Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 5.12.2024. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

prije 11 minute, zmajo said:

Jbga kolega, još sam u knockdownu od smiješnog virtusa i nisam palio forum uopće, onog Clyburna nikada ga nisam volio a sad još manje, koje smeće od igrača, imaš 7 sekundi do kraja i ti pališ tricu sa 10metara.....ja inače ne volim igrati ishode, samo strijelce, jučer me noukautirao walker za jebenu lovu iako je zabio 16 na poluvremenu i promašio bacanje za over....Al kako sam napisao i sam igram košarku, lopta je okrugla a sreća zajebana stvar....

Danas mozes probati opet sa Virtusom protiv Zvezde, barem kroz neki handicap. Promenili su trenera.

prije 25 minute, LeonardoDrugi said:

Danas mozes probati opet sa Virtusom protiv Zvezde, barem kroz neki handicap. Promenili su trenera.

Haha iskreno razmišljam o tome i kao nekom pozitivnom šoku u ekipi, al čisto sumnjam nakon utakmice protiv Albe da će više ikad na moj listić.

Jucerasnji dan sam , iako  sam samo  Partizana  u  postavci  pogresio, dobro prosao . Sve ostalo  sam pohvatao.  U live sam na Mozzart-u  uzeo lepe pare , posle duzeg vremena. Zahvaljuci  Spancima.  Pobedi  Barcelone i  porazu  Reala.

Mislim  da Zvezda veceras dobija!!!

Paris  bi  mozda trebalo izbeci .Ako  nastave ovako  dobice mec a ako  Grke krene bice -20 za Grke.

image.png.a101a33397a27522fb01fd6fedb40aa1.png

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use