Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 7.11.2024. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

Četvrtak1.jpgČetvrtak2.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

Četvrtak3.jpgČetvrtak4.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 3.11. u 20:53 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Manchester United - PAOK - oba daju i 3+ (2.15) ili 1 (1.27) bet365

Manchester United nije započeo sezonu Europske lige prema očekivanjima jer nisu uspjeli ostvariti pobjedu u prva tri kola. Iako su remizirali sve tri utakmice, sada su odlučni preokrenuti situaciju u svoju korist i konačno upisati prvu pobjedu.

U četvrtak će na Old Traffordu ugostiti PAOK, koji je također krenuo loše u ovu europsku sezonu. Grčki predstavnik remizirao je jednu i izgubio dvije utakmice, primivši ukupno šest pogodaka i postigavši samo tri.

Važno je napomenuti da Manchester United ima solidan domaći rekord, s pet utakmica bez poraza u posljednjih šest susreta na Old Traffordu, pri čemu su tri puta slavili, uključujući i uvjerljivu pobjedu nad Leicesterom rezultatom 5-2.

S druge strane, PAOK je bez pobjede u dva od zadnjih pet gostovanja, gdje su uglavnom igrali protiv ekipa iz grčke Super lige. U ta dva susreta primili su četiri, a postigli dva pogotka.

Ozljede i izostanci

Manchester United suočava se s nizom izostanaka za nadolazeću utakmicu Europske lige. Izvan terena su Kobbie Mainoo, Harry Maguire, Luke Shaw, Tyrell Malacia, Antony i Leny Yoro.

Mason Mount se ovaj tjedan vratio treninzima nakon ozljede, no vjerojatno neće biti spreman za četvrtak, dok će se o nastupu Christiana Eriksena odlučivati pred početak utakmice. Bruno Fernandes, koji je bio suspendiran u prošlom susretu protiv Fenerbahčea, vraća se u momčad i očekuje se da će zaigrati.

Što se tiče PAOK-a, bivši igrač Liverpoola Dejan Lovren, nekadašnji napadač Aston Ville Mbwana Samatta i kapetan Vieirinha nisu prijavljeni za natjecanje, dok će Tiemoue Bakayoko također izostati zbog ozljede.

Zanimljiv detalj ove utakmice je povratak Shole Shoretirea, koji je proveo deset godina u Manchester Unitedu prije nego što je u ljeto prešao u PAOK. Mladi krilni igrač bit će motiviran da se pokaže protiv bivšeg kluba, iako je ove sezone zabio samo jedan gol u osam nastupa za PAOK.

Očekivani sastavi:

Manchester United: Onana; Dalot, De Ligt, Martinez, Mazraoui; Ugarte, Casemiro; Diallo, Fernandes, Rashford; Zirkzee.

PAOK: Kotarski; Jonny, Kedziora, Colley, Rahman; Camara, Ozdoyev; Despodov, Konstantelias, Taison; Chalov.

S obzirom na to da Unitedova obrana nije najbolja, jer su primili osam golova u posljednjih šest domaćih utakmica, ne očekujem jednostranu utakmicu na Old Traffordu. Stoga predviđam više od 2.5 gola na utakmici i oba tima daju gol po kvoti 2.15 u bet365 kladionici.

Ukoliko igrate pobjedu Uniteda u ovoj utakmici po kvoti 1.27, bet365 kladionica će vam računati okladu automatski dobitnom ako Crveni vragovi povedu sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_65.jpg

(Koeficijenti 6.11. u 23:40 CET)

Vikingur - Borac Banja Luka - X2 i oba daju (2.40) bet365

Vikingur i Borac Banja Luka će se suočiti u trećem kolu Konferencijske lige, a obje momčadi traže nastavak pobjedničkog niza.

Domaćini su ostvarili svoju prvu pobjedu u natjecanju s uvjerljivih 3-1 protiv Cercle Bruggea, što ih je lansiralo na 22. mjesto na ljestvici. Osim toga, Vikingur ima solidan domaći rekord, s jednom porazom u zadnjih šest utakmica.

S druge strane, Borac je pokazao čvrstinu u obrani u tijesnoj pobjedi od 1-0 protiv APOEL-a, zahvaljujući fantastičnom pogotku Stefana Savića. Također, Borac ima impresivan niz od sedam utakmica bez poraza u gostima, što im daje dodatan vjetar u leđa za ostvarivanje druge pobjede u ovom natjecanju. Trenutno imaju bod više od današnjeg protivnika i nalaze se na 11. poziciji.

"Očekuje nas teška utakmica, jedno gostovanje slično onom na Farskim Ostrvima. Ta vremenska zona, temperatura i svi ti otežani uslovi nas očekuju, ali mi ćemo se pripremiti na to. Imamo plan igre koji hoćemo tamo da sprovedemo i mislim da imamo plan sa kojim možemo da ostvarimo dobar rezultat".

“Posao trenera i svih u stručnom štabu je da skautiraju i analiziraju protivnike. Mislim da rade odličan posao i da izvlačimo maksimum što možemo kada su analize u pitanju. Igramo svaka tri dana i to nije sve jednostavno uraditi, ali mislim da imamo dobar plan i da ćemo napraviti dobar rezultat. Imamo top atmosferu. Nema ničeg negativnog, stvaramo velike uspjehe i mislim da ćemo tako nastaviti”.

"Imam gore dosta rodbine koji će me doći gledati. Nadam se da ćemo ih razveseliti", izjavio je veznjak Borca Dino Skorup.

Borčev sjajan gostujući niz stavlja ih u idealnu poziciju da izbjegnu poraz u ovoj utakmici, pa su pobjeda ili remi sasvim realne opcije. Obje momčadi su dosad pokazale izraženu ofenzivu u Konferencijskoj ligi, pa očekujemo golove s obje strane u ovom uzbudljivom okršaju. Ukupna kvota na kombinaciju ove dvije oklade iznosi 2.40 u bet365 kladionici.

Screenshot_66.jpg

(Koeficijenti 6.11. u 23:56 CET)

Poslednji poziv kolegi @Iblaz93

Hej kolega

Predpostavljam da volis Hrvatsku, na sta imas pravo. Deluje da mislis da je Hrvatska zdrava zemlja i da nije na Balkanu. Nekako delujes prepotentno, bahato i odbojno sa tim stavom da dobro poznajes hrvatski fudbal i hrvatske klubove. Ako ti mislis da je to put kojim se ide u svetoj Poslednjoj Sansi, i ako su Hrvatska i hrvatski klubovi ono sto cete spasiti ispadanja, onda nema nikakvih problema, samo napred.

Ja sam u tebe uvek verovao. U smislu da nikada neces osvojiti svetu Poslednju Sansu, ali i da nikada neces ispasti. 

Meni nije cilj da se ti spasis ispadanja, vec da ispadnu @Fitoz @fic i @noja57 ako moze istovremeno, i da se nikada vise ne vrate u prvu, elitnu.

Ovo je moj poslednji poziv da dodjes sebi. 

Yebala te Hrvatska, i hrvatski klubovi. Ovo nije patriotski, vec kladionicarski Forum. Ovde je potrebno da pogodis predlog, a ne da zivis u mitovima o Hrvatskoj. Na Forumu nisi medju andjelima, vec medju najgorim ljudima na svetu. Mislis li da je nekome zao, sto si najgori ucesnik prve, elitne? Mislis li da bi ti neko prepustio svoju poziciju na tabeli, jer im je zao sto si poslednji? Mislis li da ti se ne smeju iza ledja?

Yebala te Hrvatska u dupe. Da nema Jadransko more, Hrvatska bi bila u kategoriji zemalja poput Moldavije i Belorusije.

Nemoj nikada da zaboravis odakle si dosao u prvu, elitnu. Nemoj nikada da zaboravis, da ko iz prve, elitne ispadne u drugoligasko blato, nikada se vise nece vratiti. Pogledaj gde su samo nasi administratori, i kakvu reklamu pruzaju novim, tek registrovanim clanovima Foruma.

Nije problem pasti na kolena, problem je, ne podici se. Sta ces reci, jednoga dana svojim potomcima, sta ces reci svojoj deci, svojim unucima?

Najdrazi moji, igrao sam svetu Poslednju Sansu, i bio sam najgori. Bio sam gori cak i od kolega @Fitoz @fic i @noja57 iako je to nemoguce.

To ces im reci, zar ne? Reci ces im da si se drzao Hrvatske i hrvatskih klubova, pa si ispao od gorih od sebe, zar ne? To je sve sto imas da kazes?

Tvoja deca ce u tebe uvek gledati kao u heroja. Ti si za njih najbolji tata na svetu, kome niko nista ne moze. Kako ces im objasniti da su ova trojica amatera na kraju sezone bila bolja od tebe, a ti najgori od svih?

Ako imas decu, onda verovatno imas i zenu. A nijedna zena ne voli gubitnike pored sebe. Zene vole samo pobednike, a ako ga nema pored sebe, bez problema ce ga naci na drugom mestu.

Ovo je moj poslednji poziv da odjebes Hrvatsku i hrvatske klubove, a ako moze i da se sto pre iselis iz te septicke jame. Ovo je bio motivacioni govor samo za tebe, jer znam da mozes bolje, a ona trojica amatera ne mogu.

Prosle sezone je ispao kolega @Rome a nije morao. Ove sezone je na tebe red, a ne moras.

Moraju da ispadnu @Fitoz @fic i @noja57 i to istovremeno.

prije 31 minute, LeonardoDrugi said:

Poslednji poziv kolegi @Iblaz93

Hej kolega

Predpostavljam da volis Hrvatsku, na sta imas pravo. Deluje da mislis da je Hrvatska zdrava zemlja i da nije na Balkanu. Nekako delujes prepotentno, bahato i odbojno sa tim stavom da dobro poznajes hrvatski fudbal i hrvatske klubove. Ako ti mislis da je to put kojim se ide u svetoj Poslednjoj Sansi, i ako su Hrvatska i hrvatski klubovi ono sto cete spasiti ispadanja, onda nema nikakvih problema, samo napred.

Ja sam u tebe uvek verovao. U smislu da nikada neces osvojiti svetu Poslednju Sansu, ali i da nikada neces ispasti. 

Meni nije cilj da se ti spasis ispadanja, vec da ispadnu @Fitoz @fic i @noja57 ako moze istovremeno, i da se nikada vise ne vrate u prvu, elitnu.

Ovo je moj poslednji poziv da dodjes sebi. 

Yebala te Hrvatska, i hrvatski klubovi. Ovo nije patriotski, vec kladionicarski Forum. Ovde je potrebno da pogodis predlog, a ne da zivis u mitovima o Hrvatskoj. Na Forumu nisi medju andjelima, vec medju najgorim ljudima na svetu. Mislis li da je nekome zao, sto si najgori ucesnik prve, elitne? Mislis li da bi ti neko prepustio svoju poziciju na tabeli, jer im je zao sto si poslednji? Mislis li da ti se ne smeju iza ledja?

Yebala te Hrvatska u dupe. Da nema Jadransko more, Hrvatska bi bila u kategoriji zemalja poput Moldavije i Belorusije.

Nemoj nikada da zaboravis odakle si dosao u prvu, elitnu. Nemoj nikada da zaboravis, da ko iz prve, elitne ispadne u drugoligasko blato, nikada se vise nece vratiti. Pogledaj gde su samo nasi administratori, i kakvu reklamu pruzaju novim, tek registrovanim clanovima Foruma.

Nije problem pasti na kolena, problem je, ne podici se. Sta ces reci, jednoga dana svojim potomcima, sta ces reci svojoj deci, svojim unucima?

Najdrazi moji, igrao sam svetu Poslednju Sansu, i bio sam najgori. Bio sam gori cak i od kolega @Fitoz @fic i @noja57 iako je to nemoguce.

To ces im reci, zar ne? Reci ces im da si se drzao Hrvatske i hrvatskih klubova, pa si ispao od gorih od sebe, zar ne? To je sve sto imas da kazes?

Tvoja deca ce u tebe uvek gledati kao u heroja. Ti si za njih najbolji tata na svetu, kome niko nista ne moze. Kako ces im objasniti da su ova trojica amatera na kraju sezone bila bolja od tebe, a ti najgori od svih?

Ako imas decu, onda verovatno imas i zenu. A nijedna zena ne voli gubitnike pored sebe. Zene vole samo pobednike, a ako ga nema pored sebe, bez problema ce ga naci na drugom mestu.

Ovo je moj poslednji poziv da odjebes Hrvatsku i hrvatske klubove, a ako moze i da se sto pre iselis iz te septicke jame. Ovo je bio motivacioni govor samo za tebe, jer znam da mozes bolje, a ona trojica amatera ne mogu.

Prosle sezone je ispao kolega @Rome a nije morao. Ove sezone je na tebe red, a ne moras.

Moraju da ispadnu @Fitoz @fic i @noja57 i to istovremeno.

Kolega @Iblaz93 mozda nekad nije lose da poslusas @LeonardoDrugi, ali samo nekad...:10_wink:

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use