Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. jansavc

jansavc

• Olympiacos vs Virtus, Euroleague, jedinica, kvota 1,12 Bayern vs Leipzig, over 1,5 gol, kvota 1,12 (petak)  Inter vs Como, jedinica, kvota 1,25 (ponedeljak) Ukyona kvota 1,57 Ovo je vise osvetnicko, ili impulsivno kladjenje, pa ako neko sa ovog smesnog Foruma hoce da ide sa mnom, treba svakako da zna da impulsivno kladjenje nije najpametniji izbor. Prosle sedmice sam predlozio i odigrao ekstremni handicap na Olympiacos u gostima protiv Zvezde. U tom postu sam napisao da je Zvezda bila desetkovana pod kosem, da je igrala prakticno bez unutrasnje linije, dok je Okympiacos imao Vezenkova i Milutinova pod kosem. Isto tako sam napisao, sto se moze proveriti za sedam sekundi da je Zvezdina jedina sansa da ubrza igru i da pokusa sutevima da potopi Okympiacos nikako ne dozvoljavajuci da se igra poziciona kosarka. Isto tako sam napisao da kada bih ja vodio Olympiacos da bi to bila prava decja igra da se pobedi, jer bih ja uvek pre izabrao da igram sah sa Zvezdom u sred Beigrada, nego da igram brzu kosarku. Olympiacos je izabrao da pokusa da ih dobije sutem, i to bas najveci kamenjari u timu, Vildoza i Dorsey, a rezultat takvog razmisljanja jeste da je jedna od najboljih odbranbenih ekipa u Evropi primila 87 laganih poena i izgubila 14 razlike iako je protivnik igrao bez centara. Posto mi na Forumu imamo sjajan obicaj da proglasimo kolegu koji promasi analizu za prvu budalu Foruma, ja danas moram samome sebi da dokazem da analiza moze biti odlicna cak i ako ne prodje. Danas idem sa jedinicom, a ako treba da padnem, neka padnem, uvek cu moci da kazem da sam bio trostruki pobednik svete Poslednje Sanse i da sam jedini clan Foruma koji nikada nije krocio u drugoligasko blato. Beyern je ove sezone cak pet puta odigrao 0-1 gola na utakmici a meni je uspelo da sve te teske undere uhvatim u realnom kladjenju. Uhvatim u prenosnom znacenju, igrao sam overe 1,5 gol na utakmici, a uhvatio sam ih za qurac. Ti overi nisu dosli ne zato sto je Bayern igrao protiv Atletico Madrida vec nisu dosli u utakmicama sa Leverkusenom, Psg-om, St. Paulijem, Benficom i Aston Villom. Znaci, ovde nema sta da se analizira, vec Bayern ne bi smeo da odigra under 0-1 gola na utakmicama u narednih sto godina, da bih ja dosao na pozitivnu nulu kada je u pitanju kladjenje na sveti Bayern.  A ovu jedinicu na Inter protiv Coma ko ne odigra neka svima na Forumu objasni koji je razlog za to. Samo jos da kazem da ce Inter od 10.12. do 28.12. imati cak pet utakmica od kojih se ne zna koja je vaznija.  
    • Jedan od ljepsih mi i drazih pogodaka u PS. Lijepih 3-0 u 31.minuti. Gledam utakmicu i s nestrpljenjem iscekujem vikend derbi u Nizozemskoj pa nek izgori sve.
    • Scotland Division 3 Utorak 20:45h Elgin - Clyde  2+  @1.25  Mozzart
    • Evroliga nezahvalna ove sezone za prognoziranje. Samo  po  10- tak   evra pa dok  ne docekamo  pravi momenat.Za danas ovako:
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use