Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda, 14.09.2011 (Listić dana)

_Ivan_j

Recommended Posts

Danas dobra i bogata ponuda, evo par analiza za pocetak.

Benfica - Man. United

Manchester je furiozno krenuo u novu sezonu s vrlo visokim pobjedama, i naravno uvjerljivim npr. protiv Arsenala cak 8-2.

Uz Barcelonu i Real najmocnija momcad lp-a i ove sezone ocekujem da ce dogurati jako daleko, mozda cak ponove proslogodisnji uspjeh ako ne i jos bolje. Svejedno da se osvrnemo na utakmicu ovaj sastav se ocekuje da ce istrcati sutra:

jt5lhd.jpg

Napad famozni Rooney i talentirani Chicarito, vezni red iako malo oslabljen poprilicno jak, slicno i za obranu.

Osim dvojice napadaca istaknuo bih Nani-a i Ashley Young-a kao izuzetne prijetnje Benfici. Posebno me se Young dojmio protiv arsenala sa 2 fantasticna pogotka i vrlo sigurnom igrom.

Kvota na United iznosi 1,90 u ss-a i mislim da se isplati odigrati, malo hrabriji bi mogli cak pokusati hendikep za 3,30.

Pozz i sretno nam bilo  ;)

Evo samo kratko od mene, s najavom i obecanjem, da za par dana otvaram ozbiljno sezonu, pa možete ocekivati i vecu moju aktivnost na forumu ;)

Nadam se da ce se onda i drugi malo aktivnije pridružiti  ;D

Bwin daje 1,80 da će Dinamo dobiti više žutih kartona od Reala. Iako Real nije poznat kao pretjerano fair play ekipa, s obzirom da bi Real trebao dominirati utakmicom vjerujem da neće napraviti previše faulova. Sa druge strane Dinamovi igraci ce muku muciti kako zaustaviti Ronalda i ostatak Reala, i vjerujem da će u nekim situacijama biti primorani preoštro startati... Također nije iskljuceno da i zbog prigovora ili neke gluposti bude i neki žuti karton na strani Dinama...IMO odlican koef.

SS daje kao marginu za kornere 11,5 što je prevelika margina. Online klad. imaju granicu 10,5 i koef. na manje je 1,75. Koef. na manje od 11,5 se na internet kladionicama krece oko 1,55-1,60, tako da je ovih 1,95 koje SS daje vrijedno rizika... Iako ocekujem dosta udaraca Reala na gol, ali granica je visoka...

Dakle, za 1,95 vrijedno je rizika manj od 11,5 kornera

Eto samo kratko danas... Pozzz svima  ;)

Litvanija- Makedonija -9.5 tip 2

Onaj koj se dosad kladio na Makedonija u svih utakmica je dobro zaradio, zato sto Makedonija u svih utakmica je bila autsajder, i vecinom je pobedila a one 2 koja nije sa Crna gora (izgubili u produzetci) i sa Rusija (izgubili u zadnje 2 sekunde kad su rusi postigli trojku, nakon sto im sudci poklonili 2.5 sekunda vreme za napad). Po svih foruma citam da je Makedonija ogroman autsajder, da ima 3 igraci samo i bla bla.. a taj autsajder je pobedio 6 puta zaredom na ovo prvenstvo i to ekipe koi znacu nesto u kosarci kao Hrvatska, Grcija rusi su dobili poklon i pobedili, Bosna i sl. Litvance jesu domacini, ali nisu pretereno kvaliteni kao pre 4-5 godina kad su u svoim redovima imali vise zvucnih imena nego sada..

Ne kazem da ce Makedonija da pobedi, nego ako izgubi to nece da bude sa 10 koseva razlika zato sto oni igraju najbolja odbrana na ovo prvenstvo i to im je glavna karakteistika. Ako se razigra Mc Celeb onda tesko da ce ga neko zaustaviti od bilo koja reprezentacija a kamo li od litvance.. sa svojih vlezova on ih samo puni licni pogresci i svi reprezentacija brzo ispunavaju bonis kad Mc Celeb igra kako on zna.. A tu je i pero Antci, Vlado Ilievski, i Stojanovski koji po meni su mnogo kvalitetni igraci..

Tako da kad Makedonija ulazi kao "autsajder" u svih utakmicama ona igra bolje nego kad je favorit..

Zato moj izborj ne Makedonija da ne zagubi sa 10 kosevi razlika

Sretno svima i NAPRED MAKEDONIJA

Jos koliko treba da vas ubedujem da se pravilno kladite..Ajmo na ZLATO Makedonija .. PICK WONN kod nas se to kaze TURI PARI ZEMI PARI

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use