Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1/16 finala Guts-Leonardo kupa (9.12. do 15.12.2024.)

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka,10.12.2024.

Shakhtar-Bayern 

Hendikep 4:0; tip 1

Napokon počeo Sveti kup.

Valjalo bi proći bar prvo kolo.

Da bi pao ovaj prijedlog ,Bayern bi trebao  pobijediti u gostima 4 razlike što mi se ne čini baš realna opcija,pogotovo ako Kane ne bude igrao. Uglavnom,nadam se igrati u kupu i u veljači sljedeće godine,čemu se nadaju i svi ostali igrači obje lige,elitne i blatne. Kako naš administrator reče,Kup nisu osvajali top igrači što daje šansu i nama musavima iz drugoligaškog blata.

Screenshot_20241209_232340_Sporti.jpg

prije 7 sati, pena29 said:

Liga prvaka,10.12.2024.

Shakhtar-Bayern 

Hendikep 4:0; tip 1

Napokon počeo Sveti kup.

Valjalo bi proći bar prvo kolo.

Da bi pao ovaj prijedlog ,Bayern bi trebao  pobijediti u gostima 4 razlike što mi se ne čini baš realna opcija,pogotovo ako Kane ne bude igrao. Uglavnom,nadam se igrati u kupu i u veljači sljedeće godine,čemu se nadaju i svi ostali igrači obje lige,elitne i blatne. Kako naš administrator reče,Kup nisu osvajali top igrači što daje šansu i nama musavima iz drugoligaškog blata.

Screenshot_20241209_232340_Sporti.jpg

"... da bi pao ovaj prijedlog Bayern bi trebao pobijediti u gostima 4 razlike ..."

Bayern samo formalno igra u gostima. Utakmica se igra u Nemackoj, u Gelsenkirchenu, iz poznatih razloga. A ovo da Kup daje sansu i musavima iz drugoligaskog blata je potpuno tacno.

Istina,previdio sam to,iako znam da igraju na Veltins Areni.

No,s obzirom koliko Ukrajinaca ima u Rurskoj oblasti,kao i u cijeloj Njemačkoj ,bit će im itekako kao da su u gostima.

Taj grad nije slučajno odabran,"Rudari" su kao i Shakhtar i u dobrim su odnosima plus cijela Njemačka ,osim Bavarske,uvijek je protiv Bayerna.

Možda moj izbor nije ljepotica od prijedloga,ali bitno mi je proći.

Iako mislim da imam sigurniji par u regularnom kolu PŠ, necu se ponavljati ovdje. 

Ovdje cemo ovako:

Milan - Zvezda 1
1.30 - Hrvatska lutrija

srijeda 21:00

Milan bi si ovom pobjedom osigurao top 24 mjesta za prolazak u slijedecu fazu pa mislim da nece propustit priliku da to naprave prije ove zimske pauze.
A zvezda ako ponovi uspjeh iz prethodnog kola, onda sam i zaslužio past.

image.png.ed8eafbcbe899e6609fc9c233ffeaff4.png

Utorak / Liga Prvaka / Salzburg - PSG 2 (1,22) bet365

PSGu treba pobjeda i očekujem da će danas lagano slaviti nakon niza od tri utakmice bez pobjede. 

Screenshot 2024-12-10 at 08.11.15.png

Statistika susreta utakmice protiv Auxerrea prošli petak mislim da sve govori o tome koliko se PSG ispromašivao te koliko je golma Auxerrea "imao dan". Očekujem da vidimo više golova u mreži Salzburga te uvjerljivu pobjedu, međutim prijavljujem tip na pobjedu PSG-a kod bet365 kladionice gdje je oklada dobitna ako momčad na koju si se kladio u 1X2 tipu oklade povede sa dva razlike. 

Screenshot 2024-12-10 at 08.12.38.png

15.12. | FUDBAL | Milan - Genoa | Milan će pobijediti ili voditi na poluvremenu (1.23) Mozzart

Svaka utakmica Milana je da moraju dati maksimum i dobiti, s obzirom da kaskaju poprilično, pa tako i ova protiv Đenove. Đenova je svakako tim slabijeg kvaliteta od Milana i mislim da pobjeda domaćih ne bi trebalo da dođe u pitanje, naročito ako večeras obezbijede prolaz dalje u Ligi Šampiona. - bio bi to dodatni vjetar u leđa domaćoj ekipi.  

image.png.7574c44b1a8d22e10937bc2d852e1f04.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use