, trener Zalgirisa pisao analizu za mec izmedju Albe i Partizana, on bi nam rekao da bi veoma lako mogli da se upecamo kao pastrmke na ovoj dvojci na Partizan. On tvrdi da mnoge pobede mogu da zavaraju i nateraju vas da se navucete kao ovce. Do pre samo nekoliko dana, smo na celu sa mnom tvrdili da Partizan ima gori roster od proslogodisnjeg, i da nece uci u doigravanje, a oni su iskoristili domaci teren i to sto mesec dana nisu izasli iz Beograda, te su pobedili Olympiacos i prvaka Evrope, pa cemo u cetvrtak da proverimo da li Trinchieri ima prava i da li smo zaista ovce. A ako se navucemo kao ovce, barem cemo znati koji je razlog, a to je Alba koja je cak i u nemackom prvenstvu cetvrta od nazad, a pre tri dana su ispali cak i iz nemackog kupa od jos gore ekipe.

Stuttgard vs Young Boys, golovi

Ja cu stvarno umreti ako ne napisem post o ovoj utakmici. Cak sam sinoc sanjao neki horor u vezi ove utakmice, iako sam spavao tek dva sata. Sanjao sam kako je utakmica zavrsila tacnim rezultatom 0:1 i kako skacem sa provalije na glavu, a dole ispod mene su stene. 
Skoro deset dana nesto u vezi golova na ovom mecu, mi je bio predlog i za Poslednju Sansu i za Guts-Leonardo Kup, a hteo sam ovaj predlog da postavim i za nas Kup u sledecoj sezoni 2025/2026. A onda sam malo proveravao moje padove u realnom kladjenju, i pogledao vagon pun propalih tiketa gde sam igrao over 2,5 gola na nemackoj Kup utakmici izmedju Bayerna i Leverkusena, a sto sam mudro branio igrom “ukupno dva gola na utakmici”. Kada bi od papira nesto moglo da se pravi ili gradi, mislim da bih od propalih tiketa gde sam igrao golove na nemcima, mogao da sagradim stalu u koju bi moglo da udje pedeset prvoklasnih krava.

Isto tako mislim i za danasnji mec izmedju Stuttgarda i Young Boysa, a sanjao sam tacan rezultat 0:1 i to golom u nadoknadi vremena.

Ovaj Stuttgard kod kuce tokom cele sezone nijednu utakmicu nije odigrao u underu 1,5 gol, a u gostima samo dve (0:0 sa Leverkusenom yebem li im majku, i sa Juventusom 1:0). Dakle, odigrali su dvadestijednu utakmicu, i na devetnaest je prosao over 1,5 gol, a cak petnaest puta je na njihovim utakmicama prosao teski over 2,5 gola. Nije ih samo Zvezda potopila sa pet komada, Bayern im je dao cetiri, Meinz, Freiburg, Real i Eintracht su im dali po tri komada, a po dva komada im nije ugurao samo ko je zurio na autobus, Union Berlin, Werder, Wolfsburg, Atalanta …

Stuttgard osim sto lepo prima, veoma lepo i daje, osim Bayernu, Atalanti i Leverkusenu, svima su dali gol, Dortmundu na primer pet komada.

A ovaj Young Boys je zajedno sa Slovanom primer zasto bih uvek podrzao zatvorenu Superligu, samo kada bi postojalo ispadanje, i to deset ekipa. Young Boys prima golcine i u svajcarskoj ligi, a kamoli u Ligi Prvaka gde su od Atalante primili sest komada u sred Berna, od Barcellone pet, od Aston Ville tri, takodje u sred Berna. Jedino se Inter mucio sa njima i nekako ugurao jedan gol u samoj zavrsnici.

Young Boysi su u ovoj sezoni na 25 utakmica u svim takmicenjima primili 47 golova, sto je 1,88 u proseku, a da pri tome igraju svajcarsko, a ne nemacko prvenstvo.

Stuttgard je poput Girone, imao je odlicnu proslu sezonu, ali dugorocno gledano, nikako ne pripadaju eliti. Kod kuce nisu dobili Spartu Prag, izgubili su od Atalante, u gostima su izgubili od Reala i svi znamo od koga jos. Znaci, u Ligi Prvaka imaju tri poraza, nereseni ishod i pobedu u gostima nad Juventusom.

Za sve lose ekipe, volim uvek isto da kazem. Ako Dinamo nije u stanju da dobije Celtic kod kuce, ili je zadovoljan bodom, da bi prosao dalje, morace da dobije ili Arsenala u gostima, ili Milan kod kuce. Ako Zvezda nije u stanju da uzme barem bod kod kuce protiv Benfice, morace da ga trazi danas protiv Milana u sred Italije, ili da probaju da dobiju Psv kod kuce, sto bih ja predao bez borbe, da sam na njihovom mestu.

Stuttgard je jos ziv, odnosno ima privilegiju da zavisi sam od sebe, danas igra sa ovim krsem od tima, pa ide jos vecem, Slovanu, pa mu dolazi Psg. Kada bih mogao da biram, ja bih u ovom trenutku radije igrao za Stuttgard, nego za Zvezdu, odnosno uvek bih pre pristao da budem ponizen od Zvezde i igram sa Young Boysima i Slovanom, nego da potopim Stuttgard sa 5:1 a idem Milanu, pa mi dolazi Psv koji igra kao dopingovan (samo u Holandiji).

Za mene je ovo utakmica u kojoj je nemoguce da padne jedan ili nijedan gol, barem kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu. Za ovakav tip utakmice bih uvek ponovio da ako ovde prodje igra 0-1 onda stvarno neka ide i zivot i kladjenje u qurac, i ako se padne, onda smo verovatno i zasluzili da padnemo.

Problem je sto sam sve isto mislio i za utakmicu Bayern vs Leverkusen. I ne samo to, nego bih da se nekako ponovi utakmica izmedju Bayerna i Leverkusena, opet ponovio opkladu na golove i jos pojacao uplatu, i to duplo. Plus sto sam sinoc sanjao tacan rezultat na utakmici od 0:1 za Young Boyse.

Milan vs Crvena zvezda – 1 i oba daju (2,50) bet365

Milan traži svoju drugu uzastopnu pobjedu u Ligi prvaka dok dočekuje Crvenu zvezdu na San Siru.

Rossoneri su preživjeli dramatičan završetak protiv Slovana iz Bratislave u prošlom kolu, pobijedivši 3-2. Na domaćem terenu bilježe dobru formu s tri uzastopne utakmice bez poraza, primivši samo jedan gol.

S druge strane, Crvena zvezda u Milano dolazi nakon impresivnih 5:1 protiv Stuttgarta u Beogradu, što joj je prvi trijumf u ovogodišnjoj Ligi prvaka. Ipak, gosti do sada nisu ostvarili pobjedu u gostima u ovom natjecanju, a pokušat će produžiti niz od četiri uzastopne ligaške pobjede.

Rossoneri će biti bez jednog od svojih ključnih igrača, Christiana Pulišića, koji je zbog ozljede lista izvan terena do Božića. Pulišić je u posljednjih šest europskih nastupa zabio četiri gola i upisao asistenciju. Osim Pulišića, Milanu će nedostajati i Tijjani Reijnders Ismael Bennacer, Alessandro Florenzi te Luka Jović, koji i dalje ima problema s ozljedom prepona.

Crvena zvezda također ima problema s ozljedama. Peter Olayinka i prvi vratar Omri Glazer neće nastupiti. Na golu će ih zamijeniti Ivan Guteša. U napadu, glavna prijetnja za Milan bit će Cherif Ndiaye, vodeći strijelac Crvene zvezde u ligi s deset golova. Uz njega, posuđeni igrač Stuttgarta Silas je u dobroj formi i zabio je u posljednje dvije utakmice Lige prvaka.

MILAN: Maignan; Calabria, Tomori, Pavlović, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Loftus-Cheek, Leao; Morata

CRVENA ZVEZDA: Gutesa; Mimović, Spajić, Djiga, Seol; Krunić, Elsnik; Silas, Maksimović, Milson; Ndiaye

Iako obje ekipe imaju poteškoća s obranom u dosadašnjem dijelu turnira, očekuje se da će to rezultirati golovima s obje strane. Moj tip je pobjeda Milana uz oba tima daju gol po kvoti 2,50 u bet365

Screenshot_93.jpg

(Koeficijenti 11.12. u 10:29 CET)

Borussia Dortmund - Barcelona – 2 i Lewa daje gol (3,00) bet365

Dortmund dolazi u ovu utakmicu nakon dvije uzastopne pobjede u natjecanju, uključujući uvjerljivu pobjedu 3-0 protiv Dinama na Maksimiru. Njihov domaći teren ove sezone ostaje netaknut, no pred njima je težak zadatak da očuvaju svoj niz bez poraza kod kuće protiv Barcelone.

Barcelona je, s druge strane, pokazala svoju klasu pobjedom 3-0 protiv Bresta, u kojoj je Robert Lewandowski zabio dva gola, dok je Dani Olmo dodao još jedan. No, njihova forma na gostovanjima ove sezone nije impresivna, s jednom pobjedom u posljednje četiri utakmice i šest primljenih pogodaka.

Borussia Dortmund suočava se s izazovima u obrani uoči dolaska Barcelone na Signal Iduna Park. Niklas Süle zadobio je ozljedu gležnja tijekom vikenda, pridruživši se Waldemaru Antonu, koji je već izvan terena zbog problema s mišićem. Osim njih, Maximilian Beier također neće nastupiti zbog ozljede, dok su Julian Brandt i Karim Adeyemi pod upitnikom.

Barcelona dolazi s nešto boljom zdravstvenom slikom. Andreas Christensen, Marc Bernal i Ansu Fati ostaju izvan konkurencije, no Ronald Araujo je nakon petomjesečne pauze spreman konkurirati za nastup. Ferran Torres se vratio u formu, ali će vjerojatno početi na klupi, dok će startati Raphinha i mladi Lamine Yamal.

Borussia Dortmund: Kobel; Ryerson, Can, Schlotterbeck, Bensebaini; Sabitzer, Nmecha, Gross; Malen, Guirassy, Gittens

Barcelona: Inaki Pena; Kounde, Cubarsi, Inigo Martinez, Balde; Pedri, De Jong; Yamal, Dani Olmo, Raphinha; Lewandowski

S obzirom na povijest i kvalitetu obje momčadi, očekuje se napeta i dinamična utakmica. Moj tip je pobjeda Barcelone, uz uvjerljivu predstavu Lewandowskog koji bi mogao postići gol u bio kojem dijelu utakmice po kvoti od 3.00 u bet365 kladionici. 

Screenshot_95.jpg

(Koeficijenti 11.12. u 10:56 CET)

prije 18 sati, LeonardoDrugi said:

Pa gde bas mlade timove kolega, od tolike ponude?

prije 18 sati, Marko15 said:

Hvala,hvala kolega😀Cijenim vasu brigu😀😀😀

Šta reći;koju poruku napisati nakon što se igra hendikep 4:0 i još  ti ekipa povede 1-0 te mora primiti 5golova da prijedlog padne. U 86.minuti jos ekipa mora primiti 2gola da prijedlog padne. Kad primili 4.gol znao sam što slijedi.Peti u sučevom.

Sličan slučaj imao sam ne tako davno na Real -Borussia hendikep 0-3.

U 60.minuti Borussia je vodila 2-0 i trebala je primiti 5golova da prijedlog padne u redovnom kolu blatne lige.

Nakon vodstva Shahtara pisao sam pobjedniku prošlogodišnjeg Kupa da bar ulazim u drugo kolo;kasnije što bude ,ali musavi Musiala i ostali bavarski arijevci htjeli su drukčiji kraj. Minut ćutanja shvatio sam kao empatiju ,a nakon kraja tekme dugo sam sjedio u mrtvoj tišini ,s knedlom u grlu. I prvi put se nisam radovao pobjedi Bayerna čiji sam fan.

A onda je svanuo novi dan. Pa još 1dan.

Ustadoh;oporavljen pišem ovu poruku znajući da će svi ,osim jednog,imati svoj tužni trenutak,ispadanje iz svetog kupa.

Sretno svima,sa željom.da ne padaju na bizarne načine!Na kraju krajeva,zar postoji normalan pad?!

prije 10 minute, pena29 said:

Šta reći;koju poruku napisati nakon što se igra hendikep 4:0 i još  ti ekipa povede 1-0 te mora primiti 5golova da prijedlog padne. U 86.minuti jos ekipa mora primiti 2gola da prijedlog padne. Kad primili 4.gol znao sam što slijedi.Peti u sučevom.

Sličan slučaj imao sam ne tako davno na Real -Borussia hendikep 0-3.

U 60.minuti Borussia je vodila 2-0 i trebala je primiti 5golova da prijedlog padne u redovnom kolu blatne lige.

Nakon vodstva Shahtara pisao sam pobjedniku prošlogodišnjeg Kupa da bar ulazim u drugo kolo;kasnije što bude ,ali musavi Musiala i ostali bavarski arijevci htjeli su drukčiji kraj. Minut ćutanja shvatio sam kao empatiju ,a nakon kraja tekme dugo sam sjedio u mrtvoj tišini ,s knedlom u grlu. I prvi put se nisam radovao pobjedi Bayerna čiji sam fan.

A onda je svanuo novi dan. Pa još 1dan.

Ustadoh;oporavljen pišem ovu poruku znajući da će svi ,osim jednog,imati svoj tužni trenutak,ispadanje iz svetog kupa.

Sretno svima,sa željom.da ne padaju na bizarne načine!Na kraju krajeva,zar postoji normalan pad?!

Kolega,sve ste lijepo rekli.To je tak, padnes,dignes se i ides dalje.I meni je isto glupo sto sam ispao u prvom kolu kupa i na koji nacin ali eto...Bez obzira sto se medjusobno natjecemo,pad ne zelim nikome.Za tih par sto eura nagrade na kraju natjecanja da likujem jer je netko pao i izgubio lovu u realnom natjecanju...ne bu islo...Podrav i sretno dalje svima

Istina. Da je novac glavni cilj ,svi ispod 10.mjesta u 2.ligi bi odustali jer pravog motiva više nema,prvi ne mogu biti,a ne ispada se.

Prvoligaši imaju motiv ne ispasti,a bar 1 će dogodine doći na stadione pune rupa i izbočina. Igramo se,družimo,prepisujemo za realno kladjenje,komentiramo,šalimo,veselimo,tugujemo skupa,filozofiramo,nerviramo se... 

Nije ni to za baciti. A i pad ima neku utjehu.Mi, koji ispadosmo iz kupa ne moramo više strepiti ,bojati se gola u sučevom,u miru pratiti dalje natjecanje i navijati da pobijedi drugoligaš. Ne zato što mrzimo elitu,jer kad si neutralan,obično navijaš za slabije.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Istina. Da je novac glavni cilj ,svi ispod 10.mjesta u 2.ligi bi odustali jer pravog motiva više nema,prvi ne mogu biti,a ne ispada se. Prvoligaši imaju motiv ne ispasti,a bar 1 će dogodine doći na stadione pune rupa i izbočina. Igramo se,družimo,prepisujemo za realno kladjenje,komentiramo,šalimo,veselimo,tugujemo skupa,filozofiramo,nerviramo se...  Nije ni to za baciti. A i pad ima neku utjehu.Mi, koji ispadosmo iz kupa ne moramo više strepiti ,bojati se gola u sučevom,u miru pratiti dalje natjecanje i navijati da pobijedi drugoligaš. Ne zato što mrzimo elitu,jer kad si neutralan,obično navijaš za slabije.      
    • Kolega,sve ste lijepo rekli.To je tak, padnes,dignes se i ides dalje.I meni je isto glupo sto sam ispao u prvom kolu kupa i na koji nacin ali eto...Bez obzira sto se medjusobno natjecemo,pad ne zelim nikome.Za tih par sto eura nagrade na kraju natjecanja da likujem jer je netko pao i izgubio lovu u realnom natjecanju...ne bu islo...Podrav i sretno dalje svima
    • Šta reći;koju poruku napisati nakon što se igra hendikep 4:0 i još  ti ekipa povede 1-0 te mora primiti 5golova da prijedlog padne. U 86.minuti jos ekipa mora primiti 2gola da prijedlog padne. Kad primili 4.gol znao sam što slijedi.Peti u sučevom. Sličan slučaj imao sam ne tako davno na Real -Borussia hendikep 0-3. U 60.minuti Borussia je vodila 2-0 i trebala je primiti 5golova da prijedlog padne u redovnom kolu blatne lige. Nakon vodstva Shahtara pisao sam pobjedniku prošlogodišnjeg Kupa da bar ulazim u drugo kolo;kasnije što bude ,ali musavi Musiala i ostali bavarski arijevci htjeli su drukčiji kraj. Minut ćutanja shvatio sam kao empatiju ,a nakon kraja tekme dugo sam sjedio u mrtvoj tišini ,s knedlom u grlu. I prvi put se nisam radovao pobjedi Bayerna čiji sam fan. A onda je svanuo novi dan. Pa još 1dan. Ustadoh;oporavljen pišem ovu poruku znajući da će svi ,osim jednog,imati svoj tužni trenutak,ispadanje iz svetog kupa. Sretno svima,sa željom.da ne padaju na bizarne načine!Na kraju krajeva,zar postoji normalan pad?!
    • Astana vs Chelsea – 2 i oba daju (2,70) bet365 Chelsea je u sjajnoj formi u Konferencijskoj ligi, nakon što je započeo sezone s četiri uzastopne pobjede. Momčad je pokazala izvanredan napadački učinak, postigavši najmanje četiri gola u prva tri susreta, dok su u posljednjoj utakmici svladali njemački Heidenheim s 2:0. S druge strane, Astana također ima razloga za optimizam jer je pobijedila u prva tri susreta ove sezone u Konferencijskoj ligi. Međutim, čini se da dosadašnje predstave Astane neće biti dovoljne za ozbiljniji otpor protiv moćne momčadi iz Premier lige. Momčad Astane, predvođena trenerom Grigoriyem Babayanom, u ovaj susret ulazi potpuno spremna, s obzirom na to da nemaju ozlijeđenih igrača i da u posljednja dva tjedna nisu odigrali službenu utakmicu. Babayan će se vjerojatno osloniti na sličan sastav koji je svladao Dynamo Kiev. Chelsea se suočava s nekoliko izostanaka. Wesley Fofana, Romeo Lavia, Cole Palmer, Ben Chilwell i Marcus Bettinelli nisu registrirani za Konferencijsku ligu, dok su Fofana i Lavia ionako ozlijeđeni. Uz njih, Reece James te Cesare Casadei neće konkurirati za sastav. Mykhaylo Mudryk je pod upitnikom. Očekuje se da će trener Enzo Maresca ponovno rotirati momčad, pružajući priliku mladim talentima iz akademije poput Josha Acheamponga, Samuela Rak-Sakyija i Tyriquea Georgea. Astana: Čondrić; Bartolec, Kazukolovas, Kalaica, Vorogovskiy; Ebong, Amanović; Tomasov, Gripshi, Camara; Geoffrey Chelsea: Jorgensen; Acheampong, Disasi, Tosin, Veiga; Rak-Sakyi, Dewsbury-Hall; George, Nkunku, Felix; Guiu Očekujem pobjedu Chelseaja uz obje momčadi postižu gol po kvoti od 2.70 u bet365 kladionici.  (Koeficijenti 12.12. u 10:52 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use