Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

24. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 3.12. - 5.12. (Uto-Čet)

Recommended Posts

prije 17 sati, COLT said:

Kolega ovo je prijedlog od danas, a ovo kolo se igra od 3.12., znacči od sutra.

Kolega nisam to ni primjetio dok sam davao par. 

Hvala na napomeni evo i novi par. 

3.12/Liga Prvaka(Hokej na ledu) /SuperSport 

Red Bull Salzburg vs Farjestad +4,5 (1,42)

Screenshot_2024-12-03-09-26-41-556_hr.minus5.ss-edit.jpg

prije 17 sati, COLT said:

Kolega ovo je prijedlog od danas, a ovo kolo se igra od 3.12., znacči od sutra.

Kolega nisam to ni primjetio dok sam davao par. 

Hvala na napomeni evo i novi par. 

3.12/Liga Prvaka(Hokej na ledu) /SuperSport 

Red Bull Salzburg vs Farjestad +4,5 (1,42)

Srijeda 20:45h/ Košarka Euroleague Virtus Bologna vs Alba Berlin konačni ishod 1 (1.20) 

Dvije najgore ekipe Euroleague s time da po rosteru Virtus to sigurno nije, a Alba definitivno je, i vrijeme je da Virtus nekog lagano dobije, ovu sezonu je doma već 4 tekme izgubio u zadnjim minutama i evo stvarno ne vidim sutra kako Alba može iznenadit, al eto lopta je okrugla živi bili pa vidjeli.

Screenshot_20241203_110852_Chrome.jpg

prije 29 minute, zmajo said:

Srijeda 20:45h/ Košarka Euroleague Virtus Bologna vs Alba Berlin konačni ishod 1 (1.20) 

Dvije najgore ekipe Euroleague s time da po rosteru Virtus to sigurno nije, a Alba definitivno je, i vrijeme je da Virtus nekog lagano dobije, ovu sezonu je doma već 4 tekme izgubio u zadnjim minutama i evo stvarno ne vidim sutra kako Alba može iznenadit, al eto lopta je okrugla živi bili pa vidjeli.

Screenshot_20241203_110852_Chrome.jpg

Hej kolega

Ja ovaj tvoj predlog nisam odigrao u realnom kladjenju, ali sam o njemu razmisljao deset dana. Ova tvoja analiza je najbolja, najkraca i najkorisnija analiza u istoriji ovog smesnog Foruma.

Jedna, jedina recenica, a vise receno nego u sto stranica posta svakakvih cirkusanata na nasem Forumu. Ja sam jednom kolegi ovaj mec predstavio pricajuci deset sati, a zapravo sam hteo da kazem ovu tvoju recenicu.

Sretno sa predlogom.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use