Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 10.04.2011. (Listic dana)

peetreec

Recommended Posts

.......................................................Ovo su moje prve prognoze

.............

................

Olympique Marseille - Toulouse FC

1 X 2

Tip: Olympique Marseille

1.45

Velez Sarsfield - Newell's Old Boys

1 X 2

Tip: Velez Sarsfield

1.60

Hamilton Academical - Glasgow Rangers

1 X 2

Tip: Glasgow Rangers

1.25

Hapoel Petach Tikva - Hapoel Ramat Gan

1 X 2

Tip: Hapoel Petach Tikva

...................................................................ja cu sutra ovo odigrat......ukupan koef mi je 4.21....Ulog cu stavit 500 kn tako da mi dobitak bude 2102 kn(1600 :D kn neto)......nemam nikakve informaciije za ove utakmice...........jednostavno mislim da ce sve proci glatko....kada se potrudim znam naci dobre parove i mislim da sam ih ovog puta nasao....ne silim nikog da ovo prepiše....................spreman sam i na uvrede ako listić padne :D

Lazio kod kuće 11 pobjeda u 16 utakmica, Parma u gostima tri pobjede u 15 utakmica. Lazio u lovu na Ligu prvaka, Parma u borbi za ostanak. Lazijeva je momčad dvostruko jača i igra kod kuće. Može se lamentirati o tome kako je u nogometu sve moguće, ali čovjek se nema za što uhvatiti kad počne tražiti uporište o izgledima gostiju. Po svim pokazateljima ovo je Lazijev sigurni trobod  1,80

B.M'gladbach-1.FC Köln (10.04. 15:30)

1

2,30

Ukoliko ne pobijede idu u drugu ligu

Danas dosta dobra ponuda, a vidim svi se raspisali... :-\

Mislim da će Arsenal napokon upisati pobjedu u prvenstvu. Igraju protiv Blackpoola koji ima lošu ubranu i unatoc manjim izostancima u ekipi Arsenala, IMO Arsenal će, napokon, slaviti. (superšansa 1,50)

Aston Villa pred sobom ima vrlo bitnu utakmicu, a srecom po njih Newcastle ima vecih problema oko sastavljanja ekipe. Vjerujem da će Aston Villa doći do 3 boda, a kao druga opcija za ovu utakmicu uzimam više od 3,5 žutih  1,55 (btw. jucer prošao over kartona na Barceloni - koeficijent je bio 3,00  ;))

Također i Gl.Rangers bi trebao upisati uvjerljivu pobjedu u gostima kod Hamiltona koji je par klasa ispod Rangersa koji vode utrku sa Celticom za naslov, i svaki bod bi mogao biti odlucujuci... IMO dobar koef. (superšansa 1,40)

Lazio bi IMO također mogao doci do pobjede ali ne volim previše forsirati Seriju A. Prošlu utaikmicu su nesretno izgubili a dolazi im protivnik koji nije u formi i koji igra loše u gostima. Suepr koef. za probati...

Ateltico bi također trebao slaviti. Gosti su u lošoj formi a Atletico se bori za Europu i dobro igraju pred svojom publikom...

Ima još toga, nekoliko valuebetova, ali s obzirom koliok drugi pišu, i ovo je previše od mene, za sad...

S obzirom da se sve moze procitat i da se ne logira a kamoli registrira na forum nije ni cudo da nitko nista nepise.

Tužno ako tim metodama, ja kao administrator, na neki način moram druge prisiljavati da pišu i podijele svoje mišljenje sa drugima. To bi trebao i biti smisao foruma, razmijeniti mišljenja i informacije...

S obzirom da se sve moze procitat i da se ne logira a kamoli registrira na forum nije ni cudo da nitko nista nepise.

Tužno ako tim metodama, ja kao administrator, na neki način moram druge prisiljavati da pišu i podijele svoje mišljenje sa drugima. To bi trebao i biti smisao foruma, razmijeniti mišljenja i informacije...

Pogledaj samo tamo pri vrhu gdje pise tko sve pregledava temu pa ce ti bit jasno o cemu pisem. Uvijek bude par registriranih korisnika a sve ostalo gosti. Po par desetaka gostiju zna pregledavat  u isto vreme.

Nekazem da ce se pisat vise i da njih nema ali je malo glupo da se tako lako sve vidi. Tu se uvedu i druge mjere neke ako se hoce ozivit forum ali nebi sad isao dalje od ovog ;)

Danas dosta dobra ponuda, a vidim svi se raspisali... :-\

Mislim da će Arsenal napokon upisati pobjedu u prvenstvu. Igraju protiv Blackpoola koji ima lošu ubranu i unatoc manjim izostancima u ekipi Arsenala, IMO Arsenal će, napokon, slaviti. (superšansa 1,50)

Aston Villa pred sobom ima vrlo bitnu utakmicu, a srecom po njih Newcastle ima vecih problema oko sastavljanja ekipe. Vjerujem da će Aston Villa doći do 3 boda, a kao druga opcija za ovu utakmicu uzimam više od 3,5 žutih  1,55 (btw. jucer prošao over kartona na Barceloni - koeficijent je bio 3,00  ;))

Također i Gl.Rangers bi trebao upisati uvjerljivu pobjedu u gostima kod Hamiltona koji je par klasa ispod Rangersa koji vode utrku sa Celticom za naslov, i svaki bod bi mogao biti odlucujuci... IMO dobar koef. (superšansa 1,40)

Lazio bi IMO također mogao doci do pobjede ali ne volim previše forsirati Seriju A. Prošlu utaikmicu su nesretno izgubili a dolazi im protivnik koji nije u formi i koji igra loše u gostima. Suepr koef. za probati...

Ateltico bi također trebao slaviti. Gosti su u lošoj formi a Atletico se bori za Europu i dobro igraju pred svojom publikom...

Ima još toga, nekoliko valuebetova, ali s obzirom koliok drugi pišu, i ovo je previše od mene, za sad...

;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use