Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

19. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 15.11. - 18.11. (Pet-Pon)

Topic will be automatically locked at 14:00

Recommended Posts

@Goksim, @furyshaa, @nenosk, @zeko1088, @darko56, @nutrija, @jansavc, @soyer567, @Marko15, @smrcak888, @nuki01, @vjekos@Dejvid, @mesrine@Humanic@Kiks77, @misterija@ara008, @tome1993, @sestincan @pena29, @Ipoje4@mester@Ivan98@zmajo, @ForzaItalia@blacky44, @Leedsfan@bruno34, @majstorchina, @jeneri29@prlito@Mudrinho

Postavite svoje tipove za 19. kolo Druge lige Posljednje Šanse za period od 15.11 (PETAK) do 18.11. (PONEDJELJAK) sa minimalnim koeficijentom od 1.20.

Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme.

Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja

Screenshot 2024-09-09 at 21.44.11.png

Toplo sugeiram svim natjecateljima da izdvoje par minuta vremena i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2024/2025.

Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu:

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

OBRAZLOŽENJE

KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU Bet365, 22bet, unibetWilliam Hill , Betfairpinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.  

Članak 20. Kladionice
S ciljem što pravednijeg natjecanja, od sezone Posljednje Šanse 2024/2025, odnosno od šestog kola na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), limitiranjem broja kladionica osigurat ćemo da svi natjecatelji gledaju ponudu istih kladionica, te eliminitirati mogućnost prijavljivanja tipova iz manje poznatih kladionica upitnog renomea, od kojih neke često znaju imati nerealne koeficijente. Iznimno, isključivo u prvih pet ligaških kola Posljednje Šanse, biti će prihvaćene oklade iz svih kladionica.
Od šestog kola Posljednje Šanse na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: Bet365, 22betunibet, William Hill , Betfairpinnacle, SuperSport, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

Članak 28. Gospodsko natjecanje
Administratori natjecanja zadržavaju pravo upozoravanja, ili kažnjavanja sudionika natjecanja oduzimanjem određenog broja bodova, u slučajevima koji nisu pokriveni pravilima natjecanja a gdje sudionik natjecanja poduzima akcije koje nisu u dugu gospodskog natjecanja.

TABLICA USKORO...

Petak / Nogomet Liga nacija / Škotska - Hrvstska Gost daje gol (1,23) Supersport

Screenshot_20241115_071302_Chrome.thumb.jpg.cfa38b06b87556a73a0f7cf72aa96ac5.jpg

Škotska u zadnji 16 utakmica ima samo pobjedu protiv Gibraltara. Zadnji 6 utakmica Hrvatska redovito zabija, a zadnje okupljanje u dvije tekme zabili 5 golova. Škotskoj u Zagrebu su dali 2, pa se nadam da će i u gostima barem 1.

prije 8 minute, ara008 said:

Screenshot_20241115_131128_bet365.thumb.jpg.bd5db82365fc2f83437f7bd29468d365.jpg15.11/košarka/euroliga
V.Bologna - Panathinaikos 2 (+4.5) 1.2(bet365 online kladionica" rel="external">bet365)
Panathinaikos moze izgubiti do 5 razlike

Bravo kolega, ovo je prava lepotica od predloga. Ovo je bio moj drugi izbor za predlog u svetoj Poslednjoj Sansi. Odlican izbor, hocu to da napisem, cak i ako predlog ne prodje.

Sretno. 

Zaista ne znam @LeonardoDrugi gdje si ga iskopao jer ja sam prešao apsolutno sve i nisam mogao.

Poslastica, pobjeda Njemačke protiv Bosne i više od 1.5 gola. (1.20) bet365

Mislio sam iskreno ići sa više od 1.5 gola Njemačke ali malo me tečaj zezao. Ovako, idealno. 

Što se tiče same utakmice, mislim da je Bosna u prvoj utakmici pokazala gdje je i šta je a ovdje će biti još gore. Njemačka je u toj prvoj utakmici zabila 5 golova gdje je par njih poništeno a ovdje možemo očekivati još veću rapsodiju. Mislim da se vraća par prvotimaca poput Musiale, Haverza, Grossa i da će Bosna ovdje pokusati minimalno 4 gola.

Što se tiče Bosne, Kolašinac je ispao zbog povrede kao i Radeljić dok je poziv dobio Čelik, novi kapiten Sarajeva zbog kojeg mi je veoma drago ali bi to bilo deranje guzova da ga se ubaci u vatru protiv Njemačke. Nije to taj kvalitet ni izbliza.

Da krenemo redom, Dedića nema iako sam par puta govorio da je to možda momak na kojeg bi se trebala naslanjati ekipa Bosne u budućnosti. Tu su Katić, Barišiš, Bičakčić kao i Gazibegović, redom sve igrači protiv kojih bih ja imao fore igrati a kamoli Musiala, Wirtz, Undav, Havertz, Sane, Coman itd itš.

Vezni red će biti sa Tahirovićem kojeg Ajax želi tako šutnuti ali im ne ide. Gigović koji ne može povezati dvije utakmice sa rejtingom 6.5 i više. Burnić koji jedva prebaci 6 u njemačkoj cvajti i vrlo vjerovatno Hajradinović koji  žari i pali u Turskoj i koji nikada nije niti će vidjeti ljepotu evropskog fudbala.

U napadu Džeko za kojeg uz sva ova imena treba ustati kada se izgovara i vrlo vjerovatno Demirović za kojeg se hajka digla kako ne pruža nastupe za reprezentaciju kao za Stuttgart iako ljudi zaboravljaju da u Stuttgartu iza sebe ima Lewelinga, Stillera, Undava, igrače koji će biti nosioci igre njemačke u budućnosti kao i Millota i Karzora. Također, istakao bih da forma Demirovića je u veoma veoma veoma silaznoj putanji nakon nekih 5-8 utakmica u formi gdje je zabio koji pogodak.

Ja iskreno, volim Bosnu kao državu, tu mi je sve ali sve što se tiče mentaliteta kao i ljudi koji je vode, ne volim ni sekunde i lično ću sa što više novca budem mogao skupiti, podržati potop Bosne u Njemačkoj.

027843F3-EB35-439C-B77B-FA8126718E01.jpeg.9b032fc4b0fb40997d14c7a5b3217070.jpeg

Subota, 16.11. u 18:00

Rukomet - Liga prvaka žene

Podravka - Storhamar tip 1X @1.32 SuperSport

Dva puta me Podravka rušila u gostima kada sam igrao kontra njih pa da vidimo da li ce i treci put biti za mene nesretne rukometašice iz Koprivnice. Obrvan je dobro posložio ekipu ove sezone i nakon mnogo godina razočaranja vrijeme je da Podravkašice prođu grupu u Ligi prvakinja.

Screenshot_20241115_162217_Sporti.jpg

prije 14 minute, furyshaa said:

Zaista ne znam @LeonardoDrugi gdje si ga iskopao jer ja sam prešao apsolutno sve i nisam mogao.

Poslastica, pobjeda Njemačke protiv Bosne i više od 1.5 gola. (1.20) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Mislio sam iskreno ići sa više od 1.5 gola Njemačke ali malo me tečaj zezao. Ovako, idealno. 

Što se tiče same utakmice, mislim da je Bosna u prvoj utakmici pokazala gdje je i šta je a ovdje će biti još gore. Njemačka je u toj prvoj utakmici zabila 5 golova gdje je par njih poništeno a ovdje možemo očekivati još veću rapsodiju. Mislim da se vraća par prvotimaca poput Musiale, Haverza, Grossa i da će Bosna ovdje pokusati minimalno 4 gola.

027843F3-EB35-439C-B77B-FA8126718E01.jpeg.9b032fc4b0fb40997d14c7a5b3217070.jpeg

Odlicno. Hvala ti kolega. Samo bi te jos zamolio, ako budes imao informaciju da igra Musiala, da nam to sto pre javis, da imamo vremena da podignemo kredite pre pocetka meca.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use