Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 4.11.2024. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Ponedjeljak1.jpg1.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Ponedjeljak2.jpg2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Ponedjeljak3.jpg3.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 1.11. u 20:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

• IzudinB changed the title to Ponedjeljak 4.11.2024. (Dnevna tema)
  • IzudinB pinned this topic

Mozda je ipak i tacno ono sto govore za kockare, da su to bolesni ljudi.

Izgleda da ni ja nisam bas najzdraviji, cim sam cak i pol pobednika predsednickih izbora u Usa vezivao sa dvojkom kao kuca ma Barcellonu protiv drvoseca iz Crvene Zvezde.

Buduci predsednik Usa ce biti zenskog pola, kvota 2,10

Dvojka na Barcellonu, kvota 1,18

Ukupna kvota 2,47

Ovo svakako nije najsigurniji predlog koji sam napisao u svom zivotu, ali posto vise nema utakmica sa kojima bih vezivao ovu dvojku na Barcellonu, jer sam dvojku vezivao cak i sa pobednicima svih liga na svetu, ukljucujuci i pobednike Australian Opena, Wimbledona, Roland Garrosa i Us Opena,  morao sam da se bacim na politiku. 

Moj predlog je da ce buduci Predsednik Usa biti zenskog pola, jer tako lepse zvuci.

B63ABCAE-CF9C-41E1-B169-0D8302E7C568.jpeg.97b63fa01532f8f8865cbbf5b20b5817.jpeg

Posto nemam nikoga ko bi pristao besplatno da slusa moje nezadovoljstvo i tugu, a nemam ni gde da napisem sta mislim o ovom kolegi @fic jedini moguci izbor je danasnja dnevna tema.

Juce mi trebaju dva gola Intera na mecu, da prezivim ovo kolo svete Poslednje Sanse. Inter, naravno postigne dva gola, ali mu Var ponisti ovako

E8E6E68F-EDE2-466A-892C-813BF1D782D3.jpeg.e27e72fe6659e3a3889cf2ac198c12f4.jpeg

pa onda opet intervenise Var i ne dosudi penal u korist Intera. Da ne govorim o sansama polupismenog crnca Thurama koje bi i i zenskom fudbalu bilo tesko promasiti. 

Sa druge strane, istovremeno mi treba da ako vec treba da padnem, barem susedu crkne krava, i da Inter ne pobedi i tako konacno padne i kolega @fic

I onda Inter primi gol u 90 plus osmom minutu, a u 90 plus 10-om Var ponisti gol Venezije, i kolega prodje, a ja padnem.

I to mu nije prvi put da prolazi na ovakav nacin, u 100-tom minutu utakmice, majko moja. Do pedeset njegovih ovakvih prolaza sam brojao, a onda sam odustao od brojanja.

Umrijet cu ako vas ne pozovem da odigrate danas neku od kombinacija s golovima na utakmici

Fulham - Brentford.

Ocekujem barem 3 gola, ocekujem da obje ekipe zabiju bar po jedan, ocekujem otvorenu utakmicu, i bas da prsti sve jer koliko god se trudio ne vidim nacin da utakmica prode nekim drugim tokom.

Tko trazi bas zicer to je da Fulham daje gol, jer Brentford prima od svakog barem po jedan, pogotovo u gostima, propusniji su od svicarskog sira a Fulhamovi napadaci ce to iskoristiti 100%, dok sa druge strane, Brentford moze zabiti svakome i pobjediti svakog i tu me ne bi cudilo da bude i 5 golova, iako ce obrana domacih biti jaca za povratnika Andersena nakon suspenzije, a radi se o njihovom skupocjenom ovoljetnom pojacanju dovedenom iz C.Palacea.

Svako neka si uzme sta mu pase, al golova ovdje nebi smjelo nedostajati, a oni hrabriji za singl komotno mogu probati kao strijelce Mbeuma i Jimeneza, posto su oba rasni strijelci a i na penalu, a ako tko ganja asistenta Damsgard bi tu vrlo lako mogao imati svoje inicijale.

Uglavnom kako god izvrtim viziju za utakmicu, prosto ne vidim nacina na koji bi zavrsilo bez golova na obje strane i bas napadackom otvorenom utakmicom.

Sretno tko prati i nadam se da ce pomoci, kao i nedavno gol Fiorentine na koji sam nagovarao da se igra.

Pozdrav

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use