Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

petak 1,4

vedry99

Recommended Posts

jučer počela MLB sezona.. nisam imao vremena jučer da stavim svoj sud o tekmama pa za mene pravo danas počinje MLB.. danas je na rasporedu 11 utakmica...

moja omiljena ekipa Philadelphia danas igra. po meni su oni opet jedni od glavnih favorita za prvaka.

Houston-Philadelphia  Philadelphia over 4,5 1,80 90% loš starter za Houston i udarači Philadelphie bi morali do ove granice već do polovice utakmice po meni.. Myers(starter Houstona) je na ovim trening utakmica bacao katastrofalno. dopustio je 18 runa u 19 inninga... FT 4-5

Cleveland- Chicago white sox over 7,5 1,80 70% ovo je čisto temeljeno na starterima obaju ekipa.. nisu to loši starteri, ali nisu se iskazali na ovim trening utakmicama koje sve ekipe su počele jako ozbiljno shvaćati i zato su dobar pokazatelj forme bacača i udarača. nijedna me od ovih ekipa nije impresionirala.. slaba forma startera bi ovdje morala biti dovoljna da se ode preko ove granice. FT 15-10

Toronto-Minnesota Minnesota over 3,5 1,85 80% ovo je derbi. dvije odlčne ekipe. Po meni je ovdje premala granica na goste jer za Toronto će startati Romero, mladi bacač koji se nije proslavio na proljetnim treninzima. dozvolio je 17 runa u 19 inninga što je jako loše, a ekipa poput Minnesote sa dobrim udaračima to može lako iskoristiti i zato je ova granica dosta niska. Inače je riječ o solidnom bacaču koji dozvoljava run svakih 2 inninga što je solidna statistika, ali protiv dobrih udaračkih ekipa to i nije neka prednost.. isplati se ovo probati. FT 13-3  >:( >:( >:( >:(

to je od mene za danas što se tiče bejzbola.. vodit ću statistiku ispod svakog posta da vidite koliko sam do sada pogodio, a koliko promašio MLB parova... prošle sam godine stavio analizu što se tiče svih ekipa i raspleta do kraja. probat ću isto i ove sezone, ali to će biti negdje za 10 dana da pogledam sve ekipe i da vidim ko kako diše i koliko su spremni ove sezone. nadam se da će ova sezona biti bolja što se tiče profita nego prošla koja i nije bila toliko loša... ;)

Lokomotiva-Split    2          2.75

http://www.stats.betradar.com/statistics/supersport/

Split se opet vratio u formu. To pokazuju pobjedama, je da su izgubili od Hajduka al tu su imali inicijativu i lako su mogli do 2. pogodka. Lokomotiva je čista suprotnost Split nalaze se na 14. od 16 mjesta, zadnja 2 važna susreta su izgubil i jako me čudi ovaj koficjent.

14.40 Volandri - Pospisil 2@2.00 Germania Sport

Volandri je direktno ušao na turnir koji se igra slijedeće sedmice u Casablanci (Maroko). Imam pouzdane informacije da će danas "kalkulirati" i polako se uputiti prema afričkom kontinentu jer ima manje od 2 dana da se pojavi tamo i potvrdi učestvovanje. Zao mi je sto nisam prije stigao objaviti, mozda netko uspije, anyway ima live na SuperSportu, pa ko voli nek izvoli.

Ulog : 5/10

Sretno svima :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use