Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

19. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 15.11. - 18.11. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

16.11. Nogomet under 4,5 Holstebro – FA 2000 1,20 williamhill

811829577_Screenshot2024-11-16at09_18_41.png.b9df194d823a5f7689a6a700f5310510.png

Nisam fan undera, ali idem za ovaj susret s njime. Danska 3. divizija gdje oba tima su pri dnu i kako stvari stoje ce se boriti za opstanak. Brojke jesu na nasoj strani, ali me cima malo prosli medjusobni gdje je FA2000 bio domacin i palo cak 6 golova. Ako gledamo zadnjih 12 susreta domacin na svom terenu 3 puta presao marginu, dok gost ni jednom vani. Vjerujem da je prosli susret bio iznimka i bolji uvijeti za igru su ucinili svoje. Tesko mi je odluka pala izmedju jos 2 potencijalna prijedloga, ali odlucujem s ovim na kraju.

Subota 18:00 Gruzija-Ukrajina 3,5+ kartona @1,28 Lutrija BiH

Tvrda utakmica u najavi, teska grupa gdje svako ima sanse za sve, i da se plasira u ligu A i da ispadne u ligu C… kako Ukrajina ovu utakmicu docekuje na posljednjem mjestu morace napasti i biti agresivni, a i kladionice daju maltene podjednake sanse i jednima i drugima, pa ako cemo tako gledati pitanje je sta ce biti. U prosloj medjusobnoj utakmici ove dvije reprezentacije je bilo 8 zutih kartona, pa obzirom na ovo sve, cak i uz cinjenicu da je Kavanagh sudija veceras, mislim da se bar pola te brojke moze ocekivati

IMG_4338.jpeg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use