Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

15. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 1.11. - 4.11. (Pet-Pon)

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 15. kolo Posljednje Šanse za period od 1.11. do 4.11.

Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme.

NAPOMENA: S obzirom da smo u prvih 5 kola tolerisali objavljivanje tipova i screenshotova za druge članove, to više neće biti slučaj u nastavku sezone. Svako mora objaviti svoj tip u formatu kako je regulisano pravilom iz članka 10. ili neće biti priznat.

Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu:

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

OBRAZLOŽENJE

KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William HillBetfair, pinnacleSuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

Članak 20. Kladionice
S ciljem što pravednijeg natjecanja, od sezone Posljednje Šanse 2024/2025, odnosno od šestog kola na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), limitiranjem broja kladionica osigurat ćemo da svi natjecatelji gledaju ponudu istih kladionica, te eliminitirati mogućnost prijavljivanja tipova iz manje poznatih kladionica upitnog renomea, od kojih neke često znaju imati nerealne koeficijente. Iznimno, isključivo u prvih pet ligaških kola Posljednje Šanse, biti će prihvaćene oklade iz svih kladionica.
Od šestog kola Posljednje Šanse na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: Bet365, 22betunibet, William Hill , Betfairpinnacle, SuperSport, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

Članak 28. Gospodsko natjecanje
Administratori natjecanja zadržavaju pravo upozoravanja, ili kažnjavanja sudionika natjecanja oduzimanjem određenog broja bodova, u slučajevima koji nisu pokriveni pravilima natjecanja a gdje sudionik natjecanja poduzima akcije koje nisu u dugu gospodskog natjecanja.

TABLICA

Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE!

Screenshot_10.jpg

prije 24 minute, Joker93 said:

image.png.89f6a1712cd2c12bdfc299a7287971ba.png

Hej kolega

Najpre ti cestitam na izboru. Ovo je prava lepotica od predloga. To je bio moj izbor, ali je veliki bet365 neposredno pre 15.00 casova smanjio kvote.

Verovatno si nesto ranije sreenshotovao ovaj predlog pa ga majstorski postavio u 15.00 casova i pola sekunde.

Ja ti priznajem ovaj predlog jer boli koliko je lep. Ako ti neko pd administratora ne prizna predlog, reci mu da nadje dobrog advokata, pa se vidimo na sudu.

A evo i vremena na screenshotu da ovaj predlog nije bio moguc u 15.00 casova, ali je toliko lep da cemo sve zaboraviti.

BFF0C231-892D-442F-A38A-5AC5D057A2E1.thumb.png.10960fe8ba12ba5187ffa5cf0c0db0b9.png

prije 41 minute, Joker93 said:

image.png.89f6a1712cd2c12bdfc299a7287971ba.png

Samo jos da kazem, da nisam uopste ljut, vec ljubomoran sto si mi uzeo ovu lepoticu ispred nosa. Inace, u ovom trenutku (15.45) ova tvoja lepotica moze da se odigra i kod William Hilla, tako da ti je sve oprosteno.

Jedino ako zelis da mi prodas ovaj predlog, mozemo se dogovoriti preko privatnih poruka.

prije sat vremena, LeonardoDrugi said:

Samo jos da kazem, da nisam uopste ljut, vec ljubomoran sto si mi uzeo ovu lepoticu ispred nosa. Inace, u ovom trenutku (15.45) ova tvoja lepotica moze da se odigra i kod William Hilla, tako da ti je sve oprosteno.

Jedino ako zelis da mi prodas ovaj predlog, mozemo se dogovoriti preko privatnih poruka.

Hvala kolega, i bilo je tako kao i svaki put neposredno prije napravim svoj odabir obicno između 14 i 15h te spremim i objavim na vrijeme, što je i dozvoljeno prema pravilima.

Nažalost ljepota se ne boduje pa se nadam da se Fener neće propisno osramotit večeras kod kuće kao protiv Zvezde gdje ih je Zvezda razvalila za sve pare u svakom segmentu ovo prelijepe igre pod obručima. 🏀🏀

Moj prijedlog za ovo kolo je trebao biti GOG, ali eto kvota je pala ispod 1.20 u međuvremenu jer ne reagiram odmah u 15h.
Ako netko od kolega vidi u nekoj kladinici GOG danas po 1.20 bio bi zahvalan.

Ali eto iako nisam zadovoljan prijedlogom ostat cu u istoj ligi:

Bjeringbro/Silkeborg - Ringsted 1

1.20 - supersport

Ringested je sve samo ne slaba ekipa tako da cu jos razmislit o ovom. Silkeborg naravno da je kvalitetnija ekipa koja cilja za sam vrh i prednost domaceg terena bi trebala napraviti svoje, ali nikad se ne zna.

image.png.ce667e95027d0cc5a49324409c6f8ec9.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use