Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

22. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 26.11. - 28.11. (Uto-Čet)

Topic will be automatically locked at 14:00

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 22. kolo Posljednje Šanse za period od 26.11. do 28.11.

Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme.

Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu:

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

OBRAZLOŽENJE

KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William HillBetfair, pinnacleSuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

TABLICA

Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE!

Screenshot_93.jpg

Hej @josip123

Sta se desava sa tobom? Propao si kao hrvatska kosarka. Tri uzastopna promasaja ... ccccccc

Jel se secas kada sam ti rekao da te ovde u prvoj, elitnoj niko nece docekati cvecem i poljupcima? Jel se secas kada sam ti rekao da te se ovde u prvoj, elitnoj niko nece bojati, i da nikoga nisi impresionirao time sto si bio najbolji u drugoligaskom blatu.

Nije meni zao sto imas tri uzastopna promasaja, vec mi je krivo sto si dozvolio kolegi @Iblaz93 da dodje do vazduha.

Jel moze to malo bolje? Jel mozes malo bolje da prognoziras? Samo nemoj molim te, i ti da kazes kako je “sezona duga i kako ima jos puno da se igra ...”

prije 20 minute, LeonardoDrugi said:

Hej @josip123

Sta se desava sa tobom? Propao si kao hrvatska kosarka. Tri uzastopna promasaja ... ccccccc

Jel se secas kada sam ti rekao da te ovde u prvoj, elitnoj niko nece docekati cvecem i poljupcima? Jel se secas kada sam ti rekao da te se ovde u prvoj, elitnoj niko nece bojati, i da nikoga nisi impresionirao time sto si bio najbolji u drugoligaskom blatu.

Nije meni zao sto imas tri uzastopna promasaja, vec mi je krivo sto si dozvolio kolegi @Iblaz93 da dodje do vazduha.

Jel moze to malo bolje? Jel mozes malo bolje da prognoziras? Samo nemoj molim te, i ti da kazes kako je “sezona duga i kako ima jos puno da se igra ...”

Dešavaju se beogradska govna (Partizan), od 6 padova, 4x sam pao na njima, 3x igrao na njih i sva tri puta me prodaju i predprošlo kolo protiv njih i unakaze Zvezdu..🥶 + 1.kolo padnem Liverpoola kojem je to jedini poraz ove sezone u svim utakmicama koje su odigrali.. 

prije 7 minute, josip123 said:

Dešavaju se beogradska govna (Partizan), od 6 padova, 4x sam pao na njima, 3x igrao na njih i sva tri puta me prodaju i predprošlo kolo protiv njih i unakaze Zvezdu..🥶 + 1.kolo padnem Liverpoola kojem je to jedini poraz ove sezone u svim utakmicama koje su odigrali.. 

Znam. Bas sam pratio tvoje izbore. Neverovatni su tvoji padovi.

Samo napred. Nije vazno koliko si puta pao, vec koliko se brzo podignes. Kod tebe nije u pitanju znanje, vec su padovi zbog neceg drugog.

Sto ne bi moglo da se kaze za kolegu @Iblaz93

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use