Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 26.04.2011. (Listić dana)

mareQ

Recommended Posts

10:00 Mello R.-Isner J. Redni 2 1,25

18:00 Domžale-Interblock Prva ekipa da gol (1=da/2=ne) 1 1,10

18:00 Maribor-Koper Druga ekipa da gol (1=da/2=ne) 1 1,28

16:00 Coleraine-Donegal Celtic/1.G/ Prva ekipa da gol (1=da/2=ne) 1 1,16

10:00 Errani S.-Torro Flor M.T. Redni 1 1,20

Skupna kvota 2,45

Vplačilo 3,80 EUR

Možni dobitek 9,31 EUR

Pred nama je Liga prvaka, i može se naći zanimljivih oklada... Evo jedan jaki valuebet koji nudi Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt...

Slike govore tisuce rijeci  ;)

64908357.jpg

17438205.jpg

38834567.jpg

Rezultat faluova su slobodni udarci, tako da su ove oklade po pitanju klasifikacije identične. Dakle, bwin daje cijelih 1,30 da će na utakmici Schalkea i Manchester Uniteda biti više od 32,5 slobodnih udaraca. Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt je tu granicu i snizio pa su stavili 30,5 prekršaja kao granicu (dakle, još je manja granica) a kojef. je 1,85.

Vezano uz tu utakmicu...sudi Carlos Velasco Carballo iz Španjolske koji je jako brzo napredovao iz Europske lige u Ligu prvaka, a po komentarima njegovog suđenja prednjaci upravo da se striktno drži PNI te da dosta sjece igru kako bi istu i poštovao... Spomenimo i da je Schalke u zadnje dvije utakmice LP-a napravio 18 odnosno 20 prekršaja, kada su igrali protiv Intera.

Real - Barcelona sudi Wolfgang Stark, i imati ce jako težak posao. Gledao sam oba "El Clasica" do sada i očekujem da će i ovaj put biti užarena atmosfera i da sucu neće biti lako. Zadnju utakmicu je, u 120minuta, bilo točno 50 prekršaja...

I za ovu utakmicu Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt ima nižu granicu od  bwina i za sličan bet bwin daje 1,30 a Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt 1,85.

Mišljenja sam da je bwin poprilično realno postaio koeficijente, dok je Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt kriminalno pogriješio sa koeificjentima...

Dakle, kod bwina bi za isti bet sa višim granicama i nešto manjom vjerojatnocom da cete bet i pogoditi imali ukupni tečaj 1,75. Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt daje 3,42  ;)

Dali se još dvoumite šta ćete odigrati za Ligu Prvaka?

Više o Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt kladionici saznajte na http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/expekt/

Pratite nas i na Twitteru na http://twitter.com/#!/svijetkladjenja

Pridružite nam se na Facebooku...

FB.init("c71882aad7ed192838d1cb28aa2c3678");Svijet Kladjenja 

Sviđa Vam se forum ili analiza? Podijelite je sa prijateljima jednim klikom...

podijelite.jpg

NY Yankees-Chicago WS     1,75       1

Arizona-Philadelphia            1,75       2

San Diego(1.in.)-Atlanta      1,65       X

Texas-Toronto                   1,55       1

Texas(1.in.)-Toronto           1,85       X

danas kombiniram sa ovim parovima,mislim da bi i dodgersi mogli do pobjede,a la angels i ny mets isto prvi ining X

sretno

Yankees- White Sox over 9,5 1,70  99,99%

stvarno danas samo čudo može "spasit" ovu utakmicu od ove granice...:P slabiji pitcheri s obje strane, a obje ekipe su kvalitetne i bez problema će ova granica past.. Al ja ne vjerujem da će Yankeesi dobit ko kolega, ja sam više Soxima ovdje naklonjen. ali igram over...

Tampa Bay- Minnesota  Tampa over 3,5 1,85  70%

Liriano baca za Minesotu. Prosječan pitcher koji se ove sezone jako muči i dozvoljava dosta runova. Torontu 4 kroz 4 inninga, Yankeesima 4 kroz 5 inninga, Kanzasu čak 7 kroz 5 inninga, Baltimoreu 2 kroz 5 inninga. Vidimo da je konstantan oko ove granice od 3,5. neka baca za njega normalnih 5 inninga i ovaj over prolazi lakoćom... Ako i dozvoli samo 2 runa vjerujem da će na zamjeni tampa dobit još ta 2 runa.

Arizona- Philadelphia 2 1,70  65%

moram ovo odigrat. iskreno nemam pojma čemu ovakva kvota, al dobro, nek im bude. Za Arizonu baca Hudson, mlad pitcher, neiskusan, a i ove sezone se jako muči i nikako da zabilježi pobjedu. Philadelphia ima dobru ekipu i vjerujem da može iskoristit ovu dobru situaciju i zabilježit pobjedu. Za philadelphiu baca Oswalt koji je vrlo dobar pitcher i dobro baca ove sezone. ima 3-0 do sada, vjerujem da će danas lakoćom otići na 4-0 jer je kvalitetniji od Hudsona i philadelphia ima kvalitetnije udarače od Arizone. Ovo je navijačko realan tip. Ja sam veliki fan Filadelfije i ja uvijek uzimam na njih kad je ovakva situacija bez obzira na kvotu.

sretno

MLB Forma 2011 W22 L16

ispratio sam te s ovim... tek kad odigras ovakvu okladu nije ti jasno sta sve sudac ne sudi... bez problema je trebalo ic preko

Pred nama je Liga prvaka, i može se naći zanimljivih oklada... Evo jedan jaki valuebet koji nudi Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt...

Slike govore tisuce rijeci  ;)

64908357.jpg

17438205.jpg

38834567.jpg

Rezultat faluova su slobodni udarci, tako da su ove oklade po pitanju klasifikacije identične. Dakle, bwin daje cijelih 1,30 da će na utakmici Schalkea i Manchester Uniteda biti više od 32,5 slobodnih udaraca. Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt je tu granicu i snizio pa su stavili 30,5 prekršaja kao granicu (dakle, još je manja granica) a kojef. je 1,85.

Vezano uz tu utakmicu...sudi Carlos Velasco Carballo iz Španjolske koji je jako brzo napredovao iz Europske lige u Ligu prvaka, a po komentarima njegovog suđenja prednjaci upravo da se striktno drži PNI te da dosta sjece igru kako bi istu i poštovao... Spomenimo i da je Schalke u zadnje dvije utakmice LP-a napravio 18 odnosno 20 prekršaja, kada su igrali protiv Intera.

Real - Barcelona sudi Wolfgang Stark, i imati ce jako težak posao. Gledao sam oba "El Clasica" do sada i očekujem da će i ovaj put biti užarena atmosfera i da sucu neće biti lako. Zadnju utakmicu je, u 120minuta, bilo točno 50 prekršaja...

I za ovu utakmicu Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt ima nižu granicu od  bwina i za sličan bet bwin daje 1,30 a Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt 1,85.

Mišljenja sam da je bwin poprilično realno postaio koeficijente, dok je Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt kriminalno pogriješio sa koeificjentima...

Dakle, kod bwina bi za isti bet sa višim granicama i nešto manjom vjerojatnocom da cete bet i pogoditi imali ukupni tečaj 1,75. Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt daje 3,42  ;)

Dali se još dvoumite šta ćete odigrati za Ligu Prvaka?

<script src="http://ads.expekt.com/affiliates/ad.aspx?pid=36330&bid=1335"></script>

Više o Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt kladionici saznajte na http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/expekt/

Pratite nas i na Twitteru na http://twitter.com/#!/svijetkladjenja

Pridružite nam se na Facebooku...

<div class="textwidget"><script type="text/javascript" src="http://static.ak.connect.facebook.com/js/api_lib/v0.4/FeatureLoader.js.php/hr_HR"></script><script type="text/javascript">FB.init("c71882aad7ed192838d1cb28aa2c3678");</script><fb:fan profile_id="47794713000" stream="" connections="10" width="300"></fb:fan><div style="font-size:8px; padding-left:10px"><a href="http://www.facebook.com/pages/Svijet-Kladjenja/47794713000">Svijet Kladjenja</a> </div></div>

Sviđa Vam se forum ili analiza? Podijelite je sa prijateljima jednim klikom...

podijelite.jpg

ispratio sam te s ovim... tek kad odigras ovakvu okladu nije ti jasno sta sve sudac ne sudi... bez problema je trebalo ic preko

zadnjih 15minuta...samo jedan prekršaj... :-\

to je problem sa tim valuebetovima... ja ih nalazim svaki dan na MLB-u i onda se ponekad plačem drugi dan jer nisu prošli... nadam se da tako ne bude i danas... stvarno šteta za ovo... sad mi je drago da sam sve uložio već prije na expektu što sam imao jer bi danas sve spiskao... stvarno šteta... bit će još toga...

Yankees- White Sox over 9,5 1,70  99,99%

stvarno danas samo čudo može "spasit" ovu utakmicu od ove granice...:P slabiji pitcheri s obje strane, a obje ekipe su kvalitetne i bez problema će ova granica past.. Al ja ne vjerujem da će Yankeesi dobit ko kolega, ja sam više Soxima ovdje naklonjen. ali igram over...

Tampa Bay- Minnesota  Tampa over 3,5 1,85  70%

Liriano baca za Minesotu. Prosječan pitcher koji se ove sezone jako muči i dozvoljava dosta runova. Torontu 4 kroz 4 inninga, Yankeesima 4 kroz 5 inninga, Kanzasu čak 7 kroz 5 inninga, Baltimoreu 2 kroz 5 inninga. Vidimo da je konstantan oko ove granice od 3,5. neka baca za njega normalnih 5 inninga i ovaj over prolazi lakoćom... Ako i dozvoli samo 2 runa vjerujem da će na zamjeni tampa dobit još ta 2 runa.

Arizona- Philadelphia 2 1,70  65%

moram ovo odigrat. iskreno nemam pojma čemu ovakva kvota, al dobro, nek im bude. Za Arizonu baca Hudson, mlad pitcher, neiskusan, a i ove sezone se jako muči i nikako da zabilježi pobjedu. Philadelphia ima dobru ekipu i vjerujem da može iskoristit ovu dobru situaciju i zabilježit pobjedu. Za philadelphiu baca Oswalt koji je vrlo dobar pitcher i dobro baca ove sezone. ima 3-0 do sada, vjerujem da će danas lakoćom otići na 4-0 jer je kvalitetniji od Hudsona i philadelphia ima kvalitetnije udarače od Arizone. Ovo je navijačko realan tip. Ja sam veliki fan Filadelfije i ja uvijek uzimam na njih kad je ovakva situacija bez obzira na kvotu.

sretno

MLB Forma 2011 W22 L16

:-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use