Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

četvrtak 7,4.2011 (listić dana)

vedry99

Recommended Posts

nažalost nisam imao jučer vremena za analize. danas opet po MLB-u.

za sada sam našao 3 para koji bi morali proći.

Toronto-Oakland under 8,5 1,75  70%

Za Oakland baca mladi Trevor Caill koji je jako perspektivan i čeka ga dobra karijera. Dečko baca odlično i teško će danas Toronto dobit puno poena. S druge strane baca Ricky Romero također odličan bacač i teško da će Oakland za njegova bacanja dobit koji poen. Možda koji nakon zamjene, ali nebi trebali više od 3 poena oni danas dobit. Odlični pitcheri s obje strane, Toronto ima malo bolje udarače i zato im dajem prednost, ali ova granica nebi trebala danas biti prijeđena.

NY Yankees- Minnesota 1 1,70  70%

iako ne volim igrati na pobjede u MLB-u, rađe igram zbrojeve jer je statistika puno bolje i lakše ih je pogodit, ovo ipak nisam mogao a da ne uzmem kad sam vidio kvotu. Za Minnesotu baca Francisco Liriano, bacač koji je solidan i zna namučit mnogo ekipa, ali mu nikako ne ide protiv Yankeesa. Ove sezone je bacao protiv Toronta i blago rečeno bila je katastrofa. Pustio je 5 puta čovjeka na bazu i također dozvolio 2 home runa u samo 4 inninga što je loše. I da bude gore sad mu dolaze Yankeesi protiv kojih nemože nikako pobijediti. Yankeesi imaju preiskusne i predobre udarače da nebi znali iskoristit loša bacanja. S druge strane za Yankeese starta A.J, Burnett, iskusan i dobar pitcher. Istina nije ni on briljirao u prvom startu ove sezone pa je Detroitu dopustio 3 runa u 5 inninga, ali to je bilo sve na jedno udaranje. znači jedno loše bacanje praktički. Ima puno strike-outova, statistički 1 po inningu što je vrlo dobra statistika. Protiv Minnesote još nije izgubio te ima malu ERA-u od samo 1,54 kroz dvije utakmice. Znači da im jako malo runova dozvoljava. Udarački su Yankeesi dosta jači i ne vidim nekog razloga zašto oni danas nebi pobijedili.

Baltimore-Detroit 1 1,65 80%

Za Detroit starta Brad Penny, inače dobar pitcher, koji je loše otvorio sezonu. Protiv Yankeesa je dozvolio 8 runova kroz samo 4 inninga što je puno previše. On je ove sezone prešao iz St.Louisa u Detroit i izgleda da se još nije priviknuo kako treba. Teško da će i danas biti što bolji. Jer se Baltimore dosta pojačao što se udarača tiče i trebat će paziti na njih ove sezone. Odlično su krenuli u sezonu zabilježivši 4 pobjede zaredom i sad je došao poraz od Detroita 7-3. Danas je vrijeme za osvetu pošto mi ovaj pitcher ne djeluje previše sigurno, kao da se nije totalno priviknuo na Detroit. S druge strane za Baltimore će bacati mladi Chris Tillman. Riječ je o mladom pitcheru koji se kroz dvije sezone i nije nabacao, a ni previše iskazao u šansama koje je dobio. Ove sezone je bacao protiv Tampe i odbacao je odlično. kroz 6 inninga nije dozvolio nijedan run, nijedan hit, imao 5 strike-outa. Tu utakmicu je baltimore dobio u završnici sa 3-1. Po meni bi danas on morao nastaviti ovaj svoje odličan niz i držat udarače Detroita na malo poena. poen ili dva kroz nekih 5-6 inninga što je realno. Dok bi udarači Baltimora morali za to vrijeme zabijati. Po meni se ovo isplati uzet zbog kvalitete Baltimora i zbog sve boljeg pitchera. Nadam se da će približno ponovit nastup koji je imao protiv Tampe i onda nema straha za ovaj tip.

SRETNO!!

MLB 2011 FORMA W6 L5

Vedry99, prosli put kad sam od tebe prepisao sam prosao mnogo dobro, nadam se da su i danas od tvoih ponudeni 3 utakmici uzeti 2 na moj listic.

Sto se kod ostatak mog listica tice ja bih igrao Tatishvili-Wickmayer vise od 19.5 gema, Strosur i Peer su isto tako velike favoritke i ne bitrebalo imati probleme sa svojih protivnice, a od fudbal meni je najsiguran Dinamo Kiev veceras, jer je Popov (koj je stub nihove odbrane i moj poznanik zato sto je iz Strumice)rekao da idu na pobeda, da ih samo pobeda interesuje i da ce u sustav biti Milevski.

Sretno svima

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use