Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

subota 21.5

grofxST

Recommended Posts

danas igram od nogometa:

Celtic Glasgow-Motherwell    1      1,40

celtic je bolja momčad i moraju bar jedan trofej izvuć ove sezone i ovo im je jedina prilika za to

StanLiege-KVC Westerlo       1      1,55

ista stvar kao i sa celticom standard u odlićnoj formi,također želi osvojit neki trofej pošto su prvenstvo izgubili iako su igrali dobro

ukupni tečaj:2,170

baseball ako nađem nešto da mi se sviđa stavljam kasnije

sretno

ni meni se danas nešto se sviđa MLB ponuda.. jedino što mi je ok je

San Francisco-Oakland under 6,5 1,80 5/10 supersport

Tim "The Freak" Lincecum baca za SF. On im je glavna zvijezda i najbolji pitcher. Istina ove sezone nije na razini prošle, ali nije puno lošiji. On ima jako puno Strike-outova na utakmicu i to je garancija malo poena. Malo se muči ove sezone i oscilira od odličnog prema procječnome i to mi se ne sviđa. Za Oakland starta Anderson. O njemu neznam nešto pretjerano, osim onoga što mi kaže statistika. nisam ga nikad gledao. Statistika mu je solidna. Riječ je o sličnom tipu pitchera kao i Freak ali ne toliko kvalitetnom. Uglavnom ekipe malo poentiraju i kod boljih bacača tako da teško da danas Oakland može do 3 poena, a ni SF neće puno više... Bit će čupavo i na granici, ali se nadam da će danas ostat ispod ove granice. U ovaj tip nisam siguran kao u one ovih dana tako da je i ulog manji. Tu sam nekih 75% siguran dok sam ovih dana bio i preko 90%. Uglavnom opreznije s uzimanjem ovog. Za neki manji ulog.

sretno...

igram i duble švicarske 2.lige nogomet.

Lousanne-Vaduz 1 1,60

Lugano-Wohlen 2 5,40

nisu nikakve dojave. više moj neki osjećaj..

sretno

MLB FORMA 2011 : W38 L 26

NBA FORMA 2011 : W 1 L 0

Florida(1.in.)-Tampa Bay      3,10       2

inaće prvi ining nikad neigram na pobjedu i to se stvarno neigra,al danas cu probat na ovaj par sa nekim sitnijim ulogom jer:za floridu danas baca javier Vazquez (2-4, 7.55 ERA) koji loše baca i u zadnjih 8 utakmica na kojim je on bacao dopustio je vec u prvom iningu run ,a nedavno u washingtonu čak 6 tako da očito mu start neide i nadam se da če biti i danas tako ovo je dosta rizično i nebi nikome preporučio osim za neki sitniji ulog

iskombinirat ču jos

Philadelphia(7,5)-Texas    1,80       manje

LA Angels(7,5)-Atlanta      1,80      manje

San Francisco(6,5)-Oakland   1,80    manje

danas sve igram za sitniji ulog jel nesviđa mi se previše ponuda

sretno svima

inaće prvi ining nikad neigram na pobjedu i to se stvarno neigra,al danas cu probat na ovaj par sa nekim sitnijim ulogom jer:za floridu danas baca javier Vazquez (2-4, 7.55 ERA) koji loše baca i u zadnjih 8 utakmica na kojim je on bacao dopustio je vec u prvom iningu run ,a nedavno u washingtonu čak 6 tako da očito mu start neide i nadam se da če biti i danas tako ovo je dosta rizično i nebi nikome preporučio osim za neki sitniji ulog

iskombinirat ču jos

sretno svima

sad sam još malo gledao ove parove i najviše mi se sviđa texas-philadelphia under

Pozdrav svima

Jel netko primjetio ovu zanimljivost,radi se o švicarskoj nogometnoj 2. lizi.

Rijeć je o Luganu koji je 2. na ljestvici sa bodom zaostatka nad vodecim Lusanne-om ali najzanimljivije od svega je to sta je Lugano (slucajno ili namjerno) izgubio posljednjih cak 5 utakmica.

Sve mi se cini da im se ne ide u 1. ligu i da zato pustaju utakmice.Ako je vjerovati tome znaci da danas opet gube utakmice a koeficjent na gosta je velikih 5,70 u Supersportu.

Po meni treba to probati i uiljepsati si vikend  :D :D :D :D

Znaci ovako:

FC Lugano-FC Wohlen    2    5,70

Pozdrav svima

Rijeć je o Luganu koji je 2. na ljestvici sa bodom zaostatka nad vodecim Lusanne-om ali najzanimljivije od svega je to sta je Lugano (slucajno ili namjerno) izgubio posljednjih cak 5 utakmica.

Sve mi se cini da im se ne ide u 1. ligu i da zato pustaju utakmice.Ako je vjerovati tome znaci da danas opet gube utakmice a koeficjent na gosta je velikih 5,70 u Supersportu.

Znaci ovako:

pa sam ja napisao gore da ću to odigrat...

Pozdrav svima

Znaci ovako:

financije su u pitanju i to je razlog što ne žele gore...

Pozdrav svima

Znaci ovako:

Sorry nisam primjetio

Pozdrav svima

Znaci ovako:

Katastrofa.....izgube 5 ali nebi 6. samo zato jel sam ju ja uplatio....nevjerojatno

iskombinirat ču jos

sretno svima

naravno kao i lugano tako i ovaj smrad odbaca prvi ining bez problema e zato nevalja pobjeda prvi ining

ni meni se danas nešto se sviđa MLB ponuda.. jedino što mi je ok je

San Francisco-Oakland under 6,5 1,80 5/10 supersport  3-0

Tim "The Freak" Lincecum baca za SF. On im je glavna zvijezda i najbolji pitcher. Istina ove sezone nije na razini prošle, ali nije puno lošiji. On ima jako puno Strike-outova na utakmicu i to je garancija malo poena. Malo se muči ove sezone i oscilira od odličnog prema procječnome i to mi se ne sviđa. Za Oakland starta Anderson. O njemu neznam nešto pretjerano, osim onoga što mi kaže statistika. nisam ga nikad gledao. Statistika mu je solidna. Riječ je o sličnom tipu pitchera kao i Freak ali ne toliko kvalitetnom. Uglavnom ekipe malo poentiraju i kod boljih bacača tako da teško da danas Oakland može do 3 poena, a ni SF neće puno više... Bit će čupavo i na granici, ali se nadam da će danas ostat ispod ove granice. U ovaj tip nisam siguran kao u one ovih dana tako da je i ulog manji. Tu sam nekih 75% siguran dok sam ovih dana bio i preko 90%. Uglavnom opreznije s uzimanjem ovog. Za neki manji ulog.

sretno...

igram i duble švicarske 2.lige nogomet.

Lousanne-Vaduz 1 1,60 2-0

Lugano-Wohlen 2 5,40 1-1  >:( >:(

nisu nikakve dojave. više moj neki osjećaj..

sretno

MLB FORMA 2011 : W38 L 26

NBA FORMA 2011 : W 1 L 0

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use