Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 6.12.2024. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

prije 4 minute, mesrine said:

Hej @LeonardoDrugi, nakon prospavane noci daj reci koju pametnu o Partizanu i atmosferi sinoc kojoj sam se opet divio i na kojoj cestitam, a imam vise od 12g, jesam li lud ;) :D

Mene je jednom davno zaustavio neki prosjak na zeleznickoj stanici u zemlji koja nije moja i trazio je sitninu da kupi sebi alkohol.Nisam mu dao, a secam se da sam bio potpuno u qurcu tih dana, nesto u stilu ima li ovaj zivot uopste smisla. Mora da sam ocajno izgledao, kada se prosjak predomislio, otisao od mene na nekoliko minuta, i vratio se sa dve solje tople cokolade i seo pored mene. Secam se kao da je bilo danas, bila je neka hladnoca, neki vetar je duvao, bilo je negde oko 03.00 ujutro a ja sam bio na zeleznickoj stanici, a da nisam znao sta sam cekao. To je bilo negde u Alpima i secam se da smo sedeli na betonu, pili toplu cokoladu i cutali. Secam se samo da mi je rekao otprilike ovako:

”… ne brini se, u zivotu je sve moguce ako zelis to, jedino nije moguce da pomerimo ove planine …” i pokazao na Alpe.

Tog prosjaka nikada nisam zaboravio, a bas juce sam se njega setio gledajuci utakmicu. Mislim da bi juce igraci Partizana ipak pomerili i Alpe.

Beogradskim govnima zelim da se ugase, Srbiju ne mogu da smislim, plus sam juce vise forsirao Panathinaikos kroz handicape, plus ne volim zvuk trube, pa me nervira sto Obradovic voli i trubace i Srbiju, dakle juce je bio jedan od onih dana kada je bolje da nisam ni ustajao iz kreveta.

Pa ipak previse volim kosarku, a ono juce je pokazalo zasto je volim. Moracu po svaku cenu da sacuvam snimak jucerasnje utakmice. Ne bih mogao da se setim kada sam poslednji put gledao timsku odbranu neke evropske ekipe, kao sto je juce bila Partizanova. Plus angazovanost, zelja, pristup, motiv i pamet na jednom mestu. Casovi kosarke u dva sata. Tacno kako je rekao beskucnik, kada nesto zelis, i ako si spreman da izgines za to nesto, samo planine ne mozes pomeriti, a i to je pitanje. Priprema utakmice, pristup, pamet, publika, vodjenje tima, izbor resenja tokom utakmice … sve je bilo za trenerske knjige. A Panathinaikos … sklonite decu iz sobe.

Dva najveca detalja sa utakmice su mi iskljucenje Nunna kao posledica frustracije kako su odigrali timsku odbranu na njemu i reci Atamana nakon utakmice da su igraci Partizana pobedili jer su bili spremni na tucu dok smo “mi igrali kao veterani”.

Juce sam uzivao u kosarci, a dan mi se uvek pokvari, ne kada padnem na kladjenju, nego kada se u Srbiji nesto pozitivno desi.

A Zvezda je dobila Stuttgard, a Partizan prvaka Evrope. Sto je mnogo, mnogo je.

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use