Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 8.11.2024. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

• IzudinB pinned and unpinned this topic

Hej @fic

Dosao sam na Forum samo da ti kazem da se niko nije uplasio sto imas sesnaest pogodaka iz sesnaest pokusaja.

Ti verovatno mislis da ti niko nista ne moze, i da smo te se uplasili, a verovatno si ubedjen i da neces ispasti u drugu, amatersku.

Nemoj nikada da zaboravis da ima i nas kolega sa Foruma koji pamtimo vise od kokoske. 

Ima i nas kolega koji pamtimo sta si sve osvojio i koliko si zaradio novca od svete Poslednje Sanse. A novac je, to svi znamo, jedino merilo vrednosti. Koliko je ko od nas zaradio u Poslednjoj Sansi, toliko i vredi.

Da ne govorimo o tome da ima i nas koji se secamo otkud ti u Poslednjoj Sansi.

Uzivaj u svih tvojih 16 pogodaka iz 16 pokusaja dok traje, posto ima i nas sa Foruma koji se secamo kako pogadjas u zavrsnicama svih sezona u kojima si ucestvovao.

Uzivaj na prvom mestu, samo nemoj, molim te, da mislis da si nekoga impresionirao svojim znanjem, ili da te se neko boji.

Svi spavamo kao bebe, niko te se ne boji, i necemo nista dirati. Samo cemo cekati da se urusis sam od sebe.

Na prolece, kao i uvek do sada.

prije 2 sati, mesrine said:

Premiership, subota

Brentford - Bournemouth više od 1.5 gola, 1.20, PSK

Brentford ove sezone nijednom nije sacuvao mrezu, a u 10 do sada odigranih kola nisu zabili samo Liverpoolu, i to na Anfieldu. Brentford je pak u uzlaznoj formi, manje propusan iza ali naprijed itekako opasan najvise preko Semenya koji je u odlicnoj formi sto su pokazali i u pobjedi protiv Citya proslo kolo. Ocekujem napadacku, otvorenu utakmicu i golove sa obje strane, a u zbroju cak 4 i vise, lako moguce. 

Screenshot_20241108_144932_Chrome.jpg

Hej @LeonardoDrugi, kao mali znak paznje za sva ona piva kojima si me castio jer sam te pobjedio u okladi, dajem ti ovaj svoj najljepsi prijedlog u obje lige posljedenje sanse za ovo kolo, pa ga slobodno vezi sa cime hoces i uzivaj u utakmici i vikendu. Sretno i ugodan vikend ti zelim :D

prije 6 minute, mesrine said:

Hej @LeonardoDrugi, kao mali znak paznje za sva ona piva kojima si me castio jer sam te pobjedio u okladi, dajem ti ovaj svoj najljepsi prijedlog u obje lige posljedenje sanse za ovo kolo, pa ga slobodno vezi sa cime hoces i uzivaj u utakmici i vikendu. Sretno i ugodan vikend ti zelim :D

Hvala. Odigracu svakako. Pretvaracu se da ne znam da si dozivotni drugoligas, i da nikada neces uci u prvu, elitnu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use