Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 10.12.2024. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Liga Prvaka

UTORAK11.jpg11.jpg22.jpg

(Koeficijenti 9.12. u 15:33 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Dinamo Zagreb - Celtic - 1 (3.10) bet365

Dinamo Zagreb i Celtic susreću se u još jednoj uzbudljivoj utakmici Lige prvaka, koja će se odigrati na stadionu Maksimir. Ova utakmica dolazi u ključnom trenutku za obje momčadi, koje teže ka prolasku u daljnju fazu natjecanja.

Celtic dolazi u Zagreb s impresivnim nizom od 14 utakmica bez poraza u svim natjecanjima. Ipak, većina tih utakmica odigrana je u okviru škotskog Premiershipa. Što se tiče Lige prvaka, Celtic je ove sezone ostvario dvije pobjede, dva remija i jedan poraz u pet odigranih susreta.

S druge strane, Dinamo Zagreb ima sličan učinak u Ligi prvaka s dvije pobjede, jednim remijem i dva poraza. Važno je napomenuti kako su obje pobjede ostvarene u posljednje tri utakmice, prije nego što su u posljednjem kolu poraženi od Borussije Dortmund.

Povijest međusobnih susreta ove dvije momčadi također daje dodatnu draž ovom dvoboju. Dinamo i Celtic susreli su se četiri puta, a obje ekipe zabilježile su po dvije pobjede. Posljednji susret završio je pobjedom Dinama rezultatom 4-3, dok je Dinamo slavio u oba dosadašnja domaća susreta protiv Celtica.

Ozljede i izostanci

Celtic u utakmicu ulazi bez većih zdravstvenih problema. Jedini potvrđeni izostanak je Odin Thiago Holm, koji se još oporavlja od ozljede lista. 

S druge strane, Dinamo Zagreb ima značajne izostanke, uključujući iskusnog napadača Brunu Petkovića. Također, izvan terena su Juan Cordoba, Petar Sučić i Josip Mišić zbog ozljeda. Ipak, domaćini imaju Marka Pjacu, koji je već bio noćna mora za Celtic – postigao je hat-trick protiv njih 2014. godine, kada je postao najmlađi igrač Dinama s tri gola u jednoj europskoj utakmici.

Dinamo Zagreb: Zagorac; Ristovski, Theophile-Catherine, Torrente, Pierre-Gabriel; Ademi, Pavić; Mbuku, Baturina, Pjaca; Kulenović

Celtic: Schmeichel; Johnston, Carter-Vickers, Trusty, Valle; Bernardo, McGregor, Hatate; Kuhn, Furuhashi, Maeda

Iako Dinamo trenutno ima niz od dvije domaće utakmice bez pobjede u Ligi prvaka, treba naglasiti da su protivnici u tim susretima bili izuzetno jaki - Borussia Dortmund i Monaco. Protiv Monaca su čak uspjeli izboriti remi od 2-2.

S druge strane, Celtic se muči na gostovanjima u Ligi prvaka, gdje u posljednje dvije utakmice nije uspio ostvariti pobjedu. Nakon remija bez golova protiv Atalante, pretrpjeli su težak poraz od Dortmunda rezultatom 7-1.

S obzirom na trenutnu formu, domaći teren i dosadašnje međusobne susrete, prednost ide Dinamu. Očekujem pobjedu Dinama po kvoti 3.10 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Dinamo povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Dinamo

(Koeficijenti 09.12. u 23:12 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

@IzudinB Ja koliko sam pročitao, Dinamo je od tvojih navedenih 11 sigurno bez Ademia, Torrente je pod velikim upitnikom, a spremnost Baturine, Pjace i Ristovskog je upitna u ovom trenutku. 

Ne znam zašto ali mislim da je ovdje Celtic veliki favorit i tečaj od 2.20 je iznimno privlačan. 

Šta misle ostale kolege?

prije 10 minute, furyshaa said:

@IzudinB Ja koliko sam pročitao, Dinamo je od tvojih navedenih 11 sigurno bez Ademia, Torrente je pod velikim upitnikom, a spremnost Baturine, Pjace i Ristovskog je upitna u ovom trenutku. 

Ne znam zašto ali mislim da je ovdje Celtic veliki favorit i tečaj od 2.20 je iznimno privlačan. 

Šta misle ostale kolege?

@IzudinBove analize, tj sastavi redovito debelo odstupaju od stvarnosti.

Baturina, Pjaca i Ristovski sigurno nisu upitni, i igrati ce.

Torrente vjerojatno samo na klupi i (99%)bez ulaska u igru, a sigurno igrati nece Misic, Petkovic, Ademi, Sucic, Ogiwara.

Celtic je izrazito domacinska ekipa, i u europi su od sezone 2014/15 u EL kada ih je Dinamo pobjedio 4-3, u skupinama ili nokaut fazi europskih natjecanja (ne racunajuci kvalifikacije) odigrali 35 gostujucih utakmica a pobjedili samo 4, Anderlecht, Rosenborg, Lazio i Ferencvaros 2021.godine.

Obzirom na to, i ozljede nekih od  kljucnih igraca Dinama, ne ocekujem neku leprsavu igru nego puno duela, taktickog nadmudrivanja i tvrdu utakmicu koju ce presuditi samo jedan gol, i nadam se da ce biti u mrezi Celtica za pobjedu Dinama 1-0 i prakticki osiguranje pozicije u daljnoj fazi natjecanja.

Bjelica je sjajan takticar, i vidi se i cuje po izjavama da zaista vjeruje u ekipu i pobjedu, a to ce sigurno u ovoj utakmici uspjeti prenijeti na igrace i ocekujem bas veliku borbu s obje strane, i moglo bi biti svega, ovisno na koju stranu se otvori utakmica, realno je da bude tvrda tekma, tek gol da padne, a ukoliko se rano otvori, jedna ekipa mogla bi dobiti drugu i sa 3 razlike jer krece se na sve il nista. No, svakako je realnija verzija s pocetka posta, tako da da, rovovska bitka pa sta bude, to se ocekuje.

I svakako mi vise vrijedi i iznenaduje kvota na Dinamo (iako zna se zasto je tolika) nego na Celtic, koji je kao favorit, a upravo je toliki favorit da je kvota preko 2,sto u ovom slucaju po meno dovoljno govori o vrijednosti jedinice.

Dinamo po meni i onome što sam gledao (Hajduk, Bayern, Slaven, Monaco, Salzburg, Slovan, Gorica, Borussia i par drugih utakmica na kratko), veoma blijedo. Čak i dok su bili u punom sastavu, meni je to izgledalo nekako blijedo. Bilo je tu par lijepih rezultata poput Monaca, Salzburga, Slovana, ali ništa previše dojmljivo. Falit će im sigurno večeras dosta igrača, igrača koji su bili i nosioci igre poput gore navedenijih "lijepih rezultata" i mislim da će to biti ključno.

Sa druge strane Celtic, ovo im je idealna prilika za bodove i da zagaze jednom novom u taj play off (kao i Dinamu s tim da Dinamo još ima Arsenal i Milan a Celtic ima Young Boys i Aston Villu). Celtic kao ekipa, meni se pravo sviđa. Brza igra, lijep protok lopte, uvijek se gleda samo na gol više što pokazuje i njihovo stanje u ligi, 15 utakmica, 44 gola sa 4 primljena, 43 boda. Celtic je bodove gubio protiv Aberdeena gdje su kući odigrali 2:2 iako su imali vodstvo od 2:0 nakon prvog poluvremena i promašili su sve što se promašiti može. Nakon samo par kola, u kupu su taj isti Aberdeen dobili sa čak 6:0.

U europi, malo to izgleda drugačije. 5 utakmica, 8 bodova i gol razlika 10:10. Dobili su Slovan sa 5:1 i onda potop protiv Borusije u gostima sa čak 7:1. 0:0 sa Atalantom koja od 13 utakmica ima 12 pobjeda i nerješeno, upravo ovo protiv Celtica. Padali su i Napoli, Stuttgart, Roma, Milan ali ne i Celtic.

Onda ide utakmica kući i pobjeda 3:1 kući protiv Leipziga sa 3:1 i onda kiks protiv Club Bruggea 1:1 kod kuće gdje mislim da su morali do pobjede.

Celtic me je i u predsezoni pozitivno iznenadio, prvo protiv Citya 4:3 pobjeda gdje sam mislio ono, ok, hajde, sreća ali onda 4:1 su dobili Chelsea i igrali su zaista lijep nogomet. Kao što igra i sada.

Mene lično Dinamo nije impresionirao i mislim da Celtic igra dosta ljepši nogomet, dosta brži nogomet i da su u ovom trenutku kvalitetnija ekipa od Dinama. 

Iz tog razloga meni tečaj od 2.04 sada na dvicu ili X2 po tečaju od 1.32 imaju ogroman value.

prije 16 minute, furyshaa said:

Dinamo po meni i onome što sam gledao (Hajduk, Bayern, Slaven, Monaco, Salzburg, Slovan, Gorica, Borussia i par drugih utakmica na kratko), veoma blijedo. Čak i dok su bili u punom sastavu, meni je to izgledalo nekako blijedo. Bilo je tu par lijepih rezultata poput Monaca, Salzburga, Slovana, ali ništa previše dojmljivo. Falit će im sigurno večeras dosta igrača, igrača koji su bili i nosioci igre poput gore navedenijih "lijepih rezultata" i mislim da će to biti ključno.

Sa druge strane Celtic, ovo im je idealna prilika za bodove i da zagaze jednom novom u taj play off (kao i Dinamu s tim da Dinamo još ima Arsenal i Milan a Celtic ima Young Boys i Aston Villu). Celtic kao ekipa, meni se pravo sviđa. Brza igra, lijep protok lopte, uvijek se gleda samo na gol više što pokazuje i njihovo stanje u ligi, 15 utakmica, 44 gola sa 4 primljena, 43 boda. Celtic je bodove gubio protiv Aberdeena gdje su kući odigrali 2:2 iako su imali vodstvo od 2:0 nakon prvog poluvremena i promašili su sve što se promašiti može. Nakon samo par kola, u kupu su taj isti Aberdeen dobili sa čak 6:0.

U europi, malo to izgleda drugačije. 5 utakmica, 8 bodova i gol razlika 10:10. Dobili su Slovan sa 5:1 i onda potop protiv Borusije u gostima sa čak 7:1. 0:0 sa Atalantom koja od 13 utakmica ima 12 pobjeda i nerješeno, upravo ovo protiv Celtica. Padali su i Napoli, Stuttgart, Roma, Milan ali ne i Celtic.

Onda ide utakmica kući i pobjeda 3:1 kući protiv Leipziga sa 3:1 i onda kiks protiv Club Bruggea 1:1 kod kuće gdje mislim da su morali do pobjede.

Celtic me je i u predsezoni pozitivno iznenadio, prvo protiv Citya 4:3 pobjeda gdje sam mislio ono, ok, hajde, sreća ali onda 4:1 su dobili Chelsea i igrali su zaista lijep nogomet. Kao što igra i sada.

Mene lično Dinamo nije impresionirao i mislim da Celtic igra dosta ljepši nogomet, dosta brži nogomet i da su u ovom trenutku kvalitetnija ekipa od Dinama. 

Iz tog razloga meni tečaj od 2.04 sada na dvicu ili X2 po tečaju od 1.32 imaju ogroman value.

Sve stoji kolega, apsolutno, i ukoliko vjerujes u pobjedu Celtica svakako je value, no ono sto bi mene kada se iskljucim kao navijac Dinama odbilo od dvojke na Celtic je svakako podatak da 7 godina nisu pobjedili na gostovanju u ovom natjecanju, a Dinamo je u povijesti u raznim stanjima uspjevao doma izvlaciti velike rezultate, i to protiv jacih ekipa. 

Apropo X-a sa Atalantom, ta utakmica ulazi u red svjetskih cuda kako nije zavrsila minimalno 3-4 razlike, tko je gledao zna o cemu pricam, tako da mi to nije relevantan susret kao dokaz neke gostujuce forme, ili kvalitete Celtica.

Realno, obzirom na stanje s ozljedama i slabom realizacijom iako sanse stvaraju tesko ce Dinamo do pobjede, ali tesko da ce i izgubiti ukoliko bude tvrda utakmica borbena, tako da je realan X, i svakako da tvoj x2 ima value, daleko od toga.

Ps.temperatura ce biti oko 4-5°C, bez vjetra, i bez padalina

AJMO DINAMO!!!

Prvo da sami sebi odgovorimo ko je izgubio, Dinamo ili ja, od Slavena sa 1:4, od Hajduka dva puta, od Bayerna 2:9 gde je palo jos tri gola na utakmici. Da li ja ili Dinamo ne moze da dobije ni Goricu ili Istru ili opet Slaven kod kuce? Da li sam ja ili Dinamo izgubio kod kuce od Dortmunda sa 0:3. Da li ja ili Dinamo  u zadnjih pet utakmica ima dva poraza i tri neresena ishoda? Da li sam ja ili kolega @Iblaz93 igrao na Dinamo cele sezone, pa pogledajte gde je sada na tabeli svete Poslednje Sanse.

Dinamo je krs nevidjeni, prava septicka jama i to ne kazem ja, vec rezultati u ovoj sezoni. Dakle, kvote su takve jer neko u kladionicama verovatno unosi rezultate Dinama, na primer neko je verovatno uneo onih 2:12 sa nemackim ekipama. Veliki Trinchieri je rekao da su mnogi rezultati lazni. Dakle, Dinamo odlicno stoji na tabeli, jer je dobio Slovana i Salcburga, dok niko ne zna kako bi prosao da je bio u, na primer, Zvezdinij grupi, pa da je igrao sa Barcellonom, Interom i Benficom, a danas sa Milanom umesto Celticom.

Ja mislim da su kvote realne jer ne moze Dinamo biti ni F od favorita kada nije u stanju da pobedi ni one krseve iz hrvatske lige. 
Ja mislim da Dinamova pozicija na tabeli stipa za oci, i da sportski rezon kaze da je nemoguce da Dinamo bude iznad, a Real Madrid i Psg ispod crte. 
Kada se ne bi igralo na terenu, vec na papiru, i kada u ponudi ne bi bilo utakmica Milana protiv Zvezde, ili Bayerna u sred Nemacke protiv Shakhtara, ja bih najradije odigrao ovako. 
Prvo onu igru kolege @Kiks77 da niko nece postici gol u prvih 10 minuta, pa da ce u prvom poluvremenu biti sto manje golova, pa da obe ekipe nece postici gol u prvom poluvremenu, pa onda duplu sansu X2, pa onda sto manje golova na mecu, a pre svega bih najpre sacuvao novac, pa jos podigao kredit i rasprodao svu imovinu i sacekao 22.01. kada Dinamo ide Arsenalu, gde nam je kolega @mesrine rekao da se pazimo sta cemo odigrati, majko moja.

prije 17 minute, mesrine said:

Sve stoji kolega, apsolutno, i ukoliko vjerujes u pobjedu Celtica svakako je value, no ono sto bi mene kada se iskljucim kao navijac Dinama odbilo od dvojke na Celtic je svakako podatak da 7 godina nisu pobjedili na gostovanju u ovom natjecanju, a Dinamo je u povijesti u raznim stanjima uspjevao doma izvlaciti velike rezultate, i to protiv jacih ekipa. 

Apropo X-a sa Atalantom, ta utakmica ulazi u red svjetskih cuda kako nije zavrsila minimalno 3-4 razlike, tko je gledao zna o cemu pricam, tako da mi to nije relevantan susret kao dokaz neke gostujuce forme, ili kvalitete Celtica.

Realno, obzirom na stanje s ozljedama i slabom realizacijom iako sanse stvaraju tesko ce Dinamo do pobjede, ali tesko da ce i izgubiti ukoliko bude tvrda utakmica borbena, tako da je realan X, i svakako da tvoj x2 ima value, daleko od toga.

Ps.temperatura ce biti oko 4-5°C, bez vjetra, i bez padalina

AJMO DINAMO!!!

Pozdrav kolega, svemu dodje kraj, pa tako i crnoj seriji od 7 godina da se nije pobjedilo na strani u ovom natjecanju, ovdje je najizgledije igrati X2, i po trenutnoj formi i po ozljedjenim igracima. Celtic ima niz od 14 utakmica bez poraza iako je to vecina u Skotskom prvenstvu koje nije nimalo lakse ako ne i teze, od HNL u kojem je Dinamo iz 16 utakmica od mogucih 48 bodova ima tek 26, dok Celtic iz 15 utakmica od max 45 bodova ima 43 boda. Celtic je u ovom trenutku kvalitetnija ekipa koja nema ozljedjenih igraca gdje mislim da je x2 ili 2 jako, jako izgledan tip.

Pozdrav i svako dobro ti zelim..

prije 13 minute, LeonardoDrugi said:

Prvo da sami sebi odgovorimo ko je izgubio, Dinamo ili ja, od Slavena sa 1:4, od Hajduka dva puta, od Bayerna 2:9 gde je palo jos tri gola na utakmici. Da li ja ili Dinamo ne moze da dobije ni Goricu ili Istru ili opet Slaven kod kuce? Da li sam ja ili Dinamo izgubio kod kuce od Dortmunda sa 0:3. Da li ja ili Dinamo  u zadnjih pet utakmica ima dva poraza i tri neresena ishoda? Da li sam ja ili kolega @Iblaz93 igrao na Dinamo cele sezone, pa pogledajte gde je sada na tabeli svete Poslednje Sanse.

Dinamo je krs nevidjeni, prava septicka jama i to ne kazem ja, vec rezultati u ovoj sezoni. Dakle, kvote su takve jer neko u kladionicama verovatno unosi rezultate Dinama, na primer neko je verovatno uneo onih 2:12 sa nemackim ekipama. Veliki Trinchieri je rekao da su mnogi rezultati lazni. Dakle, Dinamo odlicno stoji na tabeli, jer je dobio Slovana i Salcburga, dok niko ne zna kako bi prosao da je bio u, na primer, Zvezdinij grupi, pa da je igrao sa Barcellonom, Interom i Benficom, a danas sa Milanom umesto Celticom.

Ja mislim da su kvote realne jer ne moze Dinamo biti ni F od favorita kada nije u stanju da pobedi ni one krseve iz hrvatske lige. 
Ja mislim da Dinamova pozicija na tabeli stipa za oci, i da sportski rezon kaze da je nemoguce da Dinamo bude iznad, a Real Madrid i Psg ispod crte. 
Kada se ne bi igralo na terenu, vec na papiru, i kada u ponudi ne bi bilo utakmica Milana protiv Zvezde, ili Bayerna u sred Nemacke protiv Shakhtara, ja bih najradije odigrao ovako. 
Prvo onu igru kolege @Kiks77 da niko nece postici gol u prvih 10 minuta, pa da ce u prvom poluvremenu biti sto manje golova, pa da obe ekipe nece postici gol u prvom poluvremenu, pa onda duplu sansu X2, pa onda sto manje golova na mecu, a pre svega bih najpre sacuvao novac, pa jos podigao kredit i rasprodao svu imovinu i sacekao 22.01. kada Dinamo ide Arsenalu, gde nam je kolega @mesrine rekao da se pazimo sta cemo odigrati, majko moja.

Sve spominjes, samo Monaco ne, ok

prije 10 minute, Fitoz said:

Pozdrav kolega, svemu dodje kraj, pa tako i crnoj seriji od 7 godina da se nije pobjedilo na strani u ovom natjecanju, ovdje je najizgledije igrati X2, i po trenutnoj formi i po ozljedjenim igracima. Celtic ima niz od 14 utakmica bez poraza iako je to vecina u Skotskom prvenstvu koje nije nimalo lakse ako ne i teze, od HNL u kojem je Dinamo iz 16 utakmica od mogucih 48 bodova ima tek 26, dok Celtic iz 15 utakmica od max 45 bodova ima 43 boda. Celtic je u ovom trenutku kvalitetnija ekipa koja nema ozljedjenih igraca gdje mislim da je x2 ili 2 jako, jako izgledan tip.

Pozdrav i svako dobro ti zelim..

Takoder kolega i tebi, sve ok, nista ja ne zamjeram nikome, bas naprotiv, cijenim misljenje.

Moje je svakako bar zeru navijacki koliko god se trudio iskljuciti tu stranu, ali ne mogu da ne vjerujem u svoje. A mislim da sam po pitanju videnja utakmice u 5 deka sa svima vama, jer vidimo ju isto, tvrdo, i gusto. I nikoga ne navodim da igra ista, ni ja necu igrati nista, bas no bet utakmica meni, i ne igram navijacki nikada ali ovdje sam samo htio doprinjeti informacijama koje znam, o ozljedama te vremenu, i statistickoj strani za Celtic, pa mozda nekome pomogne, cisto zato, bez zamjerke od nekog nadam se.

Jos jednom, naravno da ce biti muka, ALI AJMOOO DINAMO!!

Hej @mesrine

Meni se bas svidelo sto smo te svi zajedno napali kao pcele. 
Nisam pomenuo Monaco, ali ni onih 2:4 iz poluvremena sa Osijekom u sred Zagreba.

Mislim da smo svi reagovali isto jer realno, sa strane, i bez emocija, gledamo na Dinamo, a na osnovu utiska tokom cele sezone.

Ja mislim (u sebi) da realnije mogu da procenim, na primer, Dinamo jer na njih gledam potpuno nezainteresovano, dok na primer, kada se radi o Crvenoj Zvezdi, zlo mi istog trenutka osteti mozak i odmah unese emocije u analizu.

Utakmice su ziva stvar i ko zna kakvi sve detalji mogu odvuci utakmicu u jednom ili drugom smeru.  Ovde smo svi napisali samo procene, dok se meni podigao pritisak zbog dela gde se pojavilo iznenadjenje kako je moguce da je jedinica na Dinamo kvotirana sa 3,80 u sred Zagreba.

prije 10 sati, furyshaa said:

Value je oklada kada tečaj nudi vecu potencijalnu zaradu od rizika. Kvota od 1,32 pogotovo na utakmici Dinamo - Celtic definitivno nije value

prije 10 sati, LeonardoDrugi said:

Kako onda objašnjavaš još jednu vecu septičku jamu koja je dobila Stuttgart 5:1 a veliki bet kako ga ti voliš zvati je na taj isti Stuttgart stavio kvotu 1,80

prije 26 minute, fran said:

Kako onda objašnjavaš još jednu vecu septičku jamu koja je dobila Stuttgart 5:1 a veliki bet kako ga ti voliš zvati je na taj isti Stuttgart stavio kvotu 1,80

Objasnjavam time da protiv toga nema nista da se kaze. Mogu analize da se pisu do sutra, ali kada Severna Makedonija dobije Italiju u sred Palerma ili Mura dobije Tottenham a Nemacka ne prodje grupu na svetskom prvenstvu, onda svako ko pise analize treba da cuti.

Ja verujem da bi se svi sa Foruma morali sloziti da niti Dinamo niti Zvezda nemaju sta da traze u Top 24 ekipe i da im je realno mesto u Ligi Conferencije iki Ligi Evrope.

A kada se desi nesto poput 5:1 protiv Stuttgarda, onda ko misli drugacije mora da cuti i slusa druge. Jos spektakularnija pobeda Zvezde je bila nad Kloppovim Liverpoolom od 2:0 golcinom sa sto metara, ali je ipak Zvezda uvek bila poslednja u grupi kada je igrala Ligu Prvaka.

prije 19 minute, LeonardoDrugi said:

Objasnjavam time da protiv toga nema nista da se kaze. Mogu analize da se pisu do sutra, ali kada Severna Makedonija dobije Italiju u sred Palerma ili Mura dobije Tottenham a Nemacka ne prodje grupu na svetskom prvenstvu, onda svako ko pise analize treba da cuti.

Ja verujem da bi se svi sa Foruma morali sloziti da niti Dinamo niti Zvezda nemaju sta da traze u Top 24 ekipe i da im je realno mesto u Ligi Conferencije iki Ligi Evrope.

A kada se desi nesto poput 5:1 protiv Stuttgarda, onda ko misli drugacije mora da cuti i slusa druge. Jos spektakularnija pobeda Zvezde je bila nad Kloppovim Liverpoolom od 2:0 golcinom sa sto metara, ali je ipak Zvezda uvek bila poslednja u grupi kada je igrala Ligu Prvaka.

A Dinamo nije.

Pozz sve o svemu nikako ne vidim kako bi dinamo danas mogao do pobjede, morala na strani celtica, kvaliteta, forma a ovdje su i ozljede... dinamo nikako ne igra dobro, a nije kvota dzabe pala iz 2.6 na celtic za vikend na sad oko 2 i manje, sta to kladionice znaju a mi ne? Znaju sve sto je gore napisano, dinamo u razsulu nezna se ko pije ko placa, i zato je danas celtic blize pobjedi i kvota oko 2 sigurno ima value...  i kako napisano gore tradicije je ovdje da se lomi i zasto se nebi danas.. ali ovo je nogomet pa se moze dogodit sve, neki crveni, dinamo odigra utakmicu sezone:) itd.. uzimam kvotu 2 na celtic pa puklo kud puklo...

Trenutno je 16.45. i do utakmice Dinama je ostalo jos tacno dva sata. Kao sto sam vec sto puta napisao na Forumu, a to nisam ja smislio, vec kolega, najveca vrednost ovog Foruma je razlicitost. Ja sam samo dodao da na Forumu ne postoje dvojica kolega koji isto misle, a kamoli se isto klade.

Ovde smo bas lepo ukrstili misljenja, i jos lepse se nista nismo slozili. Predlazem da zavrsnu rec kaze kolega @Iblaz93 koji je ove sezone sto puta pao na Dinamu ili hrvatskim klubovima, pa je trenutno zbog toga najgori ucrsnik svete Poslednje Sanse, i prakticno drugoligas.

U ovom kolu je kao svoj predlog postavio X2 i napisao da je to poklon kvota.

Predlazem da njegova bude zavrsna rec, pa ako kolega do pocetka utakmice svrati do Foruma, predlazem da cujemo od njega, zasto je cele sezone gurao Dinamo, a u utakmici godine ne zeli.

prije 8 sati, mesrine said:

@IzudinBove analize, tj sastavi redovito debelo odstupaju od stvarnosti.

Baturina, Pjaca i Ristovski sigurno nisu upitni, i igrati ce.

Torrente vjerojatno samo na klupi i (99%)bez ulaska u igru, a sigurno igrati nece Misic, Petkovic, Ademi, Sucic, Ogiwara.

Celtic je izrazito domacinska ekipa, i u europi su od sezone 2014/15 u EL kada ih je Dinamo pobjedio 4-3, u skupinama ili nokaut fazi europskih natjecanja (ne racunajuci kvalifikacije) odigrali 35 gostujucih utakmica a pobjedili samo 4, Anderlecht, Rosenborg, Lazio i Ferencvaros 2021.godine.

Obzirom na to, i ozljede nekih od  kljucnih igraca Dinama, ne ocekujem neku leprsavu igru nego puno duela, taktickog nadmudrivanja i tvrdu utakmicu koju ce presuditi samo jedan gol, i nadam se da ce biti u mrezi Celtica za pobjedu Dinama 1-0 i prakticki osiguranje pozicije u daljnoj fazi natjecanja.

Bjelica je sjajan takticar, i vidi se i cuje po izjavama da zaista vjeruje u ekipu i pobjedu, a to ce sigurno u ovoj utakmici uspjeti prenijeti na igrace i ocekujem bas veliku borbu s obje strane, i moglo bi biti svega, ovisno na koju stranu se otvori utakmica, realno je da bude tvrda tekma, tek gol da padne, a ukoliko se rano otvori, jedna ekipa mogla bi dobiti drugu i sa 3 razlike jer krece se na sve il nista. No, svakako je realnija verzija s pocetka posta, tako da da, rovovska bitka pa sta bude, to se ocekuje.

I svakako mi vise vrijedi i iznenaduje kvota na Dinamo (iako zna se zasto je tolika) nego na Celtic, koji je kao favorit, a upravo je toliki favorit da je kvota preko 2,sto u ovom slucaju po meno dovoljno govori o vrijednosti jedinice.

Hvala. Lijepi pozdrav

Mislim da svaka rijec stoji i sad, i da nisam lupao kao otvoren prozor, nego cak dovoljno uspio iskljuciti navijacki zar u sebi, i dao realno videnje stvari.

Septicka jama - Celtic      0-0

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use