Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

14.06.2011.

Davor

Recommended Posts

Švicarska(21) - Island(21) 1 @ 1.90

Vrlo zanimljiv par koji bi po meni trebao lako proći. Švicarska je u prvom kolu pobjedila domaćina Dansku sa 1-0. I to ne običnu Dansku, ova Danska nije igrala kvalifikacije za EP, nego su igrali prijateljske utakmice protiv najboljih europski reprezentacija. Gubili su od Nizozemske, Španjolske, pa i Engleske, nakon čega je uslijedio remi sa Ukrajinom 2:2. U generalnoj provjeri pred EP pobjedili su Tursku sa 4:0 i po meni je Danska pritajeni favorit ovog turnira. Švicarska je došla na ovaj turnir sa nekoliko novih igrača koji nisu bili dio momčadi u kvalifikacijama (uključujući "našeg" Marija Gavranovića). Mislio sam da ova švicarska ekipa nije uigrana i da nema prevelike šanse ovdje, ali su me iznenadili pobjedom. Island, s druge strane, je 1. kolo izgubio od Bjelorusije sa 2:0, makar je bio favorit na papiru. Islandu danas ne dajem pravelike šanse, očekujem tvrdu utakmicu, ali i pobjedu Švicaraca.

Danska(21)-Bjelorusija(21) 1 @ 1.80

Većinu sam o dancima rekao u gornjoj analizi, Dancima nakon poraza danas igra samo pobjeda, a pomoći bi mogli i suci, jer se zna da domaćin u 99% slučajeva prolazi skupinu. Pobjeda Danske.

PHILADELPHIA-FLORIDA 1 1.45

Nočas se sastaju trenutno najbolja momčad mlb-e lige Philadelphia sa 40 pobjeda i 26 poraza te 15 momčad lige Florida sa 32 pobjede i 33 poraza.Philliesi ove godine imaju odličnu momčad po meni su među tri glavna favorita za osvajanje mlb-e lige.Pokriveni su odlično na svim pozicijama te imaju jedne od najboljih bacača Halladaya,Leea,Hamelsa te Osvalta imaju odlične udarače Polanca Howarda Utleya koji su među najboljima u cijeloj ligi po statistici.Florida je krenula jako dobro u sezonu ali kako sezona ide sve više padaju te drže neku sredinu gdje i po kvaliteti jesu.Florida je trenutno u najlošijoj formi u cijeloj mlb-e ligi te u zadnjih 10susreta bilježe čak 9 poraza dok domačini imaju 6-4 ali su dobili tri zaredom tekme te se opet dižu.U zadnjih 20 susreta ovih momčadi Philliesi su dobili čak 15 puta i samo 5 puta izgubili.Danas igram na domačina jer su bolja momčad i kvalitetnija te igraju doma gdje su odlični sa omjerom 21-12.Velika prednost domačina če bit što su imali dan odmora dok su Florida imali jučer tekmu protiv Arizone koju su izgubili12:9.Ali največa prednost domačina bit če danas ne samo u cijeloj ekipi več najviše zbog prvog bacača.Prvi bacač za Philadelphiu bit če nočas odličan ove godine COLE HAMELS.Hamels ima 27 godina nastupa več od 2006 godine te dosada bilježi 68 pobjeda i 47 poraza uz 3.45era.Ali ove godine je nezaustavljiv tj.odličan i dostiže svoj vrhunac ima 8 pobjeda i 2 poraza uz odličnih 2.58era.U 90.2 ininga ove godine dopustio je 68hitova 26runs te samo 5 home runa, odlična statistika.U zadnjoj tekmi protiv Dodgersa u 8 ininga dopustio samo 6hitova te 0 runsa i čak 9strikeouta dok u prosjeku ima po tekmi 8 strikeouta što je fenomenalno.Za goste prvi bacač če bit mladi 24 godišnji CHRIS VOLSTAD koji je debitirao 2008 godine te do sada ima 29-32 uz 4.62era.Ove godine dosta loše baca te ima 2-6 uz slabih 5.51era što je duplo lošije od Hamelsa.U 67 ininga ove godine dopustio je 76hitova 41runs te 10home runa.U zadnjoj tekmi protiv Atlante u 6 ininga dopustio 6hitova te 3runs te u prosjeku ima po 4 strikeouta po tekmi.Danas igram čistu pobjedu na Philadelphiu jer igraju pred svojom publikom imaju odličnog bacača dok s druge strane domačini moraju iskoristit sve slabosti gostujučeg bacača što i hoće.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use