Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 19.03.2011. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Dobra je ponuda, pa hajmo na posao...

Nadam se da će i drugi danas biti aktivniji...

Za početak...

bwin daje 2,75 da će Ivica Kostelić biti na postolju u slalomu. Drugdje je koef. oko 1,70. Možda i glavini razlog zašto bi to odigrao jest to što Ivica ima startni broj 1. što je na ovoj stazi golema prednost, budući da su vremenske prilike nikakve, i da će staza teško držati više skijaša, te sigurno svi neće imati iste uvijete... Tko je gledao ženski slalom jučer zna o čemu pricam...

Ipak, bitno je i koji ce biti Grange, jer ukoliko bude dosta loš, postoji opasnost od kalkuliranja Ivice u drugoj vožnji, ali što se mene tiće neka uzme mali kristalni globus kako god, ja mu necu zamjeriti ako ne bude na postolju, dosta mi je donio ove sezone  ;D

E da i bet at home ima identični koef. (dakle 2,75)...

Registrirajte se sada i uzmite 100 Eura bonusa!

jetzt100eurosportbonusb.gif

S bet at home.com život je igra. Sve je vrlo jednostavno: fantastične nagrade, izvrstan servis i odlična zabava. Zaigrajte s nama, i još danas otvorite vaš kladiteljki račun - potpuno besplatno!

Tip: Ako sada uplatite na vaš novi kladiteljski račun, mi ćemo vam odmah pokloniti 50% od uplaćenog iznosa Sport-Bonusa. bet at home.com vam poklanja do 100 Eura. Tako ste se odlično spremili za sve nadolazeće sportske događaje, i sve oklade!

Sportski bonus uzimate na sljedeći način:

1. Logirajte se na našu web stranicu - s brojem računa i PIN-om.

2. U opciji "Uplata" odaberite jednu od ponuđenih opcija plaćanja i uplatite novac na svoj kladiteljski račun.

3. U izborniku "Uplata/Isplata" odaberite opciju "Upiši promo-bonus".

4. U prazno polje upišite bonus kod - i gotovo!

Bonus kod glasi: FIRST  http://www.bet-at-home.com/affiliate.aspx?aid=20409&lang=HR

Vaša prednost: Vaš Sport-Bonus se automatski aktivira nakon što unesete kod. Na taj način cjelokupan iznos bonusa stoji Vam na raspolaganju u najbrže mogućem vremenskom roku.

Imate pitanja, zaboravili ste ulazne podatke i trebate našu pomoć? Pišite nam na service.hr@bet-at-home.com. Ljubazni tim naših djelatnika spreman je da Vam odgovori na sva Vaša pitanja u roku od samo par minuta.

S obzirom da startni brojevi danas imaju veliki, ogromni zanacaj, probrao sam i tri duela u kojem je razlika između dva skijaša 10 ili više startnih brojeva (npr. 5 protiv 15)...

Razzoli, G - Neureuther, F 2 (1,65)

Missilier, Steve - DeVille, C 2 (1,70)

Janyk, Michael - Cousineau, J 1 (1,65)

Unibet

S obzirom da je danas kraj skijaške sezone, bilo bi lijepo pogoditi ovo i na taj način arhivirati odličnu zimsku sezonu ;)

Mislim da su vrlo dobre šanse da sva 3 para prođu...

dag & red          1            ;D

liberec              1            ;D

albaseta           1     :-[

otelul galati       1            ;D

lion                  1    :-[

izvinjavam se sto nisam obrazlozio tipove...ekstra zurim

pozdrav i sretno..

FC Barcelona-CF Getafe   (19.03. 20:00) 1 1,15

Atl.Madrid-Real Madrid   (19.03. 22:00) 2 1,65

Rapid Beč-LASK Linz    (19.03. 16:00) 1 1,20     kako su gadljivi ovi austrijanci, 100 puta sam reka da ih više ne igram i ja ih opet stavim  >:(

Manchester Utd(ibn)-Bolton (19.03. 16:00) 1 1,10

koef 2,50, SS

Dinamo(-2+) - Hajduk  m./t. @ 1,70

Teren je nikakav, trava izgorena jer su je odleđivali protiv PAOK-a , pada kiša laganini, to će bit kaljuža totalna na Maksimiru, a i ako ne bude kise teren je nikakav i jako tezak za igru. Inače, Dinamo ce se zadovoljiti x-om, neće Vaha ništa puno riskirat, a Hajduk je ionako nesposoban da zabije više od jednog gola, igru neku nemaju ni jedni ni drugi, a i kad su je imali derbi se opet svodio na koljačinu, prosječno 50 faula po utakmici, tako da se po meni stvarno čudo mora dogodit da se na ovoj utakmici vidi više od 2 gola.... Po 3 gola su i prije padala jedino kad je dinamo bio prejak (Modrić, Čarli, Dudu) ( analiza od strane prijatelja, razumije se u HNL pa pratim)

Dinamo(-2+) - Hajduk  m./t. @ 1,70

Teren je nikakav, trava izgorena jer su je odleđivali protiv PAOK-a , pada kiša laganini, to će bit kaljuža totalna na Maksimiru, a i ako ne bude kise teren je nikakav i jako tezak za igru. Inače, Dinamo ce se zadovoljiti x-om, neće Vaha ništa puno riskirat, a Hajduk je ionako nesposoban da zabije više od jednog gola, igru neku nemaju ni jedni ni drugi, a i kad su je imali derbi se opet svodio na koljačinu, prosječno 50 faula po utakmici, tako da se po meni stvarno čudo mora dogodit da se na ovoj utakmici vidi više od 2 gola.... Po 3 gola su i prije padala jedino kad je dinamo bio prejak (Modrić, Čarli, Dudu) ( analiza od strane prijatelja, razumije se u HNL pa pratim)

To je sve istina...ispod 3 je najvec ziher a i dobar koeficjent...mene je samo strah da tu nece bit nekog dogovora

Guest 0enigma0

NK Varaždin-Slaven Belupo x2 <1.75> (Iako NK Varaždin ima odličan skor kod kuće  6-4-0 uz gol razliku 15:6 ...mislim da je Belupo dovoljno kvalitetna ekipa da baš u ovoj utakmici napravi dobar rezultat i izvadi se od krize loših rezultata...Varaždin je uza sve probleme(financijske)...odigrao odlično jesenski dio prvenstva...te kao što to biva u hnl-u očekujem pad forme u proljetnom dijelu...)

HNK Rijeka-Cibalia 1 <2.00> (Cibalia u padu forme...u posljednjih 4 susreta samo 1bod...Rijeka uza sve probleme igra solidan nogomet i lagano skuplja bodove...napomenimo da Cibalija večinu svojih bodova osvaja kod kuće...dok u gostima skupljaju mrvice...ova tekma će vjerovatno biti odgođena na 24h zbog katastrofalnog terena na Kantridi...no igrači Rijeke već su navikli igrati i trenirati na takvome terenu...pa zbog svega prednost dajem Rijeci)

Sretno...

Dinamo-Hajduk -2.5 gola 1.7 kv

Teren u nikakvom stanju sto nikom ne odgovara,sam je vaha reko da mu je krivo sto je teren los jer to njima nikako ne odgovara,a o hajduku ne treba ni govorit..najrealnija je ovo opcija jer svakako treba izbjec 1x2 igrat ko zna sta se tu sve moze dogodit...

Manchester Utd - Bolton odg 2 1.7 kv

Kako sam mogo procitat vracaju se stupovi odbrane manchesteru to mi daje dodatni razlog da odigram ovaj bet..znamo kakvu manca ima odbranu kad je u najjacem sastavu...samo rijetki dadnu gol

INTER - lECE tip 1  1.3 koef

Proslo su dva najvelike favorite za skudeto kiksirali. Jucer milan se jako potklizuno i dao ja jos jedna sansa Interu da mu se jako priblizi.

Poslje velikog uspeha u ligu sampiona, posle velika utakmica Inter je sad u jedna euforija pozitivna i zelja da odbrane titula i kod kuce i u ligu im je stvarna.

Ponekad , u najgolem broj slucajeva, posle velika utakmica (a to je bila sa bajernom) klub kiksira sa vrlom slabim protivnica. Neloliko puta

tako sam ja promasivao mnogo utakmica, ali ne verujem da ce to i danas da se desi, ne zato sto Inter ne smije propustiti ovu sansu, i zato sto kod intera je

nas Grande Pandev koj ocekujem da zabije bar jedan gol,

Druga utakmica mislim da ce da JUVENTUS bude 1  koef 1.5, redno je da i oni nekog pobede :P

sretno svima

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use