Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

utorak 10.5 listić dana

vedry99

Recommended Posts

nakon lošeg vikenda... ide danas jedan tip u koji sam siguran 99,99%... Ja sam ga odigrao kao singl sa ulogom od 500kn.. nemam skener da skeniram listić pa sad ko mi želi vjerovat neka vjeruje, a tko ne nemora... inače nikad ne igram tako velike uloge na utakmice MLB-a ali ovo sam morao uzet.

Florida-Philadelphia under 6,5 1,80 6/10 supersport

za Filadelfiju starta Roy Halladay, po meni jedan od najboljih pitchera lige i ove sezone također odlično baca. njegove utakmice u pravilu završavaju u underu što se tiče protivničke ekipe. jedino je protiv Milwaukeea imao loš dan i dopustio im 6 runa kroz 6,2 inninga. Ostale utakmice je odbacao po 7-9 inninga i dopuštao maksimalno 2 runa. Ove sezone ima 57 strikeoutova kroz 53 inninga što je vrhunska statistika. U prijevodu svaki inning izbaci nešto više od 1 udarača sa svojim loptama da oni ne udare loptice. Ostale izbačaje uglavnom ima sa loše udarenim loptama. Naravno zbog dobrog bacanja. Neznam koliko ste upoznati sa pravilima ovog sporta pa ovako pišem za one koji neznaju. Teško da će danas Florida postić više od 2 poena. S druge strane starta Josh Johnson, dečko koji baca odlično. Mlad je ali jako dobar pitcher. Ove sezone je kroz 48 inninga dozvolio smao 9 runova što je vrhunska statistika, a bacao je po 6-7 inninga na utakmicama. Ova utakmica će po svemu sudeći biti 0-0 jako dugo. Naravno ako bude sve kako bi trebalo biti. Ja pratim Filadelfiju već treću sezonu i navijam za njih i znam udarače i pitchere jako dobro. Halladay je vrhunski pitcher i siguran je. Ovah klinac mi je još nepoznanica ali po svemu sudeći baca vrhunski. Jednostavno ovo se isplati odigrat. Moja procjena da će bit 1-2(navijački) ;), ali uglavnom jako malo poena...

za manji ulog igram i :

Florida under 2,5 1,85 4/10 supersport

Philadelphia under 3,5 1,85 4/10 supersport

sretno

MLB FORMA 2011 : W28 L 24

NBA FORMA 2011 : W 1 L 0

nakon lošeg vikenda... ide danas jedan tip u koji sam siguran 99,99%... Ja sam ga odigrao kao singl sa ulogom od 500kn.. nemam skener da skeniram listić pa sad ko mi želi vjerovat neka vjeruje, a tko ne nemora... inače nikad ne igram tako velike uloge na utakmice MLB-a ali ovo sam morao uzet.

za Filadelfiju starta Roy Halladay, po meni jedan od najboljih pitchera lige i ove sezone također odlično baca. njegove utakmice u pravilu završavaju u underu što se tiče protivničke ekipe. jedino je protiv Milwaukeea imao loš dan i dopustio im 6 runa kroz 6,2 inninga. Ostale utakmice je odbacao po 7-9 inninga i dopuštao maksimalno 2 runa. Ove sezone ima 57 strikeoutova kroz 53 inninga što je vrhunska statistika. U prijevodu svaki inning izbaci nešto više od 1 udarača sa svojim loptama da oni ne udare loptice. Ostale izbačaje uglavnom ima sa loše udarenim loptama. Naravno zbog dobrog bacanja. Neznam koliko ste upoznati sa pravilima ovog sporta pa ovako pišem za one koji neznaju. Teško da će danas Florida postić više od 2 poena. S druge strane starta Josh Johnson, dečko koji baca odlično. Mlad je ali jako dobar pitcher. Ove sezone je kroz 48 inninga dozvolio smao 9 runova što je vrhunska statistika, a bacao je po 6-7 inninga na utakmicama. Ova utakmica će po svemu sudeći biti 0-0 jako dugo. Naravno ako bude sve kako bi trebalo biti. Ja pratim Filadelfiju već treću sezonu i navijam za njih i znam udarače i pitchere jako dobro. Halladay je vrhunski pitcher i siguran je. Ovah klinac mi je još nepoznanica ali po svemu sudeći baca vrhunski. Jednostavno ovo se isplati odigrat. Moja procjena da će bit 1-2(navijački) ;), ali uglavnom jako malo poena...

za manji ulog igram i :

sretno

fala, ispratia san. Koliko su ostali piše mi samo da san pogodia no ne i rezultat

za manji ulog igram i :

sretno

prošlo očekivano... samo šteta da Filadelfija nije dobila, al nema veze kad su pare u đepu...;)

gledao sam utakmicu i bilo je jako napeto i moglo je završit 15-14 da pitcheri nisu kvalitetni kao što su bili... na popunjene baze su izbacivali po 3 udarača što samo vrhunski pitcheri uspijevaju zbog pritiska i psihe... drago mi je da su odbacali onako kako znaju i kako su bacali do sada... drago mi je da ste zaradili nešto... kad opet naiđem na tako nešto stavit ću...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use