Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 5.12.2024. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Četvrtak1.jpg1.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 1.12. u 20:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Partizan vs Panathinaikos, Euroleague, najava utakmice

Ja cu umreti ako danas ne najavim ovu utakmicu, pa me pustite jos samo danas da napisem post na sto stranica teksta. Pozivam svih preko 14.000 registrovanih kolega da se klade na danasnji mec, jednostavno mora danas da se kladi. Neka svako odluci za sebe sta ce odigrati, samo se kladite ne danasnji mec, molim vas, iskoristite ovaj moj entuzijazam za danasnju utakmicu. Kvote su fenomenalne, jedinica na domacina je 1,87 dok je dvojka na prvaka Evrope 1,95 a veliki William Hill je ponudio sve otvoreno 1,91 - 1,91 a kao sto znate u kosarci nema X-a neresenog ishoda, pa prakticno kao da igrate rulet, treba samo da postavite svoj novac na crveno ili crno, odnosno par ili nepar. 

Ovoliki moj entuzijazam dolazi nakon sto sam svojim ocima odgledao konferenciju za stampu Andrea Trinchierija, trenera Zalgirisa, a odmah nakon utakmice u Beogradu izmedju Partizana i Zalgirisa. Proslo je vec dva dana nakon te konferencije za stampu, a ja jos uvek ne mogu da dodjem sebi sta sam tamo cuo. Danas ce zapravo analizu za danasnji mec izmedju Partizana i Panathinaikosa da vam napise Trinchieri, a ja cu samo da mu ispravljam gramaticke greske. Ono sto je sve on izgovorio na toj istorijskoj konferenciji za stampu, je najbolja analiza za kladjenje na utakmicama Euroleague.

Najpre da kazem nekoliko uopstenih recenica, da biste mogli da razumete kontekst o cemu govori Trinchieri. 

Samo je pitanje dana kada ce Euroleague postati evropska divizija Nba i sve ide u tom pravcu. Utakmice se igraju na svaka dva-tri dana, ekipe su vise po aerodromima nego na treningu, svaka ekipa ima sve vise i vise crnaca, dok su ekipe sve vise i vise ujednacene. Osim toga, a ono sto je i najgore po kladjenje, nema ispadanja, Alba moze imati sto poraza u sezoni, uvek ce igrati Euroleague, posto celnike Euroleague interesuje kao i sve zdrave ljude samo profit, pa je zato samo pitanje kada ce Euroleague igrati cak i arapi, iako tamo ne znaju ni sa koliko lopti se igra ova prelepa igra. Euroleague se, bas kao i Nba sve vise okrece zabavi, cirkusu i zaradi, pa su od amera preuzeli i nekoliko idiotskih stvari, i tu zaista moram da stanem na stranu trenera. Euroleague ima idiotsku stvar da treneri imaju obavezu da daju izjavu pre meca, zatim u poluvremenu, pa nakon utakmice na konferenciji za stampu moraju da odgovaraju na pitanja svakakvih budaletina, i na kraju, u svakom minutu odmora tokom utakmice, mikrofoni su ukljuceni da bi rulja mogla da slusa sta treneri govore svojim igracima. To je zaista pedersko pravilo Euroleague, koje nema smisla, tu moram da stanem na stranu trenera, iako su placeni i zive kao faraoni. Vi mozete da kazete trenerima ok, ako vam se ne svidjaju obaveze koje imate, a placeni ste po dva miliona godisnje za to sto radite, mozete slobodno da napustite trenerski posao, i idite na selo da kopate ili orete zemlju. Ali to, da u uslovima stresa i pritiska, kada ti posao zavisi od pet polupismenih crnaca, a publika ti yebe sve po spisku dok ti gubis utakmicu, i pritom ti guraju mikrofon da bi gledaoci u sobi imali prilike da cuju sta govoris polupismenim debilima, to stvarno nema nigde. To je kao kada biste vi odigrali da Bayern daje gol Leverkusenu u sred Munchena istovremeno sa overom 1,5 gol na utakmici, a trenutni rezultat pet minuta pre kraja je 0:1 a neko vam gura mikrofon iznad glave da cuje sta govorite, ili da nakon zavrsetka utakmice treba da date izjavu zasto ste tako glupo odigrali da ce Bayern dati gol kada je utakmica zavrsila 0:1

Zeljko Obradovic vs Andrea Trinchieri

Kada Zeljko Obradovic izgubi utakmicu, on na konferenciju za stampu dodje nadrkan, nervozan, ljubicast u licu, bez ikakvog strpljenja i takta. Svako pitanje mu smeta, odmah postane nervozan i potpuno se izgubi, iako mu pitanja postavljaju svakakve budale. Kada na to dodate, da je u Srbiji zabranjena svakakva kritika, da su ljudi spremni na svakakva ponizenja za samo 20 eura, ili da niko ne sme nista da kaze, jer je uvek isplativije i udobnije da gledate svoja posla, onda nikoga ne treba da cudi sto su konferencije za stampu Zeljka Obradovica pravo mucenje, prava tortura i za gledanje i za slusanje. On je uvek bio takav, ali starenjem to sve ide gore i gore, u njemu ima sve manje i manje takta i strpljenja, a sve vise napetosti i agresije.

Trinchieri ima 56 godina a Zeljko Obradovic 65 sto nije velika razlika ako jedan ima 20 godina a drugi 29 ali je velika razlika kada se jedan priblizava sezdestoj godini, a drugi sedamdesetoj. Na konferenciji za stampu nakon utakmice koju je Zalgiris izgubio, Trinchieri je dosao opusten, miran, duhovit, zanimljiv, dosao je najpre kao ceovek, a ne kao trenercina i u sred Srbije odrzao skolski cas gospodskih manira, pokazao kako je lepo videti najpre coveka, a onda trenera, pokazao koliko je lepo biti jednostavan, zanimljiv, pametan, i pre svega gospodin. U sred Beograda je dosao kao slobodan covek, koji moze da kaze sta hoce, bila je to nekonvencionalna, istorijska konferencija za stampu, pravi skolski cas Zeljku Obradovicu.

Iskoristicu sve ono sto je ovaj harizmaticni genije izgovorio, pa ce vam on napisati danasnju analizu.

Uopsteno o kladjenju na utakmicama Euroleague:

"... ja mislim da je prva i najvaznija stvar, da u Euroleague ne postoji tim koji "ubija" tabelu, koji je izrazito nadmocan, kao sto su nekada tabelu "ubijali" Real Madrid ili Olympiacos. Kada vidite da najbolji timovi gube na strani i kod kuce, imate ovakav haos. (Real Madrid izgubi od Asvela, a Virtus u sred Bologne od Albe). Svaki dan se to menja. Mi (Zalgiris) igramo utakmice na svaka dva dana, uopste ne treniramo, dobili smo pet utakmica zaredom, pa smo izgubili dve zaredom, tako ce biti do kraja sezone. Nema "ajkule" od tima koja sve pobedi zato se svasta moze desiti, ekipe su sve bolje, kvalitet je jos bolji, i jos se teze igra i svaka utakmica se igra do smrti, svaka lopta je vazna, toga nikada nije bilo u Euroleague ..."

Ovim recima je Trinchieri hteo svima nama, kockarima, da kaze da Euroleague uopste nije isplativa za kladjenje, i da je uvek bolje okrenuti se kladjenju ka ligama kao sto su holandska i skotska liga u fudbalu, ili srpsko lopovsko prvenstvo, gde mozete pasti jednom u sezoni, igrajuci na favorite ili srpsko zlo. Ja bih ovde dodao, uplatite samo jos danas nesto na utakmici Partizan vs Panathinaikos, a onda svakako poslusajte Trinchierija. 

O domacem terenu Partizana, igranju u Beogradu (nakon sto ga je publika pozdravila)

"... nemam vise reci. Pre nego sto sam trener, ipak sam covek. Ovakav docek ide pravo u srce. Ako jos nesto kazem, samo cu se ponavljati, a najdosadniji ljudi su oni koji se ponavljaju (ovo kao da je meni rekao, kao da je mislio na mene, majku mu yebem poluitalijansku). Ako pocnem opet da se ponavljam, svi ovde u sali cemo pasti u nesvest. Kada igrate u Beogradu pred ovakvom publikom, morate biti gotovo savrseni, ne smete dozvoliti emocijama da vas preovladaju kada vam ne ide kako treba. Kada igrate protiv ovakvog tima, pred ovakvom publikom i protiv ovakvog trenera, morate da igrate mnogo bolje, prakticno savrseno, morate biti mirni i pametni, ne smete dozvoliti da vam emocije udju u krv. Najveci problem je objasniti igracima (crncima, ovo sam ja dodao) da moraju igrati hladno u glavi, a to je najteze, da izdrzite ovaj pritisak izvana. Partizan je dobio derby sa Zvezdom ne zato sto ima bolji tim, vec zato sto je imao hladnu glavu...

Za kolege sa Foruma koji imaju manje od dvanaest godina, Trinchieri je hteo ovim da kaze da nije Partizan najbolji roster u istoriji kosarke, vec da sve zavisi od gosta koji dodje da igra u Beograd, koliko je spreman u glavi, koliko ima u sebi cojonesa, a pre svega koliko su polupismene crncuge spremne da se pobiju sa domacinima koji nemaju kvaliteta, ali se bacaju na glavu

Na zalost, jos nisam ni poceo sa analizom, a vec moram da je prekinem, idem na dorucak, vrti mi se u glavi od gladi. Nastavice se.

Nastavak analize (drugi deo)

Trinchieri o kladjenju na crnce. (Zalgiris je doveo novog igraca Walkera, direktno iz Nba, igraca koji nikada nije ni cuo za Evropu, a kamoli igrao evropsku kosarku. Na utakmici protiv Partizana je odrzao cas kosarke, ubacio laganih 26 poena, sutirao trojke pet od sest, a pola igraca Partizana se izmenjala na njemu, i nijednom nisu mogli da ga odbrane, I ne samo to, kada su ga jahala dvojica, on je ubacio preko dvojice, kada su ga jahala trojica igraca, ubacio je trojku i preko trojice, i pri tome se jos zabavljao. A evo sta kaze Trinchieri za crnce:

"... ighrao je fantasticnu individualnu utakmicu, ali mu puno timskih stvari jos nije jasno. Nikada nije igrao u Evropi, nikada nije igrao u ovakvoj atmosferi i zato se izgubio na drugim stvarima, iako je odigrao odlicno. Imamo jos puno posla sa njim, kako da nauci da ekipa ima koristi od njega ...

Partizan u kosarci i Bayern u fudbalu nikada u svojoj istoriji nisu imali u svojim rosterima ovoliko crnaca, a to mora da ima svoju cenu. Pa zato Bayern nije u stanju da dobije u sezoni dva puta Leverkusena, Eintrachta, Dortmunda, Barcellonu ili Aston Villu, a Partizan kod kuce nije u stanju da dobije cak ni Virtus i Armani. Na utakmici protiv Zalgirisa, Obradovic je vise od trideset minuta igrao sa pet crnaca u petorci a najvecu minutazu su imali dva Jonesa, Ntkilina, Brown, Washington, Bonga i Davies dok su Marinkovic i Koprivica usli samo da Obradovica ne bude sramota da u sred Beograda igra bez belaca, a kamoli srpskih igraca. Hocu da kazem, ako je vas izbor u kladjenju da verujete da su crnci ljudi, onda nema plakanja kada padnete na crncima.

Evo, Trinchieri vam je upravo napisao analizu za danasnju utakmicu izmedju Partizana i Panathinaikosa. Imate dve kvote od po 1,90, u kosarci nema neresenog ishoda, Trinchieri i ja smo vam napisali analizu, pa izvolite. Ono sto ja moram da ponovim, to je da morate da se kladite na ovaj mec, ili cete umreti. Ako ne pratite kosarku, uvek mozete da lupite, i sta vam prvo padne na pamet odigrate, bez ikakvog razmisljanja. Teorija kaze da ko nema srece u kocki, sigurno ima u ljubavi, pa ako promasite u kladjenju ... verovatno cete imati srece u ljubavi.

Sve cu uciniti da dodatno pomognem u pravilnom izboru za vecerasnje kladjenje, pa cu napisati sta zaista mislim, a to je na ovom smesnom Forumu i najvaznije. Ako vam je uopste vazno sta mislim, treba da znate i da sam mislio da je nemoguce da Bayern nije u stanju da ugura gol ekipi poput Leverkusena, a jos vise sam mislio da je nemoguce da se utakmica ovakvih timova zavrsi sa jednim golom, pa i to uzmite u obzir. Ako bismo gledali cisto rostere, i pod uslovom da se igra na papiru, a ne na parketu, mislim da je razlika izmedju Panathinaikosa i Partizana poput razlike izmedju Empolija i Liverpoola. Iako mislim da Real Madrid ima bolji roster od Panathinaikosa, ali sta im to vredi, kada su procenili da je Hezonja zdrava osoba, rekao bih da je Panathinaikos za tri nivoa jaca od Partizana i to na svim pozicijama. I to ne jaci za tri nivoa, nego je roster Partizana smesan u odnosu na Panathinaikosov. Ali, i Empoli je za tri klase slabiji od Fiorentine, pa ih je juce u sred Firence izbacio iz italijanskog kupa. Cak mislim i da Panathinaikos igra sa svojom drugom petorkom, a protiv najbolje petorke Partizana, a da se igra u zivot, da bi ih dobili dvadesetak laganih poena razlike. Pa ipak, kladionice su ovaj mec procenili potpuno otvorenim, jer se ne igra u zivot, i ne igra se na papiru, vec na parketu. A dodao bih, i sa polupismenim crncima. Ako Sloukas na pocne utakmicu, mislim da bi odmah od prve minute na terenu mogli da vidimo deset crnaca, bez ijednog grckog, a o srpskim igracima da i ne govorimo.

Partizan ima tri puta slabiji roster, ali i publiku koja ih gura, plus doktora kosarke na klupi. Panathinaikos ima suvi kvalitet, ali sto kaze Trinchieri, danas mozes da vezes pet pobeda, a vec sutra da izgubis deset vezanih utakmica. Sada bolje da ne pominjem onaj horor kada je Zvezda pobedila Fenerbahce u sred Istanbula, a juce protiv Armanija izgledala kao Dinamo protiv Bayerna. Kvote su takve kakve su, jer niko ziv ne zna sta ce veceras biti, kako ce se crnci prilagoditi pritisku, koji detalji ce odluciti, kakve trenerske minijature ce se desiti. Treba samo da procenite da li cete podrzati domacina koji igra na najboljem domacem terenu u Evropi i na taj nacin ima sanse da prikrije supljinu rostera, ili cete podrzati suvi kvalitet, verujuci ako si dobar, onda si bolji, pa makar bio i crnac. A kada bismo znali da ce samo kvalitet odlucivati na utakmici, onda bih ja ovaj mec kvotirao sa 5,00 i 1,14

Obradovic vs Ataman

Ko je gledao utakmicu izmedju Panathinaikosa i Maccabija u sred Atine mogao je mnogo toga da vidi, a posebno da se uveri zasto su kvote veceras 1,90 - 1,90. Panathinaikos je u mec sa Maccabijem usao bas kako se i ocekuje kada skupite polupismene crnce na jednom mestu i od njih ocekujete da budu skladna celina. Igrali su ceo mec kao qurci, mlako, nezainteresovano, misleci da ce pobeda doci sama od sebe, dok je Maccabi igrao posteno i vodio gotovo tri cetvrtine, iako je pravi krs od tima. A onda se u poslednjoj cetvrtini sve zakuvalo, igralo se sto kaze Trinchieri na smrt, pa se uvukla nervoza, i prakticno je Panathinaikos bio medju konopcima, nedostajalo je samo da Maccabi "ubije" utakmicu. U tim trenucima je crnac Kendrick Nunn poceo da igra svoju privatnu kosarku, misleci da je bas on taj koji treba da spasava grke. I onda je poceo da srlja, gresi, uspevalo mu je da napravi faul u napadu, pa da istovremeno dobije tehnicku gresku, pa ovo pa ono ... pocelo je pravo rusenje Panathinaikosa samo nekoliko minuta pred kraj. Da je tada na klupi grka sedeo Zeljko Obradovic, on bi tu utakmicu lagano izgubio dvadesetak razlike. Prvo bi Nunna oterao u tri pic*#*#ke materine, pa bi ga oterao na klupu i zakucao ekserima, a sutradan bi ga verovatno oterao i iz kluba. Ataman ga je mirno pustio da igra, uopste nije obracao paznju na njega, yebao je sve po spisku svim ostalim igracima, podigao publiku na noge, napravio pritisak na sudije ... i na kraju pobedio na jaja, tako sto je gotovo sve poene do kraja utakmice postigao upravo Nunn.

Obradovic je  trener starog kova koji stari kao i svi, a to nije promena na bolje vec na gore. On nikada nece popustiti od svojih principa, i ne postoji igrac na svetu kome ce se on prilagoditi, vec ce uvek biti obrnuto, pa makar gubili do kraja zivota. Partizan je kod kuce izgubio vec cetiri utakmice, a da jos nije igrao sa ekipama kvaliteta Panathinaikosa, mozda je Olympiakos takav tim, ali su u Beograd dosli bez Vezenkova. Tacno je da su se malo digli, ali nezaboravite reci doktora Trinchierija " ... svaki rezultat ima puno parametara, neki put su pobede lazne, kao i porazi, i veoma lako mogu da vam predstave laznu sliku tima..."

Sa druge strane imate Atamana, da ne znam odakle je, uvek bih rekao, ovaj moze biti samo turcin i nista drugo. Nesto malo zna o kosarci, ali je zato rodjen da bude trener u ovim, novim vremenima. Namazan, bahat kada treba, prava mala maca kada treba, ume sa igracima nove generacije, ovi danasnji igraci bas takve trenere vole. Ataman iako deset puta manje zna o kosarci od Obradovica, u Nba bi bio deset puta bolji trener od njega. Ataman ako veceras bude hteo, on ce se skinuti u kosulju i otici medju beogradsku publiku da se pobije sam protiv 20.000 a igraci bas takve trenere vole. Igraci Atamana vole i zato sto je on uvek spreman da se ne trenira cetiri vezana dana, ako igraci to zele, ali je isto tako spreman da sa bilo kojim igracem ode u park i da se potuku 1:1 ako neko misli da postoji neki problem u treneru.

I evo nas na kraju posta, iako me entuzijazam vuce da napisem i treci deo. Morate veceras da se kladite, a ako vas kladjenje na vecerasnji mec ne vuce, citajte poeziju. Imate jednu domacinsku ekipu i nikakav kvalitet sa jedne strane i prvaka Evrope za koji ni oni sami ne znaju kako ce veceras odigrati, sa druge strane. Imate kvote od 1,90 na bilo koga da odigrate, a nemate nereseni ishod. Imate na jednoj strani doktora kosarke koji ce u dvoranu doci iz kafane i koji ima strucni stab od deset ljudi koji rade za njega kao sto su robovi radili za faraona, dok sa druge strane imate trenera koji je rodjen da vodi petnaest crnaca na jednom mestu, i koji uziva u ovakvim utakmicama.

Da ne bude da samo teoretisem. Ja idem sa oba ekstremna handicapa, kao i uvek, kod velikog bet365 i nema nazad. Kladionici bet365 najpre hvala sto postoji i sto u ponudi uopste nudi ekstremne klizne handicape, iako ne mora. Ja mislim, ili barem procenjujem da nijedna ekipa nije u stanju da potopi Partizan u Beogradu, a jos vise mislim ili procenjujem da je Partizan u stanju da potopi prvaka Evrope, pa makar i kod kuce. Ali sam svasta toga mislio i za utakmicu Bayern vs Leverkusen Dakle, pocev od najekstremnijih handikapa na Partizan pocev od +14,5 na domacina po kvotici od 1,10 pa na gore, pa sve do plus 15,5 na grke po kvotici od 1,10 pa opet na gore.

A vama, kolegama sa Foruma da porucim, samo napred, odigrajte sta vam razum ili srce, ili i jedno i drugo kazu, samo se kladite, molim vas. Imate 50% - 50% sansi. Samo napred, ili domacinska ekipa ili suvi kvalitet.

Sretno svima

Pozdrav svima, zelim da se zahvalim i kazem da je ipak dobro za mene (a za neke nije dobro) sto sam odlucio i prepisao tip od kolege @nutrija , hvala jos jednom kolega, zelim ti svako dobro i puno prolaznih tipova do kraja sezone, nadam se, da se na godinu vidimo u drustvu najboljih, a neke kolege (prepoznat ce se oni sami)  bi trebale uzeti metlu u ruke pa  "pomesti" prvo ispred svojih vrata te im savjetujem neka vode brigu o sebi jer kako vidim ne stoje bas najbolje na tebelama kako prve tako i druge lige.:)

prije sat vremena, Fitoz said:

Pozdrav svima, zelim da se zahvalim i kazem da je ipak dobro za mene (a za neke nije dobro) sto sam odlucio i prepisao tip od kolege @nutrija , hvala jos jednom kolega, zelim ti svako dobro i puno prolaznih tipova do kraja sezone, nadam se, da se na godinu vidimo u drustvu najboljih, a neke kolege (prepoznat ce se oni sami)  bi trebale uzeti metlu u ruke pa  "pomesti" prvo ispred svojih vrata te im savjetujem neka vode brigu o sebi jer kako vidim ne stoje bas najbolje na tebelama kako prve tako i druge lige.:)

Sve je u redu kolega, pomescemo ispred svojih vrata, i vodicemo brigu o sebi posto ne stojimo najbolje na tabelama. Od tebe samo trazimo da se na kraju sezone setis ovog kola kada si postavio predlog na osnovu onoga koliko znas o kockanju, a to je bila jedinica na Virtus protiv Albe. Mi, tvoje kolege sa Foruma, ne bi voleli da na kraju sezone kazes da si igrao na svoje znanje, jer onih jucerasnjih 3:0 na nemcima nije bilo ni od tvog znanja, vec je bilo cisto prepisivanje.

Da sada ne ulazimo u to otkud ti uopste u prvoj ligi, tek to bi nas daleko odvelo, kada vec pricamo o metlama.

prije 17 minute, LeonardoDrugi said:

Sve je u redu kolega, pomescemo ispred svojih vrata, i vodicemo brigu o sebi posto ne stojimo najbolje na tabelama. Od tebe samo trazimo da se na kraju sezone setis ovog kola kada si postavio predlog na osnovu onoga koliko znas o kockanju, a to je bila jedinica na Virtus protiv Albe. Mi, tvoje kolege sa Foruma, ne bi voleli da na kraju sezone kazes da si igrao na svoje znanje, jer onih jucerasnjih 3:0 na nemcima nije bilo ni od tvog znanja, vec je bilo cisto prepisivanje.

Da sada ne ulazimo u to otkud ti uopste u prvoj ligi, tek to bi nas daleko odvelo, kada vec pricamo o metlama.

Ah, cuj, pa ucio sam od najboljih, da te podsjetim cesto si i sam prepisivao od pomenutog kolege, a jos uvijek si iza mene na tabeli kao i prosle sezone..;) pazi se kolege "najbrzeg prsta"  @Joker93 i ostalih kolega pushu ti za vratom da te gurnu na samo dno..

prije sat vremena, noja57 said:

Ja sam juce postavio i za danas. No  Zvezda   je pokvarila  pa cemo  danas na popravni.

Kad ne bih  igrao hendikepe igrao bih  ovako , ali po ulogu se vidi koliko  verujem u  to :

image.png.eb819e0c75bf9cccd195da19451c0627.png

Znaci kolega kada bi trebao da se odlucis na single kladjenje, na mecu izmedju Partizana i prvaka Evrooe, uvek bi pre podrzao goste, zar ne?

prije 3 sati, LeonardoDrugi said:

A mogli bi i ljubitelji kosarke sa ovog smesnog Foruma da nesto doprinesu temi i budu korisni.

Hej kolege

@zmajo @tome1993 @fic @noja57 @Fitoz i svi ostali koji vole kosarku

koga biste vi podrzali u vecerasnjoj utakmici, domacinsku ekipu koja je slabija ili prvaka Evrope, koji igra u gostima?

Nakon ovoliko truda koji si ulozio u pisanje ove analize, pokazao bi ne postovanje prema tebi i tvom izdvojenom vremenu a da ne kazem svoje misljenje o ovoj utakmici jer si me pozvao na to. Odmah da kazem da je ova utakmica za mene NoBet iz vise razloga. Kada bi morao da igram po zivot onda bi birao okladu na Pao, jer su kao sto si rekao prvaci evrope, koji su nadigrali veliki Real u finalu, sam kazes da po tebi Real ima bolji roster od Panate koji se nije mnogo promjenio od prosle godine. Cini mi se da se Partizan jos trazi u igri pa pokazuju nesigurnost, tako je bilo i protiv Zalgirisa, Zalgiris je prilazio i na -3 u posljednjoj cetvrtini i da nije bilo ne rezonskih suteva  Dunstona, Ulanovasa, ko zna kako bi se ta utakmica zavrsila. Isti taj Zalgiris je prije 15 dana u Kaunasu odrzao cas kosarke Panathinaikosu gdje je imao +18 u jednom momentu. Dalje, zasto Pao, pa jednostvno imaju bolji i uigraniji roster od Partizana, po meni su na svakoj poziciji kvalitetniji, imaju jako temperamentnog trenera koji ih vodi, kojeg si opisao da bi usao na tribine i pobio se sa publikom, Pao nece podleci pred Beogradskom publikom jer i sami imaju fanaticne navijace i navikli su na takvu atmosferu. Svakako da je najbolja opcija kladjenje na ekstremno klizne hendikepe na Partizan (+14,5) ali i na Pao (+15,5) i vezanje sa utakmicama od weekenda i narednog kola lige prvaka, uvjeren sam da ta oklada prolazi 90% jer niti jedna ekipa nece biti "razbijena". 

PAO- prvak europe, uigraniji roster, kvalitetniji na svakoj poziciji.. eto to je oklada po zivot kada bi morao birati u ovom trenutku. 

Pozdrav i sretno svima sta god odigrali.

prije 3 sati, LeonardoDrugi said:

A mogli bi i ljubitelji kosarke sa ovog smesnog Foruma da nesto doprinesu temi i budu korisni.

Hej kolege

@zmajo @tome1993 @fic @noja57 @Fitoz i svi ostali koji vole kosarku

koga biste vi podrzali u vecerasnjoj utakmici, domacinsku ekipu koja je slabija ili prvaka Evrope, koji igra u gostima?

Hej @LeonardoDrugi

slazem se sa vecinom napisanog u analizi i sve stoji. Moje osobno misljenje je da je ovdje Panathinaikos favorit i da ce dobit ovu utakmicu ali sam se i sam ogradio igrajuci hendikep. Pratim Euroligu i ne mogu se otet dojmu da Partizan jednostavno nema kvalitetu i sjelo im je ovo sto igraj u Beogradu mjesec dana ali cim budu napustili Beograd nece prikazivat ni priblizne igre kao u svojoj dvorani. Jednostavno Panathinaikos je tri puta kvalitetniji doslovno na svakoj poziciji i da se igra za neki prolaz, ili play-of nebi imao dileme da ovo Panathinaikos dobija dvocifreno.

Poznato je da Atamanove ekipe igraju najbolje kad je najpotrebnije a to nije jos slucaj, oni ce bit najbolji  od treceg mjeseca pa na dalje pod uvjetom da ih ozljede zaobidu. Na njihovim utakmicama se vide da ne igraju sa 100% ali igraju koliko im treba da nizu dovoljno dobre rezultate.

Rizik da Partizan ovo dobije je naravno kao i uvijek u motivaciji, ukoliko Panathinaikos izade motiviran onda ne vidim kako ovo Partizan moze dobit. Obzirom da Ataman potencira usporedbe sa Zeljkom nadam se da ce prije svega ovaj susret njega motivirat i da ce on tu motivaciju uspjet prenjet na igrace u dovoljnoj mjeri za pobjedu veceras, ako to uspije nema sumnje da je Panathinaikos ogroman favorit.

U svakom slucaju smatram da je hvatanje ekstermnih hendikepa jako dobra oklada veceras a za one sa vecim apetitima bi preporucio i -3.5 ma Panathinaikos po 2.5 kvoti kod Bet35. 

Sretno svima i sportski pozdrav! 

Zivela sveta Poslednja Sansa, ziveo onaj ko je kreirao, zivela kladionicarska zajednica, ziveli kockari, najzdraviji ljudi na planeti. Zivela kosarka, najlepsa sportska igra na svetu. Ziveo Balkan, najbolje mesto za zivot na svetu. Hvala svin kolegama koji su izdvojili svije vreme da odgovore, cekamo i ostale ljubitelje kosarke. Za sada imamo 3:0 za grke, takoreci zicer zivota po kvoti od 1,90.

Hvala kolegama, cekamo i ostale. Lepo je videti da ima kolega na Forumu koji razumeju kosarku. Bio sam ubedjen da samo ja sve znam, pa onda ide prazno, a tek potom ostale kolege.

Po meni je Partizan slabiji od proslogodisnjeg "Partizana " a da ne uporedim  sa onim  timom od pre dve godne kada zbog gluposti Lesora i Pantera nisu otisli  na F4. Ipak ove sezone je veoma tesko  pogoditi tri , cetiri utakmice i  sa hendikepom. Mislim  da je Barsa sigurna u "Pionir"u  i  imam osecaj da bi  Fener posle poslednjeg debakla mogao  iznenaditi bledi Real.

prije 4 sati, LeonardoDrugi said:

A tebe @josip123 cu posebno da pitam. Koga bi ti podrzao u singlu da moras na nekoga da odigras ili ces umreti. Ti si najvise padao na beogradskim govnima, koga ces veceras podrzati?

Po meni je ova utakmica NoBet, a vjerojatno bi radije birao i da umrem nego nešto ovdje odigrati, jer mislim da će bit napeto i da će se svako malo timovi izmjenjivati u vodstvu pa bi vjerojatno umro od količine stresa i nervoze tokom utakmice da tu nešto odigram.. 😀

Po meni je danas Real fix, mislim da ako danas ne uzmu da će trener dobiti otkaz, a mislim da je jedini način da izgube da igrači sabotiraju vlastitog trenera, šta nebi bio ni prvi i posljednji put da vidimo tako nešto u profesionalnom sportu.. Vratili im se svi igrači, ispod crte su čak i za Play In, i mislim da je red da krenu pobjeđivati ako ništa drugo barem kod kuće.. 

prije 2 minute, josip123 said:

Po meni je ova utakmica NoBet, a vjerojatno bi radije birao i da umrem nego nešto ovdje odigrati, jer mislim da će bit napeto i da će se svako malo timovi izmjenjivati u vodstvu pa bi vjerojatno umro od količine stresa i nervoze tokom utakmice da tu nešto odigram.. 😀

Po meni je danas Real fix, mislim da ako danas ne uzmu da će trener dobiti otkaz, a mislim da je jedini način da izgube da igrači sabotiraju vlastitog trenera, šta nebi bio ni prvi i posljednji put da vidimo tako nešto u profesionalnom sportu.. Vratili im se svi igrači, ispod crte su čak i za Play In, i mislim da je red da krenu pobjeđivati ako ništa drugo barem kod kuće.. 

Dobro kolega, hvala ti na odgovoru. NoBet nije odgovor koji nas zadovoljava.

Hajde da probamo ovako. Da ti neko kaze da ces umreti ako ne odigras ovu utakmicu, umesto da se kladis u zivot, na koga bi odigrao?

Ili ako ti se ne svidja smrt, da imas dalekog rodjaka koji je umro u Usa i nema nikoga osim tebe, i da ti je ostavio sto miliona u nasledje, ali da je uslov da ih ulozis u pobednika na danasnjem mecu, na koga bi ulozio?

Pazi, radi se o sto miliona, a ne o sto eksera.

....Meni  je "rodjak"iz Nigerije ostavio nekoliko miliona dolara  al i da mu  pre toga ja posaljem koji  dolar( par stotina). Jesam malo  "crn' ali  ne bas da imam roda u Nigeriji. Ja mu  lepo  odgovorio.: 

Rodjo,  ja imam dovoljno para pa mi  ne treba vise slobodno  ti  to zadrzi...

Vise se nije javio.

Za mene je Partizan - Pao no bet i neću ništa tu igrati. Kad bih baš morao, uzeo bih Pao. Zapravo prvo bih uzeo neke overe poena po što nižim granicama i kontrahendikepe po što većim granicama. A zašto Pao prije Partizana? Zato jer sam se kladio i gledao Partizan protiv Žalgirisa i nisam zadovoljan igrom Partizana. Dosta je tu muke. Rekao bih da su čak i protiv Žalgirisa izvukli pobjedu na borbenost i domaći teren više nego na kvalitetu. S druge strane očekujem da Pao poveže neke pobjede ponovno. 

Ono što mene muči danas je Barcelona, za koju mislim da bi napokon trebala nekog pobijediti, a Maccabi je prava prilika za to. Tečaj mi se sviđa i to me jako vuče. Samo što mi je Barcelona valjda najgori klub u Euroligi za klađenje i nikako sa njima na zelenu granu. Kad pomislim da su uhvatili zamah, izgube neku utakmicu doma i uđu u crnu seriju kao što je i ova trenutna.

prije 29 minute, fic said:

Za mene je Partizan - Pao no bet i neću ništa tu igrati. Kad bih baš morao, uzeo bih Pao. Zapravo prvo bih uzeo neke overe poena po što nižim granicama i kontrahendikepe po što većim granicama. A zašto Pao prije Partizana? Zato jer sam se kladio i gledao Partizan protiv Žalgirisa i nisam zadovoljan igrom Partizana. Dosta je tu muke. Rekao bih da su čak i protiv Žalgirisa izvukli pobjedu na borbenost i domaći teren više nego na kvalitetu. S druge strane očekujem da Pao poveže neke pobjede ponovno. 

Ono što mene muči danas je Barcelona, za koju mislim da bi napokon trebala nekog pobijediti, a Maccabi je prava prilika za to. Tečaj mi se sviđa i to me jako vuče. Samo što mi je Barcelona valjda najgori klub u Euroligi za klađenje i nikako sa njima na zelenu granu. Kad pomislim da su uhvatili zamah, izgube neku utakmicu doma i uđu u crnu seriju kao što je i ova trenutna.

Hvala ti kolega sto si odvojio vreme da odgovoris. 4:0 za grke, niko ne veruje domacinu. Cekamo jos kolegu @zmajo

prije 16 sati, LeonardoDrugi said:

Hvala ti kolega sto si odvojio vreme da odgovoris. 4:0 za grke, niko ne veruje domacinu. Cekamo jos kolegu @zmajo

Jbga kolega, još sam u knockdownu od smiješnog virtusa i nisam palio forum uopće, onog Clyburna nikada ga nisam volio a sad još manje, koje smeće od igrača, imaš 7 sekundi do kraja i ti pališ tricu sa 10metara.....ja inače ne volim igrati ishode, samo strijelce, jučer me noukautirao walker za jebenu lovu iako je zabio 16 na poluvremenu i promašio bacanje za over....Al kako sam napisao i sam igram košarku, lopta je okrugla a sreća zajebana stvar....

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Ako  ste ove nedelje  gubili pare na kocku ,  evo vam  prilika da BAR nesto  vratite od toga.  CZ  nikada, bas nikada nije uspela da savlada Efes u  Turskoj.  Ima 9 ili  10 poraza . Mozda tome dodati i poraz Virtusa  u Grckoj(@1.12).
    • Olympiacos vs Virtus, Euroleague, jedinica, kvota 1,12 Bayern vs Leipzig, over 1,5 gol, kvota 1,12 (petak)  Inter vs Como, jedinica, kvota 1,25 (ponedeljak) Ukyona kvota 1,57 Ovo je vise osvetnicko, ili impulsivno kladjenje, pa ako neko sa ovog smesnog Foruma hoce da ide sa mnom, treba svakako da zna da impulsivno kladjenje nije najpametniji izbor. Prosle sedmice sam predlozio i odigrao ekstremni handicap na Olympiacos u gostima protiv Zvezde. U tom postu sam napisao da je Zvezda bila desetkovana pod kosem, da je igrala prakticno bez unutrasnje linije, dok je Okympiacos imao Vezenkova i Milutinova pod kosem. Isto tako sam napisao, sto se moze proveriti za sedam sekundi da je Zvezdina jedina sansa da ubrza igru i da pokusa sutevima da potopi Okympiacos nikako ne dozvoljavajuci da se igra poziciona kosarka. Isto tako sam napisao da kada bih ja vodio Olympiacos da bi to bila prava decja igra da se pobedi, jer bih ja uvek pre izabrao da igram sah sa Zvezdom u sred Beigrada, nego da igram brzu kosarku. Olympiacos je izabrao da pokusa da ih dobije sutem, i to bas najveci kamenjari u timu, Vildoza i Dorsey, a rezultat takvog razmisljanja jeste da je jedna od najboljih odbranbenih ekipa u Evropi primila 87 laganih poena i izgubila 14 razlike iako je protivnik igrao bez centara. Posto mi na Forumu imamo sjajan obicaj da proglasimo kolegu koji promasi analizu za prvu budalu Foruma, ja danas moram samome sebi da dokazem da analiza moze biti odlicna cak i ako ne prodje. Danas idem sa jedinicom, a ako treba da padnem, neka padnem, uvek cu moci da kazem da sam bio trostruki pobednik svete Poslednje Sanse i da sam jedini clan Foruma koji nikada nije krocio u drugoligasko blato. Beyern je ove sezone cak pet puta odigrao 0-1 gola na utakmici a meni je uspelo da sve te teske undere uhvatim u realnom kladjenju. Uhvatim u prenosnom znacenju, igrao sam overe 1,5 gol na utakmici, a uhvatio sam ih za qurac. Ti overi nisu dosli ne zato sto je Bayern igrao protiv Atletico Madrida vec nisu dosli u utakmicama sa Leverkusenom, Psg-om, St. Paulijem, Benficom i Aston Villom. Znaci, ovde nema sta da se analizira, vec Bayern ne bi smeo da odigra under 0-1 gola na utakmicama u narednih sto godina, da bih ja dosao na pozitivnu nulu kada je u pitanju kladjenje na sveti Bayern.  A ovu jedinicu na Inter protiv Coma ko ne odigra neka svima na Forumu objasni koji je razlog za to. Samo jos da kazem da ce Inter od 10.12. do 28.12. imati cak pet utakmica od kojih se ne zna koja je vaznija.  
    • Jedan od ljepsih mi i drazih pogodaka u PS. Lijepih 3-0 u 31.minuti. Gledam utakmicu i s nestrpljenjem iscekujem vikend derbi u Nizozemskoj pa nek izgori sve.
    • Scotland Division 3 Utorak 20:45h Elgin - Clyde  2+  @1.25  Mozzart
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use