Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 16.04.2011. (Listić dana)

fila01

Recommended Posts

Ovako moja preporuka za danas se svodi na : :)

Leeds-Watford (oba daju gol)  -stara prica kako i jedni i drugi puno daju i primaju + to sto su oba dvoje u utrci za Play-off

Rangers-St.Mirren  1  - St.Mirrenu ne igra najbolji napadac, a svi znamo u kakvoj je dobroj formi Jelavic :), prema nekim informacijama za Rangerse se vraca i Bougherra Madjid

Blackpool-Wigan (oba daju gol) - borba za ostanak u Premiershipu, otvoren nogomet sa bar po jednim golovom, zelja Wigana da se osveti Blackpolu za prosli suster, izgubili kod kuce 4-0 od Blackpoola.

ManCity-Manchester Utd      2,30    2

mancity u lošoj formi u zadnje vrijeme gledao sam ih par utakmica i imaju dobrih igrača al jednostavno to ne funkcionira kako treba i ne izgledaju kao ekipa koja može nešto posebno postić,danas im ne igra  carlos tevez,sa druge strane imamo man utd koji igra u ludilo formi,protiv chelse u uzvratnoj utakmici lige prvaka gdje su pobijedili 2:1 su pokazali da igraju odlicno,izgledaju mi cak bolje i uhodanije nego kad su jos imali ronalda jer je skoro sve islo preko njega,sad je to odlicna ekipa koja ima odlične igrače na svim pozicijama,stvarno dobro igraju i zato ja igram na njih danas za ovaj odlićan koeficijent i nadam se da če i danas tako dobro odigrati kao i protiv chelse

sretno!!!

Fleetwood - Altrincham

team news:

Fleetwood will give a late fitness test to defender Nathan Pond who is struggling with a knee injury.

Striker Gareth Seddon (ankle) should retain his place in the starting line-up while midfielder Jamie Melligan (knee) is out for the season.

Altrincham will be without midfielder Steven Connors who serves the second of his two-match ban.

Defender James Smith returns from a two-match suspension but is struggling with a hamstring injury.

Jos je par kola ostalo do kraja sezone, Altrincham je pri dnu tabele, proslo kolo je dao bodove Forest Greenu iako sam mislio da ce prijateljski odigrati remi. Dolaze u goste kod Fleetooda koji hvata svaki bod samo da se prikljuci u playoff. Oba tima ce gristi, jer su im bodovi veoma potrebni. Logicki je da bi Fleetwood trebao iskoristiti prednost domaceg terena i kvalitetu, te uzeti tri boda, ali posto imam losih iskustava s prethodnim sezonama gdje s takvim favoritima ne vrijedi riskirati, predlazem opciju na golove.. Over 2.5 @ 1.82 (pinnacle)

Wrexham - Kettering

team news:

Wrexham will be without striker Mathias Pogba who has a knee injury so Marc Williams or Nat Knight-Percival could come in.

Midfielders Jamie Tolley and Lee Fowler are both hopeful of starting.

Kettering boss Marcus Law is hoping to have defender Ian Roper who missed last week's defeat by Barrow because of a contract issue.

Midfielder Patrick Noubissie (dislocated thumb) and striker Moses Ashikodi (knee) could both feature.

Wrexham je isto kao i Fleetwood u borbi za bodove, ako zele ostati u playoff zoni, moraju pobjediti. Kettering se nalazi na sredini tabele i za njih je sezona gotova. Motivacija, kvaliteta i prednost domaceg terena bi trebali donijeti pobjedu za Wrexham @ 1.69 (pinnacle)

Southport - Crawley

team news:

Southport are without suspended defenders Adam Flynn and Earl Davies.

Flynn starts a three-match ban while Davies begins a two-match suspension but fellow defender Chris Lever returns from a three-match ban.

Champions Crawley will be without suspended defender Charlie Wassmer who serves a one-match ban for his red card against Luton in midweek.

Skipper Pablo Mills could return from an ankle injury while Scott Shearer continues in goal.

Crawley je ostvario svoj cilj, prvi su na tabeli i to im nitko ne moze oduzeti. Southport je s druge strane tabele, pri dnu se bori da izbjegne zonu ispadanja. Ne vjerujem da motivacija Crawleya biti veca od motivacije i zelje Southporta za pobjedom. Kvota na pobjedu je predobra da se ne proba, ali naravno, predlazem sigurniju opciju.. Southport (+0.5) @ 2.05 (pinnacle)

mancity u lošoj formi u zadnje vrijeme gledao sam ih par utakmica i imaju dobrih igrača al jednostavno to ne funkcionira kako treba i ne izgledaju kao ekipa koja može nešto posebno postić,danas im ne igra  carlos tevez,sa druge strane imamo man utd koji igra u ludilo formi,protiv chelse u uzvratnoj utakmici lige prvaka gdje su pobijedili 2:1 su pokazali da igraju odlicno,izgledaju mi cak bolje i uhodanije nego kad su jos imali ronalda jer je skoro sve islo preko njega,sad je to odlicna ekipa koja ima odlične igrače na svim pozicijama,stvarno dobro igraju i zato ja igram na njih danas za ovaj odlićan koeficijent i nadam se da če i danas tako dobro odigrati kao i protiv chelse

sretno!!!

sad sam vidio da neko piše na jednom forumu da roony neigra,to još provjeravam al ako je tako to je minus za man utd al i bez njega vjerujem da manchester ako kvalitetno odigra može do pobjede

Ovako moja preporuka za danas se svodi na :

Leeds-Watford (oba daju gol) -stara prica kako i jedni i drugi puno daju i primaju + to sto su oba dvoje u utrci za Play-off

Rangers-St.Mirren  1  - St.Mirrenu ne igra najbolji napadac, a svi znamo u kakvoj je dobroj formi Jelavic , prema nekim informacijama za Rangerse se vraca i Bougherra Madjid

Blackpool-Wigan (oba daju gol) - borba za ostanak u Premiershipu, otvoren nogomet sa bar po jednim golovom, zelja Wigana da se osveti Blackpolu za prosli suster, izgubili kod kuce 4-0 od Blackpoola.

Nadam se da sam pomogao nekom danas, kao i sebi  ;D

sretno!!!

primili su jako glup gol,van de sar prvo doda protivničkom igraču,loptu uzme carick i lijepo doda ponovo toureu koji zabija i sad još schols dobije crveni,nema sreće danas jbga

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use