Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

petak 13.5 listić dana

vedry99

Recommended Posts

danas sam opet našao jedan zanimljiv par koji bi morao proći. Ja ću odigrat za 200kn solo listić.

Texas- LA Angels under 7,5 1,85 6/10 supersport  FT 4-1

ovo je nešto poput onog sa Filadelfijom što sam pisao. Za Texas starta Alexi Ogando, dečko koji je debitirao prošle sezone i sve što je odbacao je bilo vrhunsko. Ove sezone su ga samo Yankeesi malo uzdrmali kad su upisali 5 bodova kroz 6 inninga, ali to je sasvim razumljivo. Nije lako bacat na Yankeesovom stadionu koji je uvijek odlično popunjen i puno iskusniji pitcheri se teško nose sa time, a kako nebi onda i ovakav mladić. Osim toga sve ostalo je bilo vrhunsko. Baca prosječno po 6 inninga i dozvoljava 1 run za to vrijeme. Ako bude tako i danas ja budem zadovoljan. Nadam se da zamjena neće zabrljat sve do kraja i da će ostat nisko Angelsi danas. Za Angelse starta Jared Weaver. O njemu sam već pisao. Riječ je o izvrsnom pitcheru koji je ove sezone izvrstan, ali malo me muči što je upao u neku laganu krizu zadnje dvije utakmice. Bostonu dozvolio 3, a Clevelandu 4 runa kroz 6 inninga po tekmi. On je sposoban za dobra bacanja i vrijeme je da se vrati na stare staze. Istina da Texas nije ekipa protiv koje se vadi, ali Weaver je sposoban za takvo nešto. Po meni će ovo dugo biti malo poena. Do kraja 6.inninga očekujem 1-0...a onda će vjerojatno doći do zamjene i sigurno bude još nekoliko poena napravljeno i očekujem kraj nekih 4-1 ili 4-2 za Texas jer je ipak malo bolja ekipa.

Igram još solo:

Texas over 3,5 1,80 4/10 supersport za 50kn

LA Angels under 3,5 1,85 6/10 supersport za 50kn

Texas- LA Angels 1 1,85 4/10 supersport za 50kn

sretno

MLB FORMA 2011 : W29 L 25

NBA FORMA 2011 : W 1 L 0

Chicago Cubs- San Francisco Giants over 7,5 2,07 Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt  8/10

nemam vremena za analizu. ovo sam tražio cijeli dan u ponudi i tek sad pronašao. nijedna kladionica do sada nije imala zbroj u ponudi... loši pitcheri s obje strane i stvarno me čudi ova kvota i niska granica, al dobro... po meni s lakoćom over. sretno

Chicago Cubs- San Francisco Giants over 7,5 2,07 Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt  8/10

nemam vremena za analizu. ovo sam tražio cijeli dan u ponudi i tek sad pronašao. nijedna kladionica do sada nije imala zbroj u ponudi... loši pitcheri s obje strane i stvarno me čudi ova kvota i niska granica, al dobro... po meni s lakoćom over. sretno

fala bogu da sam imo neku siću na expektu pa da sam uplatio na ovaj poklon... 11-4 završilo inače... duplo preko ove granice... a stavili tek jako kasno u ponudu... katastrofa...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use