Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 7.12.2024. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Strpljivo i disciplinovano cekanje X-a, neresenog ishoda na utakmicama Rome, iskljucivo kroz single kladjenje, uz postepeno povecavanje novcane uplate, pa makar cekali do smrti.

Meni je samo zao sto, vi kolege sa Foruma, osim sto mislite da sam prva budala Foruma, potpuno podcenjujete moje nadprirodne sposobnosti da predvidjam buducnost. Danas biste barem mogli da ucinite toliki napor i udjete u Topic Dnevne Teme od cetvrtka, 15.02 2024 gde sam vam potpuno besplatno predstavio tadasnjeg novog trenera Rome, klupsku legendu Daniela De Rossija. U tom Topicu od 15.02.2024 sam kroz analizu za mec izmedju Feyenoorda i Rome predstavio odluku Rome da klupu poveri toj neznalici, predstavio ga kao osobu, upoznao vas sa njegovim privatnim zivotom i ujedno napisao jednu od meni najdrazih analiza na ovom smesnom Forumu. Ako biste zeleli da ponovo procitate ono remek-delo od analize, za to bi vam trebalo manje od sedam sekundi, a potpuno besplatno biste mogli da se i svojim ocima uverite u moj blistavi talenat da predvidjam buducnost.

U tom Topicu sam predvideo da Daniele De Rossi nece docekati Bozic 2024-te godine na klupi Rome, vec ce biti otpusten do tada. Kristalni talenat da predvidjam buducnost i velicina mog uma, nije samo u tome sto sam predvideo da ce biti otpusten, vec se genijalnost mog uma ogleda u trenutku kada sam to procenio.

Celnici Rome su 16.01.2024-te godine procenili da je pametno da velikog Mourinha zamene ovom neznalicom na klupi Rome. Za navijace Rome je to bila odluka kluba kao kada bi Novak Djokovic postao selektor teniske reprezentacije Srbije, Modric hrvatske fudbalske reprezentacije, Doncic slovenacke kosarkaske reprezentacije, a Edin Dzeko BiH fudbalske reprezentacije, sto je samo pitanje dana kada ce se desiti. Tako razmislja svaka polupismena rulja. U tom trenutku, u cetvrtak 15.02.2024 kada sam ja pisao onu istorijsku analizu i svojim kristalnim talentom da predvidjam buducnost procenio da De Rossi nece docekati Bozic 2024-te, Roma je imala tri uzastopne pobede, cak su dobili i Salernitanu u gostima, publika se potpuno vratila, vladala je istorijska euforija, igraci su igrali kao dopingovani, a Rome je delovala poput gradjana iz najboljih dana u Premier League. U tom trenutku, De Rossi je dosao kao privremeno resenje, dakle kao zamena velikog Mourinha, hocu da kazem da je preuzeo ekipu koju je neko drugi selektirao. Meni je samo zao sto se niko sa Foruma sada ne seca, niti moze da predpostavi kakva je tada vladala euforija u Romi. U fudbalskom smislu, Roma je jos gora sredina od Splita, iako se to cini da nije moguce. U tom trenutku, u Romi su svi bili zasiceni velikim Mourinhom, a posto svi seljaci na svetu pamte slabije od kokoske, svi su u Romi su zaboravili da je portugalac sa Romom osvojio Conference League, kakvo god to bilo takmicenje, i da je izgubio Finale Lige Evrope od Seville. Celnici Rome su velikog Mourinha smenili nakon poraza od Bologne, Juventusa. Lazia i Milana i to sve u gostima, a onda je na klupu seo De Rossi i pobedio Veronu, Al Shabab u prijateljskoj utakmici pa Salernitanu u gostima, pa su razneli Cagliari kod kuce sa 4:0 pa se tim pobedama u glavama rimskih seljaka stvorila slika kako De Rossi nije obican trener, vec je Papa Francesco uzivo. Pogotovo je ta utakmica sa Cagliarijem gde su pobedili sa 4:0 i igrali kao Psv prelomila u glavama rimskih budaletina da je izbor De Rossija dozivotno resenje za Romu. U Splitu bi rekli, sta ce nam ove portugalske neznalice "kada imamo svoju dicu", a u Romi su rekli da su nasli dozivotnog trenera za Romu. 

Meni se cini, da bi u tom trenutku, samo pravi, jedan jedini Leonardo, onaj prvi, Leonardo da Vinci, i onaj drugi, LeonardoDrugi, bili u stanju, ili imali hrabrosti, ili imali cojones da napisu da De Rossi nece docekati Bozic 2024-te na klupi Rome. Da ponovim, kome je to smesno, hajde vi idite u centar Beograda kada Djokovic bude postao selektor srpske reprezentacije u tenisu, i recite polupismenoj rulji da Novak nece docekati Bozic na klupi srpske reprezentacije jer nema pojma o tenisu, ili kada Edin Dzeko bude selektor BiH, idite u Zenicu ili Sarajevo pa recite da on nista ne zna o fudbalu.

Ja sam onu moju istorijsku analizu od 15.02.2024 zavrsio ovim recima:

"... danas je 15.02. do Bozica ima jos deset meseci, sto je sasvim dovoljno vreme da majmuni iz Rome shvate kakvu su neznalicu proglasili za trenera ..."

De Rossi je smenjen 18.09. dakle zavrsio je zapocetu sezonu u kojoj je zamenio velikog Mourinha, a u novoj sezoni sa rosterom koji je sam odabrao, pokazao koliko zna, i nakon samo cetiri utakmice (tri neresena ishoda, jedan poraz i nula pobeda) oteran je u tri pic*#*#ke materine, vec u devetom mesecu, sto se takodje vodi kao "do Bozica". 

Za ono sto je prvom, pravom i jedinom Leonardu Da Vinciju i onom drugom, meni, trebalo jedno pre podne, celnicima Rome je trebalo 30 utakmica da shvate, pa ako to nije talenat da se predvidja buducnost, ja onda stvarno ne znam sta je to talenat.

Roma je skandalozna sredina za rad i zivot, jedna od najgorih sredina na svetu, ako ne racunamo Split. Prakticno su u jednoj godini promenili cetiri trenera, Mourinha, De Rossija, Jurica, a tek ce smeniti i cetvrtog Ranieria. Ovu analizu pisem iz kreveta, u pidzami, a evo ovako, cak i iz pidzame, ja bih im nasao pravog trenera za njih za manje od sedam sekundi, i to potpuno besplatno, ali sta to vredi, kada je Roma najgore vodjen klub na svetu.

Roma je sa De Rossijem u ovoj sezoni imala tri remija, jedan poraz i nula pobeda. Sa Juricem su imali isto tri remija, pet poraza i cetiri pobede. Ranieri ima jedan remi i dva poraza. Znaci ko god da vodi Romu, ima vise neresenih ishoda i poraza nego pobeda. U ovom trenutku, Roma u ovoj sezoni, u svim takmicenjima ima cetiri pobede, sedam neresenih ishoda, i sedam poraza, gde je posebno bio bolan poraz od Fiorentine sa 1:5.

Ja stvarno ne znam ko moze da voli Romu ili Hajduk, ali ako neko uopste pomisli da gleda utakmice Rome, ko god da je trener, stvarno ne bi smeo da dozvoli svojoj deci da gledaju utakmice Rome. Deluje da nakon svake utakmice Rome, neko dete napusti skolicu fudbala. Inace, ako neko bude pratio Romu, a da ima lekarsko uverenje da je zdrav, samo da kazem da Roma na strani ima skor nula pobeda, sest neresenih ishoda i cetiri poraza.

Danas se ocekuje pobeda Rome nad onim krsem od tima Lecce, cim su kladionice Romu proglasile favoritom sa kvotom od 1,57 mada bih voleo da mi kladionice objasne na osnovu kojih kriterijuma je Roma favorit, osim sto je domacin. Ja mislim bas suprotno, a siguran sam i da bi se prvi, pravi i jedini Leonardo, slozio sa mnom, da je Romi bolje da igra samo na strani, a ne kod kuce, poznavajuci kakva je Roma sredina. Tako sam svojevremeno predlozio i Simoni Halep da uopste ne servira na svojim mecevima, jer bi imala bolje rezultate da uopste ne servira, vec da se igra samo sa servisom protivnica. Da je htela da me slusa, Simoni Halep bih preporucio i da se nikada ne udaje, ali sta to vredi, kada ona uopste nije u stanju da razume da ja mogu da vidim, ono sto niko drugi ne moze. Ja se uopste ne slazem sa kladionicama da je Roma danas favorit. Kada bih trebalo da procenim gde bi mogla da ode ovako teska utakmica, rekao bih da najvise sanse ima da dodje X, pa onda dvojka, pa tek onda jedinica. Problem za danasnje kladjenje je ovaj krs, Lecce

Lecce na strani ima jednu pobedu, jedan X, nereseni ishod i pet poraza. A pogledajte tek njihovu gol razliku na strani, majko moja jedan postignut gol iz sedam utakmica i gol razlika 1:8 gde su cak sest utakmica otisle u teske undere, cak pet utakmica je otislo u under 0-1 gola. Lecce je na 15 utakmica ove sezone i kod kuce i na strani postiglo tek sedam golova, a kao i Romu, i njih je Fiorentina potopila, Roma je primila pet komada, a Lecce sest.

Predlog za kladjenje

Moj prvi predlog za kladjenje na danasnjoj utakmici jeste da ovu utakmicu nikako ne gledate. Jedino ako nikada u zivotu niste uzivo prisustvali porodjaju, a zeleli biste, onda samo napred. Ali svakako izvedite decu iz sobe. Ja ocekujem prave porodjajne muke na danasnjem mecu, a prirodi jedno veliko hvala sto je sredila da muskarci ne moraju da se poradjaju. Kada bih morao nesto pametno da predlozim svim kolegama, to bi najpre uvek bili kartoni na utakmici, iako ni ne znam ko ce suditi mec.

Ja idem sa strpljivim i disciplinovanim cekanjem X-a, neresenog ishoda na utakmicama Rome, od odmah, pa do smrti, ako treba, uz postepeno povecavanje novcanog ishoda. Nijedna ekipa na svetu nije sve utakmice pobedjivala ili gubila, a osim toga i X je takodje znak za kladjenje, isto kao i jedinica ili dvojka. Roma ih ima vec sedam, a jos nismo ni na polovini Serie A, dok Lecce ima cetiri X-a, sto znaci da ove dve ekipe zajedno imaju jedanaest neresenih ishoda.

Ova utakmica mozda i nije bas najbolja da se ceka X, jer bi lako mogla da dodje i dvojka, ali od nekud mora da se pocne, a ko hoce sa mnom, moze, a i ne mora. Ne morate da se kladite sa mnom, ali onu moju istorijsku analizu od 15.02.2024 morate da procitate, jer cete imati veliku rupetinu u zivotu ako se svojim ocima ne uverite kako se predvidja buducnost.

Ko od kolega sa Foruma zeli da mu predvidim sta ce mu se u buducnosti dogoditi u ljubavnom zivotu treba da zna da svaki talenat kosta, a prava je steta sto sebi ne mogu da sredim ljubavni zivot.

prije 3 minute, furyshaa said:

Za neke "ranije" utakmice, predložio bih ovako nešto. Ukoliko želite sigurnije varijante, kao što ću i ja uzeti, onda X2 na City i Barcelonu kao i 1X na Leverkusen. 

Screenshot 2024-12-07 at 11.40.21.png

A ja cu da predlozim tiket sa pilicarskim kvotama, a to su vise od jednog gola Bayerna na utaknici po kvotici od 1,14 zatim gol Arsenala Fulhamu po 1,14 sto su moji predlozi, i jedinicu na Velez protiv Slobode po 1,18 sto je predlog kolege iz drugoligaskog blata.

Ukupna kvotica je 1,53

Crystal Palace - Manchester City – 2 i Haaland postiže gol (2,50) bet365

Nakon što su konačno prekinuli niz loših rezultata pobjedom protiv Nottingham Foresta na Etihadu, Manchester City danas gostuje u Londonu gdje će u 15. kolu Premier lige odmjeriti snage s Crystal Palaceom.

Građani su prošli kroz najgoru seriju rezultata u eri Pepa Guardiole, izgubivši šest od zadnjih sedam utakmica u svim natjecanjima. Kulminacija krize dogodila se porazom od Liverpoola 0:2 u velikom derbiju početkom prosinca. Ono što je posebno zabrinulo navijače je potpuna dominacija Liverpoola tijekom cijele utakmice. Ipak, ne treba podcijeniti Manchester City, koji je odlučan vratiti se u velikom stilu i ostati u utrci za vrh tablice.

S druge strane, Crystal Palace je ove sezone među najslabijim momčadima lige, ali su u posljednje tri utakmice uspjeli ostati neporaženi. U utorak su pokazali “znakove života” minimalnom pobjedom od 1-0 protiv Ipswich Towna golom Jean-Philippea Matete. No, ofenzivno su izrazito neučinkoviti, zabili su samo četiri gola u sedam domaćih utakmica ove sezone.

Crystal Palace suočava se s ozljedama ključnih igrača poput Chadi Riada, Adama Whartona i Matheusa France. Cheick Doucoure je spreman za početak nakon što je protiv Ipswicha zamijenjen na poluvremenu zbog žutog kartona. Daichi Kamada se vraća nakon što je odslužio suspenziju.

S druge strane, Manchester City također ima velikih problema s ozljedama. Nathan Ake je zadobio ozljedu tetive u pobjedi nad Nottingham Forestom, dok su Rodri, Oscar Bobb, Mateo Kovačić i John Stones već izvan stroja. Phil Foden neće biti spreman zbog bronhitisa, dok je Manuel Akanji pod upitnikom zbog problema koji su ga mučili posljednjih mjeseci.

Crystal Palace: Henderson; Chalobah, Lacroix, Guehi; Munoz, Doucoure, Lerma, Mitchell; Eze; Nketiah, Mateta

Manchester City: Ortega; Walker, Dias, Gvardiol, Lewis; De Bruyne, Gundogan, Grealish; Savinho, Haaland, Doku

Očekujem da će Manchester City u ovoj utakmici dominirati i osigurati pobjedu. Posebnu pozornost privlači Erling Haaland, koji unatoč nešto slabijoj formi i dalje vodi kao najbolji strijelac lige s 12 golova. Šansa da upravo on postigne pogodak je vrlo privlačna. Stoga preporučujem pobjedu Ciyja i pogodak Erlinga Haalanda po kvoti od 2.50 u bet365 kladionici.

Screenshot_74.jpg

(Koeficijenti 07.12. u 10:51 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Betis - Barcelona – 2 i 3+ (1,95) bet365

Katalonski div ulazi u ovu utakmicu u nadi da će prekinuti svoj niz bez poraza u gostima i nastaviti svoju borbu za vrh La Lige.

S druge strane, Real Betis je u lošoj formi, s četiri uzastopna kola bez pobjede u prvenstvu. Posljednja dva poraza, uključujući 0:2 od Real Sociedada, dodatno su im narušila samopouzdanje. Iako se Betis može osloniti na solidnu formu kod kuće, gdje imaju niz od pet utakmica bez poraza, pred njima je težak izazov protiv Barcelone.

Real Betis će imati na raspolaganju Pabla Fornalsa, koji se oporavio od ozljede mišića i mogao bi biti u početnoj postavi. Međutim, Betis će i dalje biti bez Johnnyja Cardosa, Nobela Mendyja, Hectora Bellerina, Marca Roce, Williama Carvalha i Isca. 

Barcelona također ulazi u susret s brojnim izostancima, uključujući Ansu Fatija, Andreasa Christensena, Marca Bernala, Marca-Andrea ter Stegena i Ronalda Arauja. Robert Lewandowski, koji je odmarao protiv Mallorce, vraća se u početnu postavu.

Betis: Silva; Sabaly, Bartra, Llorente, Perraud; Guirao, Altimira; Fornals, Lo Celso, Ezzalzouli; Roque

Barcelona: Pena; Kounde, Cubarsi, I Martinez, Balde; Pedri, Casado; Yamal, Olmo, Raphinha; Lewandowski

Iako Betis ima solidne rezultate kod kuće, Barcelona dolazi s jasnom prednošću u međusobnim susretima i ofenzivnoj učinkovitosti. Očekuje se pobjeda Barcelone, no njihova obrana mogla bi popustiti s obzirom na to da su primili barem jedan gol u posljednjih sedam susreta protiv Betisa. Stoga uz pobjedu Barcelone preporučujem opciju više od 2.5 gola po kvoti od 1.95 u bet365 kladionici.

Screenshot_75.jpg

(Koeficijenti 07.12. u 12:01 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 7 sati, misterija said:

@LeonardoDrugi nadam se da si Veleža i igrao čistog keca, a ne golove kako sam predložio u PŠ, obzirom da je meni preostalo samo vješanje 😄

Rutinski, s pola snage, baš šprdanje sa Slobodom a opet bilo par zicera, stativa,... helem meni minus, tebi nadam se plus i idemo dalje 💪

Hej @misterija

Moram ovo da ti ispricam. Uopste ne pratim BiH ligu, ali sam zbog vas kolega iz Poslednje Sanse poceo ne samo da pratim, vec ponekad cak i pogledam neku utakmicu. Juce sam procitao tvoju analizu, a posto najvise volim da igram protiv krseva od tima, a ti si Slobodu bas tako predstavio, plus veoma volim igru over 1,5 gol na utakmici, stvarno sam resio da odigram tvoj predlog u realnom kladjenju.

Posto mi se predlog veoma svideo, a nemam neograniceno poverenje u tebe, odlucio sam da kontaktiram jos jednog kolegu iz BiH da bih proverio tebe, a smirio sebe.

I on mi otprilike kaze ovako, da ce mec Velez vs Sloboda biti jedan od kljucnih meceva na njegovom tiketu, ali samo jedinica na mecu i to samo zbog toga sto nema poverenja u stanje terena, vreme, spremnost BiH igraca i uslova u BiH gde kako je napisao “… apsolutno nista nije na strani neke goleade …”

I ja u subotu poslepodne, odlucim da verujem njemu, a ne tebi, i odigram jedinicu, a ne over 1,5 gol na mecu, igru koju toliko volim. I jos jedinicu na Velez predlozim ovde na Forumu, zajedno sa golovima Bayerna i golom Arsenala. Pazi, sveti Bayern, Arsenal i Velez zajedno … majko moja. I na kraju se utakmica zavrsi rezultatom 1:0  …..  ccccccccc

Eto zasto volim svetu Poslednju Sansu.

Posteno, zato danas mozes isplatiti to svoje raspitivanje, a ja jedva prezivih 😂

Stavi sebi u kalendar da ista ova Sloboda za 7 dana docekuje Borca u zaostaloj utakmici jednog od jesenjih kola, odgodjenoj logicno zbog Borcevih potreba, pa obrati paznju na iste te faktore i ako bude iole fina kvota na 2 hvataj slobodno, ja bih keca jucer predlozio ali bio 1,18 , poslije je to nesto malo raslo cini mi se ali kasno za mene 😄

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Olympiacos vs Virtus, Euroleague, jedinica, kvota 1,12 Bayern vs Leipzig, over 1,5 gol, kvota 1,12 (petak)  Inter vs Como, jedinica, kvota 1,25 (ponedeljak) Ukyona kvota 1,57 Ovo je vise osvetnicko, ili impulsivno kladjenje, pa ako neko sa ovog smesnog Foruma hoce da ide sa mnom, treba svakako da zna da impulsivno kladjenje nije najpametniji izbor. Prosle sedmice sam predlozio i odigrao ekstremni handicap na Olympiacos u gostima protiv Zvezde. U tom postu sam napisao da je Zvezda bila desetkovana pod kosem, da je igrala prakticno bez unutrasnje linije, dok je Okympiacos imao Vezenkova i Milutinova pod kosem. Isto tako sam napisao, sto se moze proveriti za sedam sekundi da je Zvezdina jedina sansa da ubrza igru i da pokusa sutevima da potopi Okympiacos nikako ne dozvoljavajuci da se igra poziciona kosarka. Isto tako sam napisao da kada bih ja vodio Olympiacos da bi to bila prava decja igra da se pobedi, jer bih ja uvek pre izabrao da igram sah sa Zvezdom u sred Beigrada, nego da igram brzu kosarku. Olympiacos je izabrao da pokusa da ih dobije sutem, i to bas najveci kamenjari u timu, Vildoza i Dorsey, a rezultat takvog razmisljanja jeste da je jedna od najboljih odbranbenih ekipa u Evropi primila 87 laganih poena i izgubila 14 razlike iako je protivnik igrao bez centara. Posto mi na Forumu imamo sjajan obicaj da proglasimo kolegu koji promasi analizu za prvu budalu Foruma, ja danas moram samome sebi da dokazem da analiza moze biti odlicna cak i ako ne prodje. Danas idem sa jedinicom, a ako treba da padnem, neka padnem, uvek cu moci da kazem da sam bio trostruki pobednik svete Poslednje Sanse i da sam jedini clan Foruma koji nikada nije krocio u drugoligasko blato. Beyern je ove sezone cak pet puta odigrao 0-1 gola na utakmici a meni je uspelo da sve te teske undere uhvatim u realnom kladjenju. Uhvatim u prenosnom znacenju, igrao sam overe 1,5 gol na utakmici, a uhvatio sam ih za qurac. Ti overi nisu dosli ne zato sto je Bayern igrao protiv Atletico Madrida vec nisu dosli u utakmicama sa Leverkusenom, Psg-om, St. Paulijem, Benficom i Aston Villom. Znaci, ovde nema sta da se analizira, vec Bayern ne bi smeo da odigra under 0-1 gola na utakmicama u narednih sto godina, da bih ja dosao na pozitivnu nulu kada je u pitanju kladjenje na sveti Bayern.  A ovu jedinicu na Inter protiv Coma ko ne odigra neka svima na Forumu objasni koji je razlog za to. Samo jos da kazem da ce Inter od 10.12. do 28.12. imati cak pet utakmica od kojih se ne zna koja je vaznija.  
    • Jedan od ljepsih mi i drazih pogodaka u PS. Lijepih 3-0 u 31.minuti. Gledam utakmicu i s nestrpljenjem iscekujem vikend derbi u Nizozemskoj pa nek izgori sve.
    • Scotland Division 3 Utorak 20:45h Elgin - Clyde  2+  @1.25  Mozzart
    • Evroliga nezahvalna ove sezone za prognoziranje. Samo  po  10- tak   evra pa dok  ne docekamo  pravi momenat.Za danas ovako:
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use