Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 23.08.2011

la50

Recommended Posts

Moj listić za danas:

1.Malmo-Dinamo Zagreb        X2        1,45

2.-3,5/Roddick A.-Roger Vasselin E.        1        1,45

3.-3,5/Isner J.-D.Sela        1        1,65

šteta listića...da je onaj mutavi rukavina dao jedan gol od onih mrtvih zicera prošao bi...a kako nije prebalo bi mu polomit malo noge :(

Par singlova:

-5,5/Roddick A.-Roger Vasselin E.  1       2,1    kao neki dan kod blakea,mislim da bi ovo vrlo lako moglo doć...uvjeren sam da je andy željan pobjede,igra pred domaćom publikom...nadam se prolazu              kao i neki dan sa blakeom,uspješni prolaz

Wozniacki C.-Hercog P.   2     3,75    (ovo ću ispratit čisto rekreativno xD)naša susjeda iz Slovenije igra protiv n1 žena...ovo igram isključivo zato jer je wozniacki u malo težem razdoblju,prekinula je radit sa svojim ocem(trener) te je trenutno bez trenera i tad ima 2 nastupa na turnirima i dva poraza u prvim mečevima...eto tolko

Malmo-Dinamo Zagreb    2    2,4   navijački..."Dinamo ne može ponoviti partiju iz Maksimira" kažu tulavi šveđani,iako neće igrat neki važniji igrači,a možda i oće jer se ništa nezna...dinamova klupa je mlada,talentirana,agresivna i definitivno se želi dokazat...uspjeli su protiv osijeka pokazat svoju kvalitetu...mislim da ovu tekmu dinamo ne gubi i navijački stavljam pobjedu dinama jer sigurno da će prilika za dat gol bit

Sretno!!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use