Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

subota 14.5 listić dana

vedry99

Recommended Posts

danas nemam nijedan par da sam siguran onako jako kao ovih dana. ali imam 1 par za koji mislim da će proći. neću igrat za visoke uloge već toliko da se malo živciram dok gledam utakmice..:P

Texas-LA Angels Texas under 4,5 1,80 5/10 supersport  FT 3-2

danas očekujem sličnu utakmicu kao i jučer, samo sam danas bliži pobjedi Angelsa nego Texasa. Razlog tome je Dan Haren, pitcher Angelsa. On je odličan pitcher i jako malo dozvoljava protivnicima. ove sezone je odbacao 9 utakmica i to 57,2 inninga i dozvolio je samo 12 runova. Prosjek mu je malo više od 1 runa po utakmici i to na nekih 7 inninga. Danas bi bilo lijepo da zadrži statistiku..:) uglavnom riječ je o iskusnom pitcheru i teško da ga može impresionirati pun stadion ili tako nešto pa da ga to psihički omete. Iako Texas ima odlične udarače ne vjerujem da danas mogu preko 4 runa. sretno

MLB FORMA 2011 : W33 L 25

NBA FORMA 2011 : W 1 L 0

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use